Nu ska jag, Ella och Nathalie alldeles snart ta bussen mot Billdal där vi ska på fest. Det ska bli sjukt kul! Ha en jättebra lördag allihopa.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Nobody knows your entire life story but you. They may have heard pieces of it, but no one will ever know you like the way you know yourself.

We worship perfection because we can’t have it; if we had it, we would reject it. Perfection is inhuman, because humanity is imperfect.

Likes

Comments

​Igår kväll kom äntligen mitt fina armband hem till mig med posten. Har gått och väntat och sett fram emot att det ska komma enda sedan jag beställde det, så blev oerhört lycklig när paketet tillslut låg i brevlådan. Är jättenöjd verkligen! Ska använda det mycket framöver.

Likes

Comments

Hur ser denna veckan ut för dig?

Har hittills inte haft det så stressigt denna veckan då jag inte alls har mycket i skolan, och det lär nog fortsätta så.

Vad ser du fram emot denna veckan?

Har studiedag idag så har en helt ledig dag. Har sovit ut och ätit en lång frukost. På lördag ska jag på fest vilket ska bli grymt kul!

Vad ser du mindre fram emot denna veckan?

Kan tyvärr inte riktigt komma på några dåliga saker med denna veckan, förutom att jag behöver stanna kvar i skolan ytligare en timma imorgon för att lyssna på en föreläsning.

Hur peppar du dig för att ta dig igenom denna veckan?

Omringar mig bland vänner och folk som får mig att må bra! Försöker tänka på det positiva i livet istället för att rikta in mig på allt som kan vara negativt. Sova så mycket jag bara kan.

Tips för att ta hand om sin hud?

Jag är bland de sämsta personerna att fråga denna frågan till då jag absolut inte gör någonting med min hud för jag tycker redan att den är bra som den är. Men nu när det blir kallare ute kan jag få torrare hy och då rekommenderar jag en återfuktande hudkräm.

Veckans modetips?

Allt som har med hösten att göra. Stickade stora tröjor i fina höstiga färger, längre kappor. Röda läppar har jag gått och blivit kär i.

Vad gjorde du i helgen?

I fredags var jag ute och åt middag tillsammans med min pappa, Vi såg en film som tyvärr var sådär enligt mig, men efter gick vi vidare och åt gott och pratade. Sedan var jag en del med Joel.

Följer du någon speciell serie?

Är verkligen sämst på att kolla serier. Börjar se den första säsongen och sen tröttnar jag. Så nej.

.. slutligen tre ord som beskriver denna veckan?

Spännande, lugn, långsam

Likes

Comments

Red details


Red details by idaroos featuring an essie nail polish

Något jag älskar just nu är detaljer i rött som lyfter upp hela outfiten! Speciellt under festliga tillfällen, men varför inte till vardags också? Kommer definitivt köra på en simpel outfit med röda läppar och naglar snarast.


Likes

Comments

Likes

Comments

Passade på att äta lunch på Ritz med min mamma idag då jag slutade tidigt. Vi har pratat om att göra det enda sedan skolan började, men det har inte blivit av förrän nu så det var jättemysigt. Man kunde välja mellan kött eller fisk, så jag tog kött.

Likes

Comments