Hello!!

Jag har märkt att det här med bomberjackor är inne nu eller? I alla fall så har jag köpt en nu (en svart) och gillar den verkligen, men jag tycker att det blir kallt. Jag vet inte om det bara är jag som tycker det, jag kanske bara är lite känslig. HAHA :) Jag har köpt min på H&M och det är i storlek 152 om någon undrar!!

KRAM PÅ ER ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej ;)

Här är två bilder som jag har tagit med en av mina bästa kompisar. Vi är tycker att de blev fina, men ni kanske inte tycker det? 💜

Likes

Comments

Vi älskar verkligen våra nya kepsar som vi bl.a ska ha när vi åker till Spanien den 8:e April. :)

Min knäppa lillasyster spelar allan & leker apa!!!

Likes

Comments

Halloj ;)

Nu i skolan har vi haft prov, läxor samt läxförhör & det har blivit lite lugnare så nu kan jag äntligen ta tag i mitt bloggande igen. Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt nu på bloggen. Men idag har jag i alla fall lekt lite modell som inte direkt gick så där jättebra, men aja.

Byxor: Kappahl

Tröja: Lindex (älskar verkligen tröjan när den har krage & spetts i ryggen)

PS: ska försöka hitta en bättre bakgrund till nästa gång!!

KRAM :)

Likes

Comments

Hejsan!!

Om ni undrar varför jag inte lägger upp så mycket längre, så är det för att det är mycket i skolan nu & jag vill helst fokusera på allt det. Men här är ett inlägg i alla fall med lite fina bilder.

Hoppas ni gillar mina korta inlägg fast de inte kommer så ofta, så får vi se om jag hinner lägger upp lite mer när jag inte har lika mycket i skolan ;)


Likes

Comments

OBS!

Här är bilder från att jag gick hem från skolan, inte så bra kvalitet (de är tagna av min mobil)

Jag har skrivit om min dag nedanför bilderna!!!

Hallå i stugan!

Anledningen till varför jag inte alls har varit så aktiv på länge här på bloggen är att jag har varit sjuk och varit hemma från skolan och har helt enkelt inte orkat blogga. Men nu tar vi nya tag och kämpar!! Idag var det första skoldagen efter att jag har varit sjuk, så det var riktigt kämpigt att ens komma upp ur sängen i morse. Den här dagen var dock inte så lång för jag började kl. 08.30 - 14.35, när jag kom hem åt jag lite lätt mellis och tittade på ett inspelat avsnitt av "Innan vi dör" med mamma. Riktigt bra serie måste jag säga!! Sedan hämtade mamma min lillasyster från hennes dans. När de kom hem gjorde vi mat och vi åt tacos dock är jag inte jätteförtjust i det, men det funkade. När vi hade ätit upp kastade jag soporna och sen var det dags att göra läxorna. Nu sitter jag här och bloggar och ska bara ta det lugnt resten utav kvällen.

Det var min dag i alla fall ;)

Vi ses i nästa inlägg!!!

PUSS

Likes

Comments

Hejsan!

Detta inlägg gör jag inte för att skryta jag ville bara visa för världen att övning ger färdighet. För ett par månader sen kunde jag inte göra nåt av detta. Men jag började stretcha & testa mig fram & se nu kan jag till & med gå ner i spagat. Men kom ihåg att man måste stretcha innan man testar sig fram annars kan man sträcka sig & det gör ont. Jag har sträckt mig en gång så gör inte samma misstag som jag.

Hoppas att ni gillade inlägget så ses vi i nästa!

Puss ;)

Likes

Comments

Den här dagen har bara varit en mysdag med min lillasyster & bonusmorfar. Då vi lagt klart mitt 500 bitars pussel som vi hade börjat på dagen innan. Vi gjorde även mat tillsammans. Lite senare kom även mormor. Då mamma hade jobbat klart, men skulle till frisören. När mamma var klar hos frisören & kommit hem åkte mormor & min bonusmorfar hem. Efter att de hade åkt kände vi att vi ville ut för vi inte hade varit ute på 2 dagar. Så vi gick ut jag, min mamma & min lillasyster & lekte i snön (tyvärr har jag inga bilder från att vi var ute, för att jag glömde kameran). När vi kom in var min bonuspappa redan hemma (vet inte varför jag skrev det). Men nu i alla fall sitter jag här & skriver detta blogginlägg & när jag publicerat inlägget ska jag äta kvällsmat.

Hoppas ni gillar detta inlägg så ses vi i nästa :)

(Om ni undrar varför jag skriver t.ex: bonusmorfar så vill jag inte nämna några namn).

Likes

Comments

Om ni har nyårslöften, tror ni att ni kommer hålla de hela året?! Jag tror att jag kommer hålla de, men man vet ju aldrig. ;) Gott nytt år på er i alla fall :)

Likes

Comments