Har ingen aning om vad jag ska blogga om nu för tiden, när jag ska försöka vara så aktiv som möjligt. Men här är några bilder från när jag gick hem från skolan i tisdags. Vet inte varför jag inte har bloggat så där jättemycket i veckan. För just nu i skolan så har jag vikarie och har haft i några veckor så vi har inte haft så mycket läxor, men ja som sagt har helt slut på idèer. Så om ni har några förslag på vad jag ska blogga om får ni gärna skriva dom i kommentarsfältet.

// Ida


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallå eller!!

Det var ett tag sedan, idag har vi varit på Busfabriken som ni kanske ser på bilderna med min lillasyster. Hihi! Idag runt 12.00 anlände vi till buset. Det var lite andra barn som var där och hade kalas där så det blev lite extra stojigt, men det var ju roligt ändå. Efter tre timmars bus och skoj var vi alla lite trötta och ville åka hem. Innan vi åkte hem så behövde vi handla mat inför kvällen och lite annat så vi svängde förbi Willys alltså mataffären. Sedan när vi kom hem åt vi middag och ska bara fortsätta att mysa och titta på tv resten av kvällen.

KRAM

Likes

Comments

Ja, nu var det ett väldigt bra tag sedan jag bloggade. Men det har väl inte hänt så mycket förutom att jag har dragit ut 4 tänder så nu är jag nästan tandlös 😂 Haha!!
Jag & min familj var i Spanien under påsklovet osv. Det har väl inte hänt så mycket mer speciella grejer.

Det var det, men vi får se hur aktiv jag kommer vara här på bloggen 💕

Kram

Likes

Comments

Hello!!

Jag har märkt att det här med bomberjackor är inne nu eller? I alla fall så har jag köpt en nu (en svart) och gillar den verkligen, men jag tycker att det blir kallt. Jag vet inte om det bara är jag som tycker det, jag kanske bara är lite känslig. HAHA :) Jag har köpt min på H&M och det är i storlek 152 om någon undrar!!

KRAM PÅ ER ;)

Likes

Comments

Hej ;)

Här är två bilder som jag har tagit med en av mina bästa kompisar. Vi är tycker att de blev fina, men ni kanske inte tycker det? 💜

Likes

Comments

Vi älskar verkligen våra nya kepsar som vi bl.a ska ha när vi åker till Spanien den 8:e April. :)

Min knäppa lillasyster spelar allan & leker apa!!!

Likes

Comments

Halloj ;)

Nu i skolan har vi haft prov, läxor samt läxförhör & det har blivit lite lugnare så nu kan jag äntligen ta tag i mitt bloggande igen. Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt nu på bloggen. Men idag har jag i alla fall lekt lite modell som inte direkt gick så där jättebra, men aja.

Byxor: Kappahl

Tröja: Lindex (älskar verkligen tröjan när den har krage & spetts i ryggen)

PS: ska försöka hitta en bättre bakgrund till nästa gång!!

KRAM :)

Likes

Comments

Hejsan!!

Om ni undrar varför jag inte lägger upp så mycket längre, så är det för att det är mycket i skolan nu & jag vill helst fokusera på allt det. Men här är ett inlägg i alla fall med lite fina bilder.

Hoppas ni gillar mina korta inlägg fast de inte kommer så ofta, så får vi se om jag hinner lägger upp lite mer när jag inte har lika mycket i skolan ;)


Likes

Comments