Header

Hej på er! Nu har jag bloggat här på nattstad i lite över ett år. Men jag känner att denna sidan inte är för mig. Jag har i hela mitt liv bloggat på blogg.se, och jag saknar tillbaka dit en hel del. Därför har jag under dagen fixat en ny design och header till min förra blogg som finns på blogg.se - idaqkarlsson.blogg.se! Jag hoppas att ni stannar kvar som läsare, fast på den bloggen istället. :-) Denna kommer naturligtvis att finnas kvar, eftersom att jag ändå bloggat här i ett år och det finns en massa inlägg jag gärna vill blicka tillbaka på då & då.

Men nu säger jag tack för mig, nattstad! Hoppas vi ses på blogg.se istället. :-) 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter i sängen och äter en halvdan frukost innan jag ska dra iväg till skolan. Har två lektioner + luciaträning idag, sedan ska jag hem och plugga en hel del! Kul tisdag? ;-)
Ska försöka bli lite bättre på att blogga, funderar även på att byta tillbaka till blogg.se, får se vad som händer :)

Likes

Comments

Igår åkte jag och köpte kattunge. Finaste kattungen, vill bara gosa med honom hela tiden! ♥️
Likes

Comments

Hade gärna velat blogga bra för tillfället, och hade några bra inlägg på gång. Men min mamma lyckades ta bort alla mina bilder på mobilen idag. Inte bara bilder, utan allt annat också som jag hunnit skriva/göra sen jag fick den för typ 3 veckor sen. Känns asbra.

Dessutom har hon lyckats lägga undan mitt minneskort till kameran, så inte heller blir det några bilder via den vägen. Åt helvete med allt.

Jag menar det verkligen. Mina bilder är mitt liv, dem betyder typ allt för mig. Men nu är dom borta. Har gråtit ungefär halva dagen. Och mitt bloggpepp existerar inte alls. Skriver när jag skriver.

Likes

Comments

.. är kul! Sitter och löser korsord, dricker té och äter wienerbröd. Ska senare ut och äta med min faster son jag inte har träffat på år och dar! Ska bli kul :-)


Likes

Comments


Jag börjar seriöst bli rädd för mig själv och alla demoner som snurrar runt i huvudet. Jag vet knappt vem jag är, vad jag vill, vem jag kan prata med längre. Allt i mitt huvud är bara messed up, och jag är konstant ledsen. Jag är trött på att gråta, jag är trött på att försöka, jag orkar inte mer. Jag är inte längre så stark som alla påstått. Nej, krafterna finns inte längre. 

Likes

Comments

Hej på er! Helgen har varit jättemysig, då jag i fredags kollade på idol och umgicks med Rasmus. I lördags kom Simone och Hanna hit, vi fixade lite inför kvällen och sedan dök 8 andra vänner upp. Vi käkade tacos, spelade Buzz och lyssnade på Vendelas berättelser från byn. Vi hade en sjukt rolig kväll i alla fall, och det var ett fint 18-årsfirande x3!

Igår sov jag hos Rasmus och vi har verkligen segat oss igenom dagen. Först lite morgonmys, sen frukost framför tv:n där vi fastnade i några timmar. Sen fick vi arslet ur vagnen och tog en promenad med hundarna så dom fick springa och leka av sig. Nu har jag hamnat hemma och är sjukt sugen på att göra något - men vad vet jag inte? Haha, problem..

Likes

Comments

Jag har ju faktiskt tatuerat mig också. Denna bilden är tagen samma dag som tatueringen gjordes. dvs en vecka och en dag sedan. Just nu håller tatueringen på att läker, samt flagar som fan. Så kan inte ta en ny bild då det skulle se för jävligt ut. I alla fall, denna sitter nu på mitt lår och kommer att göra livet ut. Jag tänkte förklara lite varför jag valt detta motiv. 

Jag kan börja med att skriva att jag ville göra en tatuering för min fina lasse-morfar som gick bort innan sommarlovet. Så det var utifrån det som jag satte mig ner och skissade en tatuering. Min skiss var däremot lite annorlunda och fulare - men det fixade ju tatueraren till! I alla fall, motivering till motiven:

Vingar, ja, dessa finns ju med och representerar Lasse lite grann. Han finns med oss, där uppe, och nu även på mitt ben. Vingar är ju en ganska vanlig symbol för någon som dött. Så det kändes som att jag ville ha dessa med. Dessutom är vingar så sjukt jävla grymt snyggt!

Rosor, återigen lite det här med döden och även kärleken. En röd ros på graven, eller en röd ros till ens kärlek. Ja, ni fattar. :-)

En mikrofon, jag älskar att sjunga. Har alltid gjort, kommer alltid att göra. Även fast att jag kanske inte är världsbäst på det. Så kommer jag alltid att vara helt frälst i det. Sången är något som alltid kommer att finnas med i mitt liv, så länge jag inte blir stum liksom! Dessutom sade lasse-morfar till mig (för något år sedan, när han hörde mig sjunga) - att jag aldrig skulle sluta sjunga. Jag kommer hålla mitt ord!

Noter, det är ju inte bara sången som har en stor del i mitt liv. Utan allt som har med musik att göra egentligen. Så därför fick det hänga med ett par fina noter. :-)

Bild tagen dagen efter, dock med strumpbyxor över. Men man ser ju ändå motivet! Tatueringen tog totalt 4,5 timme att göra. Inräknat med 3 stycken 5-minuters pauser. I början gjorde det inte så ont som jag hade föreställt mig, vilket gjorde det hela ganska lätt att härda ut. När han sen började tatuera på den högra vingen, på innerlåret så gjorde det fruktansvärt ont. Samt de sista noterna och finliret. Aj som satan vad ont det gjorde. Men efteråt tänker jag bara att det helt klart var värt det. Jag är så jävla nöjd, och jag vill ge all cred till Adam Augustsson inne på Kulör som gjorde denna fina tatuering! TACK. :-)

Likes

Comments

Hej på er! Det var ett tag sedan jag uppdaterade, men det har varit full rulle ungefär hela veckan. Just nu glider jag bara runt hemma i min nya asmysiga tröja och ska klicka runt lite på internet - innan jag sätter mig med lite tråkigt plugg. :-( Har verkligen skjutit på plugget med tanke på min 18 årsdag som ägde rum i onsdags. En sjukt lyckad födelsedag med mina nära och kära. 

Här är bild på min nya tröja, samt min urgulliga nallebjörn som jag fick i 18-års present. Bilderna är även tagna med det nya kamerastativet jag fick! :)

Likes

Comments

Åh herregud vad ont jag har i kroppen. Ligger just nu i sängen med tända ljus och kollar på ett avsnitt av Dexter. Har tidigare suttit och pluggat matematik i några timmar, men var tvungen att lägga mig ner på grund av värken.. :(
Likes

Comments