Vilken dag det har varit idag. Både positivt och negativt faktist. Allt började med att jag skulle ner till stan och tänkte då ta moppen, för det går fortast och jag hade endel saker att göra idag. På stan sen skulle jag kolla på en kamera för att få snyggare bilder här på bloggen. Men jag skulle även kolla på lite kläder osv. Jag gick ut till moppen, lagom stressad, och gissa vilken sak som inte ville starta. Jo exakt, moppen. Hur jag än försökte med kicken och med knappen gick det ej. Aha, det var bara att rulla in den igen då. Cykeln fick det bli och ner till stan far det.

Jag parkerade cykeln på torget och gick mot affären där jag skulle kolla på kameran. Jo men visst skulle dem ha stängt idag och det visste inte jag någonting om och jag som hade cyklat som en idiot ner till stan för att hinna till affären innan de stängde så hade de inte ens öppet idag.

Om inte det toppade allt, gick jag in på Ica på hemvägen för att köpa grädde samt biffar och spagetti till en dejt jag skulle fixa ikväll för några. När allt var köpt och jag var på väg till cykeln insåg jag snabbt att jag hade köpt kylvaror och innan jag hade kommit hem med cykeln skulle det kanske bli dåligt. Så i solen och knappt någon vind cyklade jag som en idiot hem för att maten inte skulle bli dålig. Flera som jag kände mötte jag längst vägen och de hejade så glatt och så kom jag där flämtande och knappt fick fram ett ord. Trevligt!!


5 km senare Hem kom jag iallafall och maten var fortfarande kall tack och lov. Maten lagades och hunden fick sin promenad och dejten blev riktigt lyckad. Så efter en annorlunda dag sitter jag nu här och skriver med tet i min hand och ett leende på läpparna. För en dag som inte såg ut att bli så bra slutade med ett lyckligt slut ändå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Underbara dagar i Fjällbacka med sol. Okej solen var bara framme en dag och alla andra dagar regnade det. Men ändå! Skönt att komma hemifrån lite genom att bara njuta av att det var fyra meter till vattnet. Kan det bli bättre ?

Likes

Comments

En promenad i regnet men musik i öronen helt underbart. Man går bara längre och längre och vill ej sluta.

Likes

Comments

Underbara chokladkakor som gick på 15 min.

Likes

Comments

Sitta på kanten av bryggan, måla naglarna och solen går ner i vattnet samt bergen speglar sig i sjön på andra sidan. Det bästa var att det var helt lugnt ingen som pratade utan man bara satt där och smälte allt.

Jag har bestämt att denna sommaren ska jag ta hand om mig själv på en helt ny nivå. Jag har målat naglarna vid vattnet, har målat konstverk på en vägg, shoppat onödiga saker, meloner efter meloner har ätits och fler blir det. Personer runt omkring mig är ute och storm tränar för att få ordning på deras kroppar inför stranden. Men jag bara sitter och njuter av nuet det blir jag glad av.

Likes

Comments

Äntligen är min målarvägg färdig första konstverket klart. Det fick bli rymden.

Att bara sitta och måla utan att behöva tänka eller göra något annat är så himla underbart. Sätta på lugn musik och njuta, testa.

Likes

Comments

Att sitta på bryggan och måla naglarna i solnedgången det säger allt!

Likes

Comments

Byxor Bikbok
Skjorta HM
Skor Scorett
Solglasögon Beybeybeauty
Väska Ulrika

Likes

Comments

Tre veckor av sommarlovet har nu gått. Det har hänt så mycket under dessa tre veckor. Allt från att man har jobbat till att träffat underbara människor. Man kan ju ej klaga på vädret det kan ej ha blivit bättre än vad det har varit. Jag tänkte på lovet när jag var ute och gick idag. Nästan alla sommarlov som jag har varit med om har jag varit missnöjd med efter tre veckor. Jag har tyckt att jag inte har gjort något utan bara slappat och sovit. Men detta lovet känner jag annorlunda. Okej kanske för att jag har jobbat de första tre veckorna som gör då att jag inte tycker det samma men ändå inte. Jag har verkligen njutit av alla minuter som har varit och jag hade inte kunnat göra dem annorlunda.


Men det här med träningen det har försvunnit helt. Jag tänkte "Japp nu börjar sommaren då ska det tränas och ätas nyttigt" men nej. Jag har tappar gnistan helt när det kommer till träningen. Hur ska man tänka och göra för att det ska fungera? Jag har testat allt. Till och med mutat mig själv att jag ska få köpa en klänning om jag tränar. Men nej inget fungerar HJÄLP !!!!

Likes

Comments