Hei, sjønninger!

Håper dere har en fin lørdag <3

Dagene flyr avgårde, og det er sykt å tenke på at 2016 faktisk snart er over. Jeg gleder meg utrolig mye til å gå inn i 2017, å se hva det vil bringe. 2016 har vært helt fantastisk, men har også hatt mange nedturer. Jeg kommer tilbake med det senere. Idag er det 20 dager siden jeg sto på scenen med Justin! Jeg husker enda hele dagen, fra morgen til kveld. I wanna do it again, hehe <3 Vi får se hva fremtiden vil bringe.

Kos dere videre, så snakkes vi.

Klem

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

08.00

Vekkerklokken ringte, og nå var det på tide å stå opp. Vi kledde på oss, og gikk ned for å spise frokost. Viktig med mat i magen når jeg var så nervøs.

09.00

Nå var det på tide å stelle seg, og sminke seg. Vi bestemte oss for å gå på shopping slik at jeg fikk noe annet i tankene - jeg var såå nervøs og spent! Vi gikk bort på et stort kjøpesenter som lå rett ved siden av hotellet. Der tilbrakte vi noen timer.

​12.00

Nå hadde vi shoppet i et par timer, og nå måtte vi få i oss mat. Vi gikk på Burger King (mm..) og bestilte hver sin meny. Nå var det veldig godt med mat i magen.

​12.30

Nå var klokken blitt mye, og vi måtte komme oss av gårde. Vi satte oss i en taxi, og var fremme ca. 13.15.

​13.15

​Nå var vi utenfor Parken Stadium, det var her konserten skulle være, og fyysøren så mye folk det var! 30.000 satt utenfor stadionen, og ventet i kø! Vi gikk litt rundt å kikket i bodene, og jeg kjøpte en genser som jeg har forelsket meg helt i <3 Den er så fin, og god. Og den betyr så utrolig mye for meg.

​14.00 

Vi skulle møte 14.45, men vi ønsket å være litt tidlige så vi slapp å stresse. Vi gikk bort til en vakt, og han sendte oss videre til neste vakt, og han sa at vi skulle gå å stille oss utenfor vip-inngangen. For å komme til den inngangen måtte vi gå forbi alle som satt/sto i kø, og vi fikk ganske mange blikk mot oss da - haha. Vi kom frem til inngangen, og der møtte vi de andre som hadde blitt plukket ut.

​14.45

​To av danserne hans kom ut, ga oss informasjon, og vi fikk armbånd på.

​15.00 

Vi gikk et lite stykke, (stadionen var veeldig stor) og nå hadde vi kommet oss inn. De andre danserne hans sto på scenen og øvde litt, mens de smilte og ropte til oss. Vi øvde på dansen et par ganger før vi gikk opp på scenen - og det var da det gikk opp for meg hva jeg skulle gjøre. DANSE MED JUSTIN BIEBER FORAN 50.000 FANS!!! Alt var så stort, og jeg har aldri stått på en scene og vært så nervøs som det jeg var nå. Vi gikk gjennom dansen et par ganger uten musikk, og det gikk fint. SÅ KOM JUSTIN BIEBER INN <3 OMG, JEG BLE ORDLØS!!! Han kom inn på sparkesykkel.


Likes

Comments

Hei, og velkommen til min blogg <3

Mitt navn er Ida, jeg er 13 år og kommer fra Stavanger. Jeg er en del av PurposeTourTeam! <3

Søndag 2.oktober gikk en STOR drøm i oppfyllelse, jeg møtte mitt aller største idol - JUSTIN BIEBER <3 Ikke nok med at jeg møtte han, jeg danset med han på scenen foran 50.000 hylende fans. Det er det største jeg har opplevd noensinne. Har aldri hatt en bedre følelse. Jeg er så takknemlig for den muligheten jeg fikk, ville aldri vært foruten!

Senere vil det komme et innlegg der jeg beskriver dagen time for time, så stay tuned :)

Følg meg på instagram i mens: @idagiljee

Klem <3

Likes

Comments