God kveld! Klokken har akkurat rundet tolv og vi er på vei i seng etter en deilig dag på stranden. I dag var solen tilbake og det var helt fantastisk å kjenne varme solstråler mot kroppen. Vi ble liggende til kvart over fem og har ikke gjort annet enn å nyte ferien hele dagen. Før vi reiste til Dubai var jeg innom Spraytanhuset i Bergen og frikset opp fargen på kroppen med deres økologiske soraytan. Veldig deilig å komme frem med farge på kroppen å føle seg fresh fra første dag! Det som også er genialt med deres spraytan er at solen fortsatt slipper til, så da jeg kom tilbake på hotellrommet i ettermiddag hadde jeg fått skille etter bikinien. Helt genialt om man skal på ferie eller andre arrangementer hvor de vil føle seg sommerbrun og fin. Nå er jeg klar for en god natt med søvn, før solsengen venter på oss i morgen. God natt ♥

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hallo fra Dubai ♥ Jeg har vært fraværende de siste to dagene av flere grunner, men nå er jeg tilbake og med mer spennende innhold enn Bergensregn. Jeg tok selvfølgelig med meg regnet hit, så dagen i dag har vi brukt inne. Vi kom frem sent i går natt og gikk rett i seng etter deilig burger på rommet. I dag dro vi til Dubai Mall pga. regnet og der har vi fått gjort en hel masse gøy. Ikke nok med at vi var på verdens største shoppingsenter, vi var også i verdens høyeste bygg og i verdens største akvarium. Ikke snakk om å være nest best på noe liksom, haha. Fordi Navpreet har aldri vært i Dubai før måtte han selvfølgelig få oppleve dette, og bildene er altså derfra. Utsikten var som alltid dødsfin. Regn er vi bergensbeboere vandt med, så jeg måtte selvfølgelig sette meg i den våte vinudskanten å knipse noen bilder med utsikten. Vi er vanntette, er vi ikke? :) Nå krysser vi fingrene for sol og en deilig dag på stranden i morgen. God natt!

Likes

Comments

Siste dag i Bergen er snart over og denne dagen har til nå vært lang. Dagen begynte tidlig og allerede før åtte var jeg oppe å kokte opp min første kopp med ingefærte i et desperat forsøk på å bli frisk. Frisk er jeg fortsatt ikke, men forhåpentligvis skal en siste runde med te i morgen gjøre susen. Krysser hvert fall fingrene for det. Her har vi akkurat vasket leiligheten før avreise og pakkingen har så vidt begynt. Jeg er mester på å pakke for mye og derfor prøvde jeg egentlig sette sammen litt antrekk i kveld som ligger klare, men jeg ender oftest opp med å være misfornøyd med antrekkene når jeg kommer frem. Uansett hvor mange antrekk jeg har lagt klart. Håpløs. Forutenom sykdom, vasking, lesing og pakking har vi nye tulipaner, og fordi de er mye finere enn det syke ansiktet mitt måtte de tas bilder av til bloggen i dag. Håper alle har hatt en fin torsdag, snart er det helg ♥

Likes

Comments

En lang lesedag som begynte med vond hals og tett neste, ble avsluttet med trening og deilig middag. Til tross for halvveis dårlig form hadde jeg veldig lyst til å få unna dagens treningsøkt, og så langt er jeg veldig glad for at jeg gjorde det. Får se om jeg er like glad for det når jeg våkner i morgen, hehe. Jeg lovet jo meg selv fire økter før jeg forlot Bergen, men fordi vi fikk besøk i går rakk jeg bare tre. Tre er hvert fall bedre enn ingen og jeg er veldig glad for at vi fikk så koselig besøk. Dagens treningsantrekk ble masse farger med rosa singlett, blå genser og tights i alle farger - alt fra Kari Traa. Jeg elsker masse farger på trening og føler meg alltid litt ekstra sprek og blid med alle de fine fargene. Nå har jeg akkurat drukket ingefærte med honning og håper det hjelper litt på forkjølelsen. Håper alle har hatt en fin dag, god natt ♥

Likes

Comments

Om dere enda ikke har hørt Unge Ferrari sin nye sang, Ashanti, synes jeg det er på tide. De to siste årene har jeg hørt mer og mer på han, og nå gjør jeg det hele tiden. Like før jul hadde Unge Ferrari og Tomine Harket konsert i Bergen også, og da måtte jeg selvfølgelig ta med meg Julie å dra. Vi dro på konsert med Live og noen venninner av henne, og til tross for eksamensperiode og edruvors, var det veldig gøy og vellykket. Elsker konserter. En annen ting jeg elsker er Julie og om det er noen som lurer på om jeg har funnet min ashanti, så er svaret ja. Julie. Hver dag med Julie er en fest og jeg er så glad for å ha hun i livet mitt ♥ Vet ikke hva jeg skulle gjort i Bergen uten.

I dag har jeg har jeg hatt en lang dag med lesing og kjenner jeg kunne trengt ett par lange dager ekstra. Det er dessverre umulig og derfor må jeg bare gjør det beste jeg kan ut av det. På kvelden fikk vi kjempekoselig besøk og for anledningen hadde jeg bakt en liten kake. Kaken forsvant og det tar jeg som et godt tegn. Veldig, veldig hyggelig med uventet besøk hjemmefra. De siste to timene har jeg prøvd å laste opp et bilde til innlegget, det går ikke og derfor prøver jeg heller igjen i morgen tidlig. Håper alle sover godt, god natt ♥

Likes

Comments

God formiddag mandag ♥ Jeg er veldig klar for en ny uke og gleder meg til å avslutte uken i varmere strøk. Det er mye som skal gjøres denne uken og for å få en liten oversikt over alt jeg har å gjøre laget jeg meg en "to-do" liste i går. Denne tenkte jeg at jeg skulle dele den med dere i dag.

♥ Trene hver dag fra mandag til torsdag
♥ Pakke til Dubai
♥ Vaske leiligheten og bytte sengetøy på begge senger
♥ Ta sol (er hvit)
♥ Lese til eksamen
♥ Kjøpe inn de siste nødvendighetene
♥ Ta bloggbilder og gjøre klart ett par innlegg før avreise

Listen er ikke alt for lang, men det er store ting som skal gjøres. Bare det å lese til eksamen tar mange timer daglig og jeg føler jeg alltid har dårlig tid mot slutten. Uansett hvor lenge før jeg begynner å lese, føler jeg at det er et evig lass som henger over meg de siste dagene. Men sånn er det vel kanskje alltid? Klokken er allerede elleve og til tross for at jeg var oppe tidlig, har jeg enda ikke begynt å lese. Så er det virkelig på tide. Ønsker alle en fin start på uken!

Likes

Comments

På grunn av grå og tunge regndager i Bergen begynte jeg å bla i arkivet i kveld og fant tilbake til varme sommerdager i Tyrkia ♥ Jeg elsker den varme stemningen i disse bildene med solenedgangen rett bak. Så fint. Lørdag reiser jeg med familien til Ayman, en liten by rett utenfor Dubai. Jeg gleder meg så mye at jeg nesten ikke klarer å tenke på annet. Skal bli så godt med varme og flere slike solnedganger i en hel uke. Før jeg reiser skal jeg ha en eksamen på fredag, så den kommende uken er det full gass med lesing og trening. Veldig kjedelig, men det må til. I dag har vi vasket leiligheten, funnet frem kofferten, lest til eksamen og vært på kino med Julie. De siste ukene har vi hatt fast kinodate hver helg, veldig koselig. Håper alle har hatt en fin uke, og er klar for en ny!

Likes

Comments

Jeg har lest blogger i veldig mange år og opp gjennom årene har jeg helt klart funnet mine favoritter. Lene Orvik, Caroline Berg Eriksen og Kenza er tre av de aller første bloggene jeg begynte å lese og de leser jeg enda den dag i dag. Jeg leser for det meste norske blogger, men blant alle bloggene jeg har lest er det svenskene som fanger interessen min aller mest. Mine favoritter er alle motebloggere som reiser mye og nettopp dette elsker jeg. Jeg elsker stilen deres, redigeringen og følelsen i bildene deres og det å få være med på alle reisene deres. Fordi jeg elsker å finne nye bloggere selv, tenkte jeg å tipse om mine topp fire, tilfelle noen ikke allerede leser de.

Angelica Blick ble en favoritt fra sekundet jeg fant henne og sammen med Kenza er hun en av de jeg har lest helt fra starten. Det jeg liker så godt ved Angelica er stilen hennes. Hun er veldig flink til å variere antrekkene sine og rocker alt fra det veldig sukkersøte til det skikkelig røffe. Bildene hennes er alltid on point og nå som hun har begynt å vlogge, synes jeg de er minst like så bra også. Hun er uten tvil en av de som inspirerer mest til å prøve ut nye ting innen mote, synes jeg.

Janni Deler virker som en av de mest livsglade menneskene som finnes og lever drømmelivet hvor hun reiser verden rundt med kjæresten sin. Sammen er de veldig kreative - tar fantastiske bilder og vlogger. Hun reiser til de fineste destinasjonene og jeg skulle gjort så mye for å oppleve bare en liten del av det hun gjør. Bildene hennes er perfekte og stilen hennes er også veldig kreativ og fin.

Kenza er som sagt en av de første bloggerne jeg begynte å lese og jeg har lest hun nesten hver dag siden den gang. Hos Kenza var det også stilen hennes jeg falt for og alltid like fine outfitbilder. Hun bor i Stockholm med mannen hennes og de to er virkelig verdens skjønneste par. Til sommeren skal de gifte seg og jeg gleder meg til å se hun i brudekjolen.

Lisa Olsson er inspirerende til tusen når det kommer til alt fra foto, klesstil og interiør i hjemmet. Hun har en seregen stil i bildene sine som jeg elsker og gjerne skulle klart å skape selv. Hun reiser mye sammen med kjæresten sin, som også er rå bak kamera, og sammen skaper de en egen historie i bilene fra reisene sine. Love it!

Dette er altså mine topp fire favoritter, men ukentlig er jeg innom flere enn disse fire. Noen av de dere ikke leser fra før? Kanskje dere har noen favoritter å anbefale meg?

Likes

Comments

Det beste jeg vet er å starte dagen med en deilig frokost og som oftest er vi veldig flinke til å starte dagen med mat vi er glad i. Som regel blir det egg - kokt egg, omelett, stekt egg, eggerøre. Egg i alle slag er alltid en sikker vinner her. På dager hvor jeg ønsker noe annet enn egg går jeg som regel for yoghurt, og det gjorde jeg i dag.

Gresk yoghurt, blåbær og eple. Nammis! Om du har oppi mandel og litt kanel blir det helt perfekt, men i dag var det dette vi hadde. Ellers hadde vi en liten skål med litt snacks ved siden av - tomater, plommer og sukkererter. Deilig med noe ekstra å knaske på!

Hva pleier dere å spise til frokost?

Likes

Comments

Hei og god torsdag ♥ Denne uken har gått helt sinnsykt fort og allerede i morgen er det helg. For min del blir det mye lesing fordi jeg har eksamen allerede neste fredag, men det blir også en tur ut i morgen og det blir gøy. Klokken to i dag møtte jeg Live på Don Pippo i byen hvor vi spiste vi deilig lunsj. Don Pippo er en liten, men veldig sjarmerende restaurant som jeg lenge har hatt lyst til å prøve ut. Endelig fikk jeg gjort det, og dit må jeg tilbake. Jeg hadde det som alltid kjempekoselig med Live og gleder meg allerede til neste gang vi sees.

Planen nå var egentlig å kaste seg tilbake i pensumbøkene, men akkurat nå var det veldig lite fristende kjenner jeg. Det blir nok en tur på trening i kveld og forhåpentligvis deilig middag. Starter ny runde med lesing allerede i morgen tidlig, mye jeg skal gjennom innen helgen er omme. Pjuh! Håper alle har hatt en tipp topp torsdag!

Likes

Comments