Hej! Nu är min lektion snart slut och jag tänkte sammanfatta dagen. Till en början tänkte jag skulpturerna en häst men det gick sådär :/ jag har nu bestämt mig för att måla av bilden istället och det känner jag mig mycket mer säker på. Hoppas ni får en bra dag så ses vi.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej igen! Mitt nya projekt kommer att vara i temat sport. Jag kommer följa häst temat, min idé är att skulpturerna i lera en häst som hoppar och min inspirations bild är en bild på Bertram Allen som är en av mina favoriter i hoppning och hans häst Quite easy som jag tycker är så otroligt fin!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag börjat med att planera mitt andra projekt som kommer att handla om sport. Jag kommer att berätta mer i snart. Jag gick även ut och fotade Tana idag igen och blev väldigt nöjd med en speciell bild, nu när det är kallare ute har Tana täcke på sig vilket jag tycker förstärker mitt budskap mycket mer. Detta pågrund av att människan hjälper till att hålla hästarna varma på vintern.

Likes

Comments

Hej igen!

Idag har jag fotat Tana som är min kompis häst! Med denna fotograferingen hade jag tänkt få en bra bild som visar hur vi människor har förändrat naturen. Men även hur vi anpssar djuren till vårat nya samhälle.

Likes

Comments

Hej mitt namn är Ida Essung och går på Kapareskolan i 9a. Här kommer jag att skriva och lägga upp bilder om mitt arbete i skolämnet bild. Hoppas ni har en bra dag och att ni vill följa mitt arbete.


Likes

Comments