Hej!

Igår var vi på ett tivoli, men jag får skriva inlägget idag för jag var jätte trött igår. Och min kompis Tilda ska vara med på hela resan. :)

Så vi åkte hemifrån igår klockan två. Och det tog en timme hit till Danmark alltså. Men vi skulle inom Väla och växla pengar, och inom hotellet och lämna väskorna. Så vi var på tivolit klockan fyra typ.

Och när vi då kom dit så åkte vi karuseller, och det var jätte roligt, vid klockan halv sju ungefär så åt vi mat. Och det blev fish and ships. Och sen fortsatte vi åka. Det fanns en jätte rolig karusell som vi åkte, men man kan inte kalla det karusell. Utan man la i pengar och sen gick man inne bland lasrar. Det var jätte kul! Och det finns inte mycket mer att skriva om det. Men vi hade i alla fall jätte kul och idag ska vi shoppa.

/Ida :)

Likes

Comments

Hejhej!

Jag vet att jag har haft dålig uppdatering men idag ska jag och min bästis Tilda till Danmark och sova där med min familj. Och då ska jag uppdatera mycket så ja. Vi hörs då!

/Ida :)

Likes

Comments

Sova över

Ja jag och min kompis Cornelia sov då över fredag till lördag. Och när vi hade slutat skolan så drog jag Vlada och Cornelia till stan och satt och fikade typ på en liten gräs plätt. Och när vi hade varit dör ett tag så drog jag och Cornelia hem till henne, så vi bara chillade lite och sen drog jag hen för jag skulle äta, och där fick jag lövbiff och pommes. Efter att jag hade ätit deo jag tillbaka till Cornelia för jag skulle sova där. Så vi träffade några kompisar och det var typ det vi gjorde hela kvällen.

Sen var det då lördag och vi skulle till Väla. CI började med att gå in på xxl och där köpte jag ett par tofsar. Så man fick dom i ett paket, och det var tre stycken i, dom kostade 59 kr. Sen gick vi då på Väla, vi åt på donken och så. Men jag handlande inget mer än dom tittarna för jag hittade inget speciellt.
Men efter Väla drog vi hem till henne. För hon skulle ha dansuppvisning så jag sminkade henne och lite så. Sen drog jag hem och år pizza, och sen stack jag och min syrra och kolla på uppvisningen.

/Ida :)

Likes

Comments

Hej idag tänkte jag skriva om min fredag.
Och det började med att jag gick upp klockan sju och sen satt jag på mig idrottskläder, och sen vid kvart i åtta cyklade jag till skolan. Och jag hade då idrott föst på dan. Vi förde något som man kastade en frispe (stav) och så var det typ ett spel eller nåt, men det var kul. Och sen hade vi matte, inget speciellt. Och sen hade vi något som kallas IUP jag vet inte om någon annan skola har det men vi pratar typ med vår mentor om olika saker. Och sen hade vi lunch, det var broccolisoppa, så jag och några andra åt i cafeterian. Och sen hade vi idrott igen, för den lektionen jag hade på morgon är min profil. Och den här lektionen är bara en som alla i klassen är på. Och där kastade vi också frispe (stav) så vi typ övade på att kasta. Och sen till sist så hade jag svensksa och där skulle vi redovisa för vi hade gjort en egen reklam. Och det gick bra tyckte jag. Och sen slutade vi vid 14:00. Och efter det drog jag till stan men några kompisar. Men det skriver jag i ett annat inlägg om.

/Ida :)

Likes

Comments

Detta är då jag, och jag heter Ida Rönnkvist och är 14 år gammal.

På min fritid så spelar jag innebandy och är med kompisar.

Och här kan ni då helt enkel läsa om vad jag gör på dagarna.


Så hoppas att ni gillar det!

:) /Ida

Likes

Comments