if you regret any of the sexual experiences you’ve had i’m here for you. if you didn’t say no but you didn’t say yes i’m here for you. if you wanted to stop but you didn’t know how to say it i’m here for you. if it was consensual and then it wasn’t i’m here for you. if it was uncomfortable or if it hurt or if it wasn’t what you wanted i’m here for you. if you spent the whole time waiting for it to be over i’m here for you. if you are scared or afraid of being intimate with someone i am here for you. if you feel anxiety and shame towards sex when the rest of society seems to be absolutely obsessed with it i’m here for you. there is nothing wrong with you and everything you are feeling is valid. i’m here for you.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

ångest, ett ord som kommit ut ur min mun på dessa få dagar mer än jag någonsin sagt det ordet. har börjat få panikångestattacker den senaste tiden och det är så fruktansvärt jobbigt att jag inte vet vad jag ska ta mig till. jag vet inte vad som triggar dem vilket gör att jag går med konstant ångest HELA tiden. så jobbigt. jag försöker se positivt på det men det går inte. ska till vårdcentralen imorgon för att se vad som är fel.

skolan går skit, livet går skit, allt går skit just nu! vet inte om det är på grund av ångesten eller om ångesten är på grund av allt skit. orkar inte reda i mitt liv snart. allt är som förut, fast värre vilket gör att det känns hopplöst. jag känner inte för att göra något bättre vilket är löjligt men det känns onödigt. vill bara sluta skolan med e i allting och inte vara ett totalt vrak psykiskt. jag verkar vara dålig på positiva inlägg här men detta är sanningen. jag orkar inte snart.

Likes

Comments

ett av mina absoluta drömresemål är till Kina. jag har varit kär i Kina sen jag var liten. deras kultur är fantastisk och tänk hur mycket det finns att se (och handla)! har inte riktigt bestämt vart i Kina jag vill resa än, men någon/några av storstäderna Hong Kong, Peking och Shanghai är ett måste! och Kinamuren vill jag såklart besöka! har en mapp på pinterest med bilder på var jag vill resa och 90% av bilderna är i Kina!!!

det är så otroligt vackert i Kina åååååh! Har sån lust att åka dit! Nu nu nu !

Likes

Comments

det var längesedan jag bloggade. jag är en sån person som tjatar på de jag känner som har bloggar att de ska uppdatera dem men jag själv bloggar aldrig. ska försöka bli bättre på det. skolan har börjat vilket kanske ger mig lite mer att skriva om.

det har varit lov, så himla skönt! mitt lov har jag mest spelat Sims helt ärligt, jag har blivit besatt! min jul och nyår har varit bra, de båda va lugna och sånt tycker jag är skönt faktiskt.

det har varit mitt favorit väder här i örebro de senaste veckorna.. iskallt med sån fin snö!! på senare år har jag börjat älska hösten och vintern mycket mer, det är enligt mig den bästa tiden på året. halva mig längtar ändå till sommaren, skolan är slut (för alltid) då och det är då man kan ändå slappna av lite. jag är inte så taggad på studenten än, eller huvudtaget, utan jag är mer taggad över det som kommer efter, att för ett tag kunna vara lugn och veta att skolan äntligen är klar. såklart jag planerar att plugga på universitetet men absolut inte nu i höst.

nu är det januari, den sista terminen i skolan någonsin. jag vet inte hur det känns, spännande, stressigt, jobbigt, svårt, konstigt. jag undrar vilka i klassen som kommer att ha någon kontakt. jag tycker om min klass och mina lärare så kommer nog att bli en omställning att inte träffa vissa av dem efter studenten.

ska försöka avsluta detta på ett positivt sätt. jag känner hur jag mår x1000 bättre mentalt än vad jag gjorde förra terminen, det enda jag vill är att klara detta! ha en toppen dag/kväll/natt/morgon allihopa och kram på er!!!!

Likes

Comments

mina första selfies sen jag klippte håret!!! jag vill bara att det ska växa ut igen haha.

gud vad bra det går att blogga! hehe. nej men allvarligt så kan jag inte bara sätta mig ner och blogga för jag har inget kul att blogga om. har mycket ledsamt att blogga om dock, men det blir lite mycket.

skolan går åt helvete som vanligt men det löser sig väl. ska äta lite mat nu och sen kolla på Ernst! kram

Likes

Comments

vad skriver man i ett självmordsbrev? vad är viktigt att ta med? hur dåligt någon har fått en att må? nej, det skulle ge dem skuld för resten av deras liv. hur dåligt en själv har mått? nej, det skulle ge dem skuld för resten av deras liv. vad skriver man då? om ens tråkiga liv? om alla sorger? eller kanske om alla ens glada perioder? men vad har glädje med ett självmordsbrev att göra? vad har något med självmordsbrev att göra egentligen? varför tar jag upp det? jag vet inte. jag har aldrig skrivit ett självmordsbrev på grund av anledningen att jag inte vet vad man ska skriva i ett.


vad skriver man i ett självmordsbrev? om hur mycket man älskar alla? hur mycket man hatar alla? vad som var sista droppen? nu bashar jag inte idéen att skriva ett självmordsbrev. jag bara undrar vad man/jag skulle skriva i det. måste man förklara sig själv, varför man gjorde som man gjorde? eller kan man bara säga hej då? kan man skriva ner alla sin käraste minnen? eller kanske skriva sitt favorit quote? vet inte varför jag tar upp detta ens, kanske det är ett intressant ämne. eller något. 


"The act of taking my own life is not something I am doing without a lot of thought. I don't believe that people should take their own lives without deep and thoughtful reflection over a considerable period of time. I do believe strongly, however, that the right to do so is one of the most fundamental rights that anyone in a free society should have. For me much of the world makes no sense, but my feelings about what I am doing ring loud and clear to an inner ear and a place where there is no self, only calm." Wendy O. Williams självmordsbrev.

Likes

Comments

åh vad besviken jag är på det här lovet. skulle ut igår och fira halloween men så blev man sjuk. så himla typiskt. halloween som är min favorit högtid. hade tänk att sminka mig läskigt och dansat rumpan av mig.

måste skriva ett tal som jag ska hålla inför en massa
folk. talet ska dessutom vara på engelska. har börjat på det men det är ännu inte klart. är så sjukt nervös inför hela grejen att jag tror att jag kommer spy.

är inte alls glad över att skolan börjar på måndag. jag vill inte vara i skolan. jag vill inte tänka på skolan. längtar till helg och till jullovet redan.

Likes

Comments

hej bloggen! Mikaela är här i Örebro och vi har haft det så mys. hon åker dock hem imorgon vilket är tråkigt. igår var vi på Gustavsvik hela hela dagen och hade det skoj.

vi åt nutella pizza idag! Jesus vad gott det var! jag, mikan, linnea, jasmine och emma satte oss på fratelli och delade på en nutella pizza. vi satt och pratade och myste.

Likes

Comments

åh vad svårt det är att blogga! det är så svårt att komma in i. sen hjälper det ju inte att jag inte har något att blogga om. så vad har hänt sen sist? jag har väl spenderat mesta tiden i skolan och långsamt dött pga det.

jag är så himla lässugen men inbillar mig själv att jag inte har tid. har så många böcker som jag vill läsa men skolan tar upp sååå mycket av min tid och av mitt psyke. bara längtar till höstlovet, då ska jag spendera hela min tid till att läsa!

Likes

Comments

<3elf<3

Likes

Comments