Nu till hösten så vill jag gärna ha större, lite pösigare kläder i lite mörkare färger och kläder med mer gråa toner, inte så himla mycket färg helt enkelt. Jag har fastnat väldigt starkt för dessa två lite tjockare tröjor från ridestore.

Vans tröjan hittar ni här och Adidas tröjan hittar ni här.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Andra dagen i Helsingborg och idag började systerns match rätt sent så jag och mamma hann gå och kolla hur det såg ut i centrum. Vi gick i lite affärer men sen fanns det inte så mycket mer att göra i och med att vi redan gått igenom hela Väla dagen innan.
Vädret är inte det bästa. Det regnar, åskar och blåser...
Lagom till första matchstarten så började ösregna och åska! Men mer än så har det inte hänt idag och imorgon ska vi upp tidigt för då börjar deras första match redan vid 8. :)

Likes

Comments

Nu i eftermiddag så har jag varit ute och åkt motorcykel med pappa. Tyckte från början att det var väldigt läskigt men sen kändes det bra, och det var faktiskt väldigt kul. Vi åkte några mil hit och några mil dit, vi åkte lite överallt. Hade iallafall några sköna och roliga timmar. Inte så ofta det bara är pappa och jag.
Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till Helsingborg då systern har cup över helgen! :)

Kram

Likes

Comments

Göteborgsresan börjar lida mot sitt slut. Gårdagen spenderades på Liseberg, vilket var jätte roligt. Vann en 2kg geisha choklad i början av dagen, men blev lite jobbigt när man skulle bära runt den enda fram till stängning, Hahah. Åt god mat med pojkvännen, åkte en del karuseller. Blev dock inte så många åk i och med de långa köerna men vad gjorde det när vi fick spendera dagen tillsammans ändå. Dagen blev verkligen jätte bra.
Idag spenderade vi några timmar på nordstan för lite shopping. Köpte ett par saker, men det kommer upp i ett annat inlägg lite senare. Men är iallafall väldigt nöjd över vad jag köpt.

2 toppendagar har det verkligen varit! <3

Kram!

Likes

Comments

Efter att åkt ut på sjön två gånger under natten så var jag lagom trött när jag vaknade innan jobb. Har känt hur ögonen bara hängt på mig hela dagen men jobbpasset tog jag mig iallafall igenom. Resten av dagen spenderades först inne på Bullerbycup cup för att se ett p12 lag ha match och sedan vid en brygga där jag metade med min syster. Hon som annars ogillar allt som har med fiske att göra ville för första gången följa med. Tror hon tyckte det var rätt kul faktiskt.
Resten av kvällen blir lugn då jag inatt igen ska ut för kräftfiske.
Undrar hur dagen blir imorgon!

Likes

Comments

Idag blev det god mat med familjen och pojkvännen på ett gästgiveri i trakterna. Godaste pizzan, helt klart min favoritpizza. Kvällen avslutades efter att jag tillsammans med killen och min syster gått iväg för att köpa godis och annat gott.
Kvällen blev väldigt lyckad, och nu ikväll/natt så blir det nog för mig att följa med pappa ut med båten för att kolla till kräftburarna. Både kul och tröttsamt i och med att jag redan är väldigt trött. Haha! :)

Likes

Comments

Recept (Ca 50st)

Ugnen på ca 165 grader.

300 g Smör

3 dl Socker

3 dl Havregryn

4 1/2 dl Vetemjöl

3 dl Choklad (Funkar även med russin om man nu skulle känna för det)

2 tsk Bikarbonat


1. Smöret tillsammans med sockret ska röras poröst.

2. Hacka chokladen

3. Därefter ska de resterande ingredienserna blandas ner i sockret och smöret.

4. Rulla ''degen'' i små bollar och lägg sedan på en plåt.

5. Tryck till med gaffel på bollarna.

6. Gräddas svagt i ugnen i ca 20 minuter.


Kakorna är verkligen super enkla att göra och dem smakar även väldigt bra!

Likes

Comments