I dag er det første søndag i advent, og vi går inn i den fineste tiden i året ♥ Jeg er så glad i desember og alt som har noe med denne måneden å gjøre. Til tross for tre gjenstående eksamener denne måneden skal jeg prøve å gjøre så godt jeg kan for å nyte denne tiden. Julemusikk, julestjerne, pepperkaker, klementiner, julekalender og røde nisser skal pynte den lille leiligheten våres slik at vi kommer i litt julestemning før vi drar hjemover. Mest av alt håper jeg på litt snø også, men med rundt 5 grader hver dag ser det ikke ut til å komme spesielt mye mer enn regn. Forhåpentligvis er det masse snø når jeg kommer hjem til mamma og pappa, det vet jeg pappa hadde blitt glad for, he he :) Før jeg setter igang med lesingen slenger jeg med et stort bildedryss fra julen i fjor. En veldig fin tid, med masse familiekos og fine minner. Håper alle nyter de neste ukene og får en fin førjulstid!

julaften2013m

familiebursdag2014

familiebursdag2014nh

familiebursdag2014kjærester

idi

julaften2013cv

DSC_8933

DSC_8499

2juledagkjekken

familiebursdag2014n

DSC_8951

familiebursdag2014s

julaften2013o

familiebursdag2014e

nyttår201314

lillejulaftenbestemorhelene

lillejulaftenonkelthomas

lillejulaftenbarnasgud

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Endelig er det fredag igjen ♥ Sånn helt egentlig kjenner jeg nesten ikke forskjell på helg og ukedager lenger ettersom det eneste jeg gjør er å lese og ha eksamen i ny og ne. Faktisk så er ukedagene nesten bedre enn helgen ettersom helgen brukes på jobb, og i julebordstiden er det mye som skjer. Uansett så er fredag, lørdag og søndag noen deilig dager. Spesielt søndag. I dag begynte vi dagen med en god frokost før Navpreet dro til eksamensgruppen sin for å jobbe. Nå er vaskemaskinen, tørektrommelen og oppvaskmaskinen igang, så nå er det kun jeg som må begynne med mine oppgaver. Bah, kjenner jeg ikke kan få sagt nok hvor mye jeg gleder meg til 17.desember klokken 12:00. I det minuttet siste eksamen er ferdig skal jeg løpe ut i bilen, sette på Driving home for christmas og bare kooose meg de syv timene det tar å kjøre hjem. Det skal bli så godt.

DSC_7451

DSC_7451b

Likes

Comments

Da var 5 av 8 eksamener overstått, og min første skoleeksamen ferdig. Følelsen jeg gikk ut med i dag var veldig rar, eller egentlig følte jeg meg mest tom. Oppgaven kan likesågodt være en A som stryk, for jeg har ingen anelse om det gikk bra eller dårlig. Forhåpentligvis gikk det litt bedre enn styrk, om ikke har all lesingen vært ganske bortkastet, hehe. Neida, greit gikk det sikkert. Nå er jeg klar for en ny uke som skal brukes på å lese til serviceledelse, forhåpentligvis er følelsen etter den litt bedre enn følelsen etter dagens.  

DSC_7383d

DSC_7422yey

DSC_7422a
og btw, 10kr til den som har rundere ansikt enn meg . .

Likes

Comments

Da jeg var hjemme var jeg innom verdens søteste, Annette og fikset litt på håret mitt igjen. Super deilig å få fikset litt opp i fargen, for etter sydentur og solbleket hår var det ikke spesielt fint lenger. Som vanlig er jeg ganske kjedelig når det kommer til håret mitt, ettersom jeg er så veldig redd for å angre. Denne gangen stripet jeg det bare blondere igjen, så kanskje jeg kommer tilbake til mitt 'gamle-jeg' innen julaften. Egentlig skulle jeg gjerne satt i extensionsene mine til jul også, men får se hva det blir til ettersom jeg fikk så mye tugger av det i fjor. Håret mitt har jo faktisk vokst en del etter jeg klipte det kort :) Nå og ut dagen skal jeg lese, lese, lese. Første skoleeksamen er klokken 9 i morgen, og jeg gruuer meg.

DSC_7283

DSC_7283t

DSC_7283j

Likes

Comments

Helt siden jeg kom til Bergen har jeg enten ligget her, eller sittet ved spisestuebordet og gjort lekser. Jeg har gått i joggebukse, en stor genser og ullsokker med en dott på hodet hele tiden, borsett fra den lille timen jeg trener. Akkurat slik ser jeg for meg at det kommer til å være helt frem til siste eksamen er ferdig 17.desember. Plis, la denne tiden gå fort!!

DSC_7201j

DSC_7327out

DSC_7201i

Likes

Comments

Mine topp tre favorittrestauranter må være Dinner, Nodee og Four Seasons Hvertfall innenfor asiatiskmat. Jeg er såå glad i maten de lager, elsker smaken og at det er litt sterkt. Desverre har jeg ikke funnet noen restaurant i Bergen som lager tilsvarende mat like bra enda, men når jeg var hjemme på besøk dro vi inn til Oslo en dag å spiste litt. Deilig. Gleder meg allerede til jeg skal hjem i Desember, for da vet jeg om ei som må tilbake å spise mer. De siste årene har vi ofte brukt søndagene på restaurant med et vennepar av mamma og pappa, og gjentatte ganger var det på en av disse tre restaurantene vi endte opp. Kjenner det at disse søndagene er noe av det jeg savner mest, og derfor måtte de selvfølgelig bes med når vi skulle ut å spise denne gangen også.

DSC_7167

DSC_7171

DSC_7168

DSC_7167h

Likes

Comments

Etter en hel uke hjemme ble jeg egentlig litt for vandt med å være der. Mot slutten av uken føltes det ut som jeg egentlig aldri hadde vært i Bergen, og det siste jeg ønsket var å dra tilbake hit igjen. Ikke fordi jeg ikke liker å bo med kjæresten, men heller fordi jeg så gjerne skulle bodd litt nærmere hjemme. Likevel så var det veldig godt å ha denne uken hjemme, og nå gleder jeg meg bare til eksamen er ferdig 17.desember og jeg skal hjem igjen ♥ Selvom mye av tiden måtte brukes på å jobbe med eksamen, fikk jeg likvel gjort masse hyggelig. Jeg hilste blandt annet på min nye fetter og kusine, var på innflytningskved hos Maria, hadde min faste Olivia-date med Live, satt på og sang med kjæresten i bilen, var innom Akademiet med Live hvor vi hilste på verdens beste Simon, fikk hilst på alle besteforeldre, var innom Elixia Asker (som jeg så gjerne skulle ønske fantes i Bergen) og masse annet gøy! De neste ukene skal brukes på latterlig mye lesing, og sånn sett er det kanskje greit jeg er i Bergen og ikke har alt for mye annet jeg heller vil gjøre.

Likes

Comments

Det er alltid så hyggelig å være hjemme med Selma, og jeg skulle så gjerne hatt hun er i Bergen også. Hun gir så mye glede, og det føles så godt å være alene hjemme når man har en liten pusekatt å underholde seg med. Plutselig blir det ikke like skummelt å være alene i et stort hus lenger. Selma begynner å nærme seg ett år nå, og nå for tiden har hun lite, eller ingen tid til å kose. Hun løper rundt som en duracell-kanin hele dagen og om hun ikke blir lekt med, leker hun med lekene sine. Skjønner ikke at hun ikke blir sliten. Under eksamensperioden i sommer var det utrolig koselig med en liten bebiSelma som lå i fanget hele dagen, men nå er vi heldig om hun ligger stille i to minutter før hun skal leke igjen. Selvom det er gøy å leke med henne, håper jeg hun blir litt mer kosete etterhvert som hun vokser av seg bebifaktene. Litt kos er jo viktig det også

DSC_7190

DSC_7190i

DSC_7190d

DSC_7190s

Likes

Comments

Å, det er så koselig å være hjemme ♥ Søndag møtte jeg min nye fetter, Martin. En kjempe liten, søt prins. Har helt glemt hvor små bebier faktisk er, og blir så forelsket når jeg ser disse fine, små vesene. Blir helt fasinert av å tenke på at jeg også en gang har vært så liten, det er så rart. I dag hadde jeg kjempe koselig frokostdate med Heidi og min nye nydelige kusine, Hermine. Kjempe glad for at jeg rakk å møte begge to før jeg reiser tilbake til Bergen. Ikke minst kjempe koselig å se resten av familien, og å skravle masse med Heidi :)

DSC_7131

DSC_7131l

DSC_7131hj

DSC_7131oo
Se så nydelig

Likes

Comments

Lørdag kjøpte verdens søteste, snilleste Thea to topper og en bukse fra kolleksjonen til Lene for BikBok med hjem til meg ♥ Synes kolleksjonen er super søt med masse fine, jentete plagg. Har egentlig ikke vært å tittet noe i butikker etter jeg kjøpte Alexander Wangkolleksjonen ettersom jeg gikk ganske greit tom for penger den dagen. Likevel kjenner jeg at jeg gjerne skulle hatt fingrene i paljettkjolen med åpen rygg, samt det blomstrete settet. Det er såå fint! 

DSC_7161n

DSC_7161

Likes

Comments