Äntligen sommarlov!!!! Firar med vattenmelon mums !!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så fort blommorna slår ut förvandlas hela trädgården till ett drömställe och då vet man att sommaren är här. Nee vadå att jag är taggad på sommaren det förstår jag ej!!! Imorgon är det sommarlov jippi !!!!!!

Likes

Comments

Igår var jag på 50 års kalas!! Jippi!! Det är bara 32 år kvar till mitt känns långt och det är bra. Vad mycket egentligen som kan hända på 32 år.

När jag stor-städade för ett tag sedan i mitt rum (tog bort saker jag ej skulle använda mer). Då lade jag ett brev till mig själv i en av flyttlådorna som jag bara får öppna när jag är över 30. I detta brev skrev jag hur jag trodde mitt liv skulle se ut när jag är 30 samt hur jag ville att det skulle bli. Jag skrev även hur mitt liv var och vad jag skulle göra under den närmaste veckan.

Det ska bli riktigt kul att öppna det och se vad jag skrev samt om det stämmer!! Kan rekommendera idéen. Gjorde likadant när jag var 7år och skrev att jag bara fick öppna den när jag var 17. Det var riktigt kul att läsa vad som hade förändrats och ej.

Likes

Comments

Älskar denna underbara väska i svart läder och guld kedjor och bara för 399kr kan ej bli bättre!! Kommer att använda den massor i sommar. Den är perfekt att ha plånbok och mobilen i samt ett par solglasögon.
Så snygg!!

Likes

Comments

Fysikprovet avklarat känns så gött!! Firade med att lite shopping, kände att jag behövde det efter allt slit inför detta provet. Men nu är det över och snygga plagg hänger nu i min garderob.


Klänning 149kr

Hängselbyxor 399 kr

Likes

Comments

Tre tavlor klara av trädet. Tänk vad mycket man kan göra med lite topps och färg. Nu ska jag bara försöka hitta likadana ramar så alla tavlor stämmer in. Tipsa gärna om ni vet vart man köper dem för vet ej själv.

Likes

Comments

För att inte gilla att läsa tog jag boken och gick ut och satte mig med en kopp te och började med att läsa. Om du hade frågat mig för en månad sedan om jag ville läsa en bok hade jag svarat NEJ!! Men idag hade jag kanske svarat ja! Men bara kanske. Vet ej dock varför?!

Denna bok handlar om tre tonåringar som möts. Esther, Anton och Isak. Isak och Anton är bröder och Esther är tillsammans med Isak. Under sommaren händer det något som inte ska hända. En kille blir misshandlad till döds på en strand där en av bröderna var samtidigt. Rättegång efter rättegång och förhör efter förhör kommer domen...

För en som inte gillar att läsa kan jag rekommendera denna bok. Den är mycket lättläst och man kommer snabbt in i handlingen.

Likes

Comments

Nästan alla klasser är lediga idag men inte vi, vi har matte i 1 1/2 tim kul?!

Likes

Comments

Idag blev det träning på altan i solväggen🎀

Likes

Comments

Fin dag även om det blåste!

Likes

Comments