Fallskärmshoppa, simma med hajar eller resa till ett annat land? Var ska man ens börja? Alla människor har åtminstone en dröm de vill uppfylla! Vissa delar drömmar och andra har helt unika som de flesta aldrig skulle kunnat komma på. Det kan vara små drömmar eller stora men i vilket fall som helst så är jag säker på en sak och det är att vi alla drömmer om någonting.

Min dröm är att resa till så mycket som möjligt och lära och ta del av andra länders kulturer och traditioner. Det finns så mycket jag vill lära mig om världen och människorna som vandrar på den! Så många människor med så mycket kunskap! Allas individuella tankar är det som fascinerar mig mest, men att uppleva saker som jag aldrig prövat förut är ett måste i min framtid. Jag har påverkats mycket av min familj, mina vänner och min omgivning, precis som resten av er och det är just det som fått mig att drömma!

Jag uppmanar dig att berätta dina drömmar och mål för framtiden. Om det är svårt så kan du alltid testa att göra en bucketlist med alla dina drömmar. Det ger både inspiration och motivation till både dig själv och andra och det är ett perfekt sätt att hålla koll på det just DU vill göra. Det behöver inte vara logiskt utan saker du tror är omöjliga kan alltid bli möjliga i framtiden!

Jag anser att det är just dina drömmar som gör dig till den du är. Minnena och stunderna som du upplevt själv eller med andra har och kommer att förändra dig och de erfarenheterna kommer följa med dig hela livet.

Så våga dröm och berätta vad DU tänker göra någon gång i livet! Kom ihåg att du är ALDRIG för ung eller för gammal för att drömma!

Likes

Comments