ett av mina absoluta drömresemål är till Kina. jag har varit kär i Kina sen jag var liten. deras kultur är fantastisk och tänk hur mycket det finns att se (och handla)! har inte riktigt bestämt vart i Kina jag vill resa än, men någon/några av storstäderna Hong Kong, Peking och Shanghai är ett måste! och Kinamuren vill jag såklart besöka! har en mapp på pinterest med bilder på var jag vill resa och 90% av bilderna är i Kina!!!

det är så otroligt vackert i Kina åååååh! Har sån lust att åka dit! Nu nu nu !

Likes

Comments

förlåt för att jag inte uppdaterar här ofta längre men jag har svårt för det. jag har svårt att uttrycka känslor och att säga saker och att göra saker och att komma ihåg saker och blabla. jag har svårt helt enkelt. mitt liv faller ihop.

igår var jag i karlslundsskogen och spelade boule och grillade. det var supermysigt och superkallt. vi gjorde en övning där då vi fick en skala 1-7 då 1 är det värsta man kan må och 7 är det bästa man kan må. först skulle vi tänka ut en etta, det var lätt och det kom upp många olika allternativ. man skulle leva i det minnet och i den känslan och sedan släppa taget om det. sen kom sjuan och jag kunde verkligen inte komma på något minne. visst, jag har varit glad, jag har mått bra men jag kom inte på någon gång då jag känt ren och skär glädje. jag fick panik och jag skämdes, jag har väl ett bra liv? det slutade med att jag bara tänkte på känslan av att skratta, i tillfället jag skrattar så är allt okej. mitt fokus under övningen svajade när jag inte kom på något men det kom tillbaka i slutet och den känslan man skulle tänka på var det man skulle "ta med sig hem". efter övningen så märktes det tydligt att det var flera av oss som inte hade det lätt att komma på en sjua och det kändes på något sätt bättre.

sitter just nu i ett kolsvart rum och lyssnar på lite ledsam musik. har inte gjort det på riktigt länge. känns lite renande ändå? att ingen kan se en och man kan sjunga med till låtar man relaterar till. blir nog att sova nu. ska försöka, betoning på försöka, uppdatera mer. kram

Likes

Comments

jag är arg, irriterad och på allmänt dåligt humör. vet inte riktigt vad det beror på men det känns som om inget går rätt eller som jag vill.

i fredags så åkte vi upp till mormor i falun. anledningen varför vi åkte var inte så kul men vistelsen var mysig och rolig. i lördags så var vi på Sågmyra outlet där man shoppade galet!! köpte en skjorta, en tröja och lite trosor på lager 175 och på bubbleroom så köpte jag en klänning som jag inte har en aning om när jag ska ha men den kostade egentligen 600 och jag fick den för 149(!) så då måste man ju bara köpa den. idag så åkte vi till Slussen och åt super god mat och lite glass. nu sitter jag i bilen och önskar att jag redan var hemma.

Likes

Comments

mitt hår är borta och det är så jävla skönt. det blev så himla bra och jag älskar det!! jag funderar om jag ska färga det eller behålla det som det är. jag har ju typ 4 olika utväxter som jag gärna skulle vilja bli av med. vad tycker ni jag ska ha för färg? silver, lila, grön, blå, rosa, någon annan?

Likes

Comments

då var första dagen i skolan klar. vi fick nya busskort, massor av information och nya skåp. det var faktiskt kul att träffa alla i klassen, alla förutom jag var bruna och fina. är inte alls taggad på det här året, både ettan och tvåan var kaos så jag är rädd att det ska bli så igen. ska kämpa hårt detta år för man tar ju trots allt studenten!

efter skolan så gick jag en sväng på stan för jag hade några saker att fixa. jag hade böcker som skulle lämnas tillbaka på biblioteket, skulle till kemtvätten och boka klipptid (som är imorgon, är så nervös!) och sen gick jag bara runt på stan.

egentligen så borde jag städa mitt rum just nu eftersom det kommer en mäklare hem till oss och ska kolla men jag orkar inte. jag har så mycket saker på golvet och det är bara allmänt kaos.

håller fortfarande på att lära mig nouw, har alltid bloggat på blogg.se men detta känns verkligen som en mycket bättre plats, dessutom är designen här mycket finare. tills vidare, kram.

Likes

Comments

imorgon är det första dagen i skolan. första dagen på sista året, någonsin. detta var mitt sista sommarlov, hur sjukt är inte det? åren på gymnasiet har verkligen gått så fort (precis som alla säger att det gör)! man märker inte hur fort det går när man är på samma ställe varje dag, ser samma människor samma dag, har samma lektioner varje dag. det ska dock bli skönt att börja skolan igen, att få tillbaka struktur och rutin. på sommarlovet så vaknade jag klockan tolv, åt mat en eller två gånger on dagen och somnade kring tre-fyra på natten. att detta sommarlov var sista gången man har en ursäkt att bete sig så är tråkigt. javisst vi har fler lov (fyra till faktiskt!!) innan vi slutar skolan för gott men det är inte riktigt samma sak. jag vet inte var jag vill komma med detta, jag borde faktiskt sova. så jag säger god natt bloggen. det ska bli kul att försöka blogga igen.

Likes

Comments