Forrige uke spiste kjæresten og jeg middag ved bryggen for å feire at jeg hadde gjennomført min aller siste eksamen ved Høyskolen Kristiania i Bergen. I løpet av tre år har jeg hatt over 30 eksamener, og det føles veldig godt å slippe å tenke på åtte nye neste halvår. Vi spiste deilig middag på Nama og nøyt den nydelige solnedgangen over bryggen. Nesten ingenting er finere enn solnedganger, spesielt nå som varmen er her og det faktisk går an å være ute når solen går ned uten å fryse ihjel. I dag er også solen på besøk og vi skal straks en tur i parken å nyte et par timer ♥ Håper alle har en fin lørdag!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Etter tre år i Bergen er jeg ferdig med studiene og vi har endelig levert vår bacheloroppgave i markedsføring og salgsledelse. For en følelse! Bacheloroppgaven har jeg skrevet med Hilde og den følelsen jeg hadde etter vi hadde levert på tirsdag kan ikke beskrives. Jeg synes det er både rart og skummelt å være ferdig, men samtidig en sinnsyk lettelse. Jeg gleder meg til å endelig ha tid til juletradisjoner i førjulstiden istedenfor lange dager med eksamenslesing, jeg gleder meg til å bruke mer tid med venner hjemme nå som jeg rekker mer enn et kort helgebesøk, og så mye annet. Å være student har på en måte vært en frihet, men samtidig en byrde fordi jeg hele tiden har følt jeg burde lest litt til eller øvd litt mer hver gang jeg er med på noe sosialt. Årene har flydd forbi og jeg synes egentlig at jeg nettopp flyttet til Bergen og følte jeg hadde en evighet igjen i byen litt for langt unna hjemme. Det har vært tre lærerike år og nå er jeg klar for nye utfordringer. Sees aldri, Høyskolen Kristiania ♥

Likes

Comments

​Hipp hipp hurra på etterskudd og gratulerer så mye med gårsdagen ♥ Nå er det veldig lenge siden sist jeg oppdaterte her, og derfor tenkte jeg det var ekstra hyggelig med et gla'innlegg. I går var det endelig 17.mai og min tur til å feire i Bergen. Vi begynte dagen med champagnefrokost klokken 07:00 hos Hawjin, før vi dro videre på diverse utesteder resten av dagen. Jeg hadde en helt topp dag med mine beste venninner, akkurat slik det skal være. Det ble mye god frokost, litt for mye godt i glasset, mye latter og litt dansing på Jacob Aall. Klokken fem var jeg helt utslitt og gikk derfor hjem å tok en rask powernap på sofaen, før jeg avsluttet dagen med middag på Nama. Det tar på å starte dagen klokken fem om morgningen kjente jeg, spesielt når du drikker alkohol før vann til frokost. Haha! Veldig gøy å endelig feire i Bergen og ekstra gøy når jeg har så mange gode venninner her. Håper dere også hadde en tipptopp dag!  

Likes

Comments

Søndag bydde på både blå himmel og stor sol, og da er det ikke annet enn å komme seg ut av døren. I går var vi en gjeng som gikk opp Stoltzen og videre bort til Fløyen. Målet var å kjøpe en is på Fløyen, men butikken som solgte is hadde så lang kø at det bare var å gi opp. Heldigvis fikk vi kjøpt oss kald Solo, og det funket nesten like bra. Vi hadde det kjempekos på tur og jeg kjenner i dag at det er veldig seigt å sitte inne med eksamen når været fortsatt er så deilig. To lesedager igjen etter i dag, så det er bare å holde ut. Nå har jeg krampe i hånden etter litt for mye skriving, men skal heldigvis ha en liten pause nå med middag hos Ragnhild og Sondre. Yeyy! Viktig med små lyspunkt til tross for eksamensperiode.

Likes

Comments