View tracker

Bra onsdag idag! Trots att det har varit en riktigt lång och trött dag i skolan (precis som varje onsdag) är jag glad. Har nämligen lämnat in en rapport som jag jobbat med ca hela terminen, haha. Så det känns som en lättnad.

För övrigt känns det som att allt rullar på nu. Ligger i fas med allting i skolan nu (äntligen), körkortet går framåt, det är 64 (!!!) dagar kvar till studenten och 60 till Håkan. Dessutom ska jag på jobbintervju imorgon, vilket känns både spännande och nervöst, men mest kul! Något som hade kunnat vara bättre är väl vädret, men men det kommer väl.


Hoppas alla har en mysig onsdag!

Likes

Comments

Long time no see! När det kommer till bloggen så blir det väldigt oregelbunden uppdatering. Det beror främst på att jag har mycket att göra i skolan, vilket gör mig stressad och då får bloggen bortprioriteras. Men eftersom jag bara bloggar för min egen skull då jag tänker att det är roligt att kolla tillbaka på senare, så känner jag inte att det är nödvändigt att blogga så mycket om min tråkiga vardag som till allra största del består av skola för tillfället.


Nu är det hur som helst lov, vilket ger mig lite mer tid till andra, roliga saker. Igår var jag med Patricia och Moa hela dagen, vilket var kul. När vi var i affären för att handla mat kom vi på att vi ville göra en video, vilket resulterade i en videoblogg om vår middag typ haha. Den är verkligen jättespontan och inte så noga redigerad eller någonting, men det är ju det som är det roliga! Enjoy.

Likes

Comments

Helg... Igen! Tycker det känns som att det är helg hela tiden, veckorna går så himla fort.

Samtidigt känns det som att jag aldrig riktigt har helg...


Idag blir det fokus på matte inför slutprov på tisdag. Det är så sjukt att vi har läst hela fyra mattekurser på dessa tre år. Fatta hur mycket matte det är? Känns som jag kan allt som har med matematik att göra nu, haha. Jag tycker ju om matte så lite tråkigt är det men samtidigt helt underbart att vi aldrig mer behöver läsa det i hela våra liv.

Likes

Comments

Hellooooo friday! Have a good one, mwah

Likes

Comments

Long time no see. Min ursäkt är så enkel som att jag faktiskt har haft fullt upp. För det mesta är det skolan som tar upp i princip all min vakna tid. Därför har jag varken haft tid till att skriva, eller något som är värt att skrivas om.

Denna veckan börjar lida mot sitt slut. Vi har haft projektvecka i skolan, vilket har inneburit mycket eget arbete. Igår var det öppet hus på Göteborgs universitet, så där spenderades min onsdag. Men innan dess hann jag och Gabriella slinka ner varsin hamburgare på Vigårda. Det är en ganska ny restaurang med streetfood inspirerad mat, love it. Hamburgare är något av det bästa jag vet, titta bara hur gott det ser ut...

Likes

Comments

Vad behöver du mest just nu?
Energi och motivation!!! Mindre stress...

Vad tror folk om dig?
Hmm... Jag tror att många uppfattar mig som ganska blyg. Typ snäll och oskyldig, haha. Men har även fått höra att jag verkar rolig.

Vad får du oftast komplimanger för?
Mina naglar och även mitt hår, att det är så lent och platt.

Brukar du skratta för dig själv?
Haha ja faktiskt... Eller alltså när jag kollar på filmer och serier så reagerar jag väldigt starkt, kan lätt hoppa till om det händer något plötsligt och skrattar och gråter även lätt till film.

Vad står det i ditt senast inkomna sms?
"NU SKA HAN AV" från Gabriella!

Nästa mål i ditt liv?
Hmm, att få ett jobb tror jag. Eller först och främst att kämpa mig igenom denna sista terminen i skolan. Men sedan att skaffa mig ett jobb!

Hur svarar du i telefon?
"Hallå det är Ida" eller bara "hallå". Fast när Moa ringer brukar jag svara "vad" haha...

Antal timmar sömn inatt?
7 h

Brukar du komma i tid?
Jag är verkligen en tidsoptimist och får därför ofta stressa, men ja jag brukar komma i tid!

När mår du bra?
När jag känner att jag är fri från massa måsten. Och när alla runt omkring mig mår bra.

Vanligaste färgen på dina kläder?
Svart, no doubt.

Favoritdryck på morgonen?
Oftast vatten, ibland te eller kaffe.

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Runt 11 ungefär.

Är du blyg?
Jag uppfattas nog som ganska blyg då jag sällan tar mycket plats. Speciellt bland folk jag inte känner så bra eller inte känner mig riktigt bekväm med, då är jag oftast lite tillbakadragen. Dock när det kommer till folk som jag inte känner över huvud taget tycker jag inte det är så jobbigt att ta kontakt och prata. Inte heller när jag är bland mina vänner.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nej, inte äkta kärlek. Alltså man kan ju lätt få en "crush" på någon vid första ögonkastet, men det är ju inte riktigt kärlek. Då måste man nog lära känna personen först och dens personlighet.

Likes

Comments

Usch vilken besvikelse det var i morse när man vaknade och marken var täckt med snö. Jag är verkligen mer än redo för sol och värme just nu. För ett par veckor sedan var det ju riktigt vårväder, hoppas det kommer tillbaka snart!! Förra året kunde man gå i skinnjacka vid den här tiden, nu är det ju nästan så att man vill gömma sig i en dunjacka.

I övrigt har denna dagen varit ganska lugn. Känner mig otroligt stressad över de kommande veckorna och allt som ska hinnas med, men det löser sig väl på ett eller annat sätt...

Hoppas alla haft en mysig måndag!

Otroligt tråkigt inlägg men har verkligen inget bättre att komma med just nu. Har varken tid eller energi att lägga ner på bloggandet för tillfället...

Likes

Comments

I tisdags var det som sagt 100 dagar kvar till vår student, vilket firades med en Hawaii-fest i torsdags. Det var så roligt, och jag är så taggad!!!

Innan vi åkte till Trägårn, där festen hölls, var vi hemma hos mig. Vi fixade oss tillsammans och spelade lite spel innan vi fick skjuts till festen. Blev även hämtad på natten vilken var sååå skönt!

Likes

Comments

Instagram@idasaugustsson