Ikväll ska bli en supermysig kväll, det känner jag på mig! Jag, Ella, Linn och Madde ska käka tacos hemma hos Ella. Det var så länge sedan vi umgicks alla fyra. Jag och de andra har köpt med oss lite annat gott att äta också.

Efter det tror jag att jag ska sova hos Joel, eller så sover han hos mig. Vi får se.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår kväll åt jag, Ella och Madde på en jättemysig italiensk restaurang på avenyn. Det var så kul att sitta och prata då det var på tok för länge sedan jag träffade Madde nu. Efter det gick vi runt en liten stund på stan och efter det tog vi bussen hemåt.

Likes

Comments

​Jag längtar sååå mycket tills jag får flytta hemifrån till min alldeles egna lägenhet, trots att det tyvärr är ett bra tag kvar. Mitt mål är att flytta senast när jag är nitton år. Men jag vet själv att det kommer att bli tufft. Än så länge kan jag drömma mig bort och längta tills jag får inreda mitt egna hem alldeles själv.

Likes

Comments

​Bilder från några månader tillbaka då Ella och jag åt lunch hemma hos mig. Hon är till skillnad från mig väldigt duktig på att laga mat, så vi gjorde en tomatsås som hon brukar göra. Kommer ihåg att det var väldigt gott och att vi efter det åt otroligt mycket kladdkaka till efterrätt. Smarr.

Likes

Comments

Mina snygga klackar jag köpte för ett tag sedan som jag tyvärr bara lyckats använda en gång. Har nog för det mesta att göra med den kornblåa färgen. Inte det lättaste att matcha med så det har blivit att de bara har fått stå. Men trots det så tycker jag mycket om dom. Skitcoola!

Likes

Comments

Lördagen blev en ganska lyckad kväll. Den enda nackdelen var att det tog hela 2 timmar för mig och tjejerna att komma till festen. Väldigt segt.
Men när vi väl var där hade jag kul. Massa nya människor att träffa!

Likes

Comments

Nu ska jag, Ella och Nathalie alldeles snart ta bussen mot Billdal där vi ska på fest. Det ska bli sjukt kul! Ha en jättebra lördag allihopa.

Likes

Comments

Likes

Comments

Nobody knows your entire life story but you. They may have heard pieces of it, but no one will ever know you like the way you know yourself.

We worship perfection because we can’t have it; if we had it, we would reject it. Perfection is inhuman, because humanity is imperfect.

Likes

Comments