Endelig er alt klart og jeg kan nå fortelle hva planen for mine neste år er. Litt redd og litt spent flytter jeg til Bergen om ikke veldig lenge. I Bergen blir jeg samboer med min elskede kjæreste i den fineste leiligheten en kan tenke seg (synes jeg). Ikke bare flytter jeg og får en samboer, men jeg skal selvfølgelig også studere. Kjæresten min begynner på NHH, mens jeg står mellom to forskjellig skoler jeg ikke helt klarer å velge mellom. Valgene står mellom Markedshøyskolen hvor jeg har søkt markedsføring og salgsledelse eller Norges kreative høyskole hvor jeg har søkt kreativ markedskommunikasjon. Begge skolene ligger i samme bygg, og drives av Christiania campus, så egentlig er det linjene jeg ikke klarer å velge mellom. På en måte synes jeg NKH sin høres mest morsomt ut, men samtidig føler jeg det er en linje hvor du trenger å være veldig krativ og veldig glad i ting som grafisk design osv. Etter to år på media fant jeg ut at jeg hatet grafisk design og jeg er i tillegg veldig lite kreativ, derfor føler jeg at jeg heller litt mer mot MH, men jeg klarer ikke lande helt. Derfor lurte jeg egentlig på om noen av mine få lesere tilfeldigvis ikke har gått på, går eller skal gå en av studiene eller en av skolene, og kanskje har noe å anbefale, noe å fortelle eller ja, noen innspill. Hadde vært til stor hjelp! ♥ Jeg har også en gladnyhet å komme med, og det er det at vi kjøpte leilighet i går. Den er så fantastisk fin at jeg nesten ikke kan tro det selv, og jeg gleder meg så mye til å tilbringe mine neste år med den jeg elsker i den fine leiligheten vår. Fra leiligheten og ned til skolen tar det meg ca.17 minutter å gå, veien hjem igjen fra skolen går opp, opp, opp, opp - så håper jeg får meg en stram og fin rumpe etter mange år traskende opp og ned fra skole, jobb og byen, hehe. Har foreløpig ingen bilder av leiligheten, og den rakk aldri å legges ut før vi kjøpte den, men jeg gleder meg til å vise den frem :)

DSC_2750

DSC_2745berg

DSC_2758

DSC_2741

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hvite strender, lyseblått hav, sol, varme og saltvann  hva er vell bedre? Drømmer tilbake til Tyrkia, og gleder meg allerede til båttur i Kroatia til høsten. Krysser fingrene for at det ikke kræsjer med studiene!! Apropo studiene, jeg har en del og fortelle, samtidig en god del spørsmål jeg håper noen kan besvare. Kommer innlegg angående dette senere i kveld, men først skal jeg reise inn til Oslo for å takke nei til BI :)

DSC_2247a DSC_1178 DSC_1166 DSC_1220 DSC_1802 DSC_2243 DSC_1294 DSC_1767 DSC_1276a

DSC_1431 DSC_1656  DSC_1996

Likes

Comments

I dag har jeg prøvd å lage en liten videosnutt fra vårt opphold i Tyrkia. Jeg er ikke super flink med film, og har heller ikke alle tiders tålmodighet til å klippe og lime alt perfekt, men det ble hvertfall noe og et lite innblikk i turen våres. Egentlig er vell det meste filmet fra stranden, eller egentlig i vannet, men det er også kanskje fordi det var her vi brukte mesteparten av tiden vår. I dag både lyner, tordner og regner det så foreløpig har jeg brukt dagen inne i sengen, senere skal jeg til frisøren og etter det en tur til bestemor. Kos dag ♥ Håper alle får en fin dag, uansett vær :)

Likes

Comments

Dagen i dag har vært helt fantastisk, og er det en ting som er sikkert så er det at Sylling er et av de fineste stedene om sommeren! De siste dagene har været vært perfekt, jeg har vært ute med båten og på stranden hver eneste dag, og hatt en bedre sommer enn hva jeg i det hele tatt drømte om. Jeg har hatt tid til både venner, kjæreste og familie, og fått utnyttet meg av været til det fulle. I dag kjørte Anine, Kaja og jeg en liten kjøretur på et par minutter, gikk en liten tur og kom frem til paradis. Hvordan kan det ha seg at et så vakkert sted har gjemt seg i skogen bare minutter unna meg, og at jeg aldri har vært her før i dag!? Selvfølgelig måtte jeg knipse masse bilder av perlen, samtidig har vi badet og hoppet masse. Prøvde å ta et bilde med selvutløser av alle tre, men det var lettere sagt enn gjort, så resultatet ble litt halvveis. Uansett var det helt fantastsik fint, fantastsik gøy og fantastisk deilig, så jeg skal helt klart tilbake ♥

DSC_2274d

DSC_2274kult

DSC_2274h

DSC_2274lol

Likes

Comments

For øyeblikket ligger min elskede GoPro på 20 meters dyp i Holsfjorden, så enn så lenge mimrer jeg tilbake til Tyrkia med gamle GoPro bilder. Synes GoPro er så utrolig kult, og jeg elsker å ta bilder under vann. Foreløpig har det blitt en god del amatørbilder, en del stygge bilder og mange rare bilder, men det kommer seg. Følger ei jente på instagram som har helt sinnsykt kule bilder med GoPro, så øvelse gjør vell mester :) Nå skal jeg på butikken, kjøpe deilig vannmelon og senere dra ut med båten igjen ♥ Håper alle nyter solen!Likes

Comments

Enda et Tyrkia-outfit, og etter dette tror jeg det nærmer seg slutten. Tyrkia var veldig varmt, så det var ikke mye jeg orket å ha på meg uten å renne bort, da var det veldig deilig med kort skjørt og crop top :) Nå er jeg straks på vei ned til stranden for båttur, må bare få litt mat i magen først. Håper alle nyter sommerværet!

brukkk

hjjjjii

dobbel

DSC_1822c

brua

jhhfd

Likes

Comments

Igjen er jeg inne etter en fantastisk deilig dag på vannet med mine fine venninner ♥ Klarer ikke beskrive hvor glad jeg er for dager som denne. Etter Elixia kom Annki til meg, vi kjørte oss en liten tur på vannet, badet litt og solet oss, før vi dro inn for å hente Kaja. Senere kjørte vi videre til Onsakervika hvor vi igjen badet masse, solet, pratet, lo, hoppet i vannet og bare koset oss. Ikke bare er været herlig, men vannet er varmere enn jeg noen gang har opplevd i Holsfjorden, og det er så godt. Dager som denne skulle jeg gjerne opplevd om og om igjen, balsam for sjelen! Jeg er allerede klar for i morgen, hvor det igjen blir en dag ute på vannet - deilig :)

Ser det ikke fantastisk godt ut?

Likes

Comments

Utrolig nok har jeg igjen en god del bilder jeg enda ikke har lagt ut fra Tyrkia, noe som egentlig passer bra ettersom jeg har latt kamera ligge hjemme den siste tiden. Er kjempe koselig å mimre tilbake imens man ser på bilder, så jeg er glad jeg er flink til å passe på å ta masse. Sommeren i Norge er nesten like så bra som sommeren i Tyrkia nå, og det er så fantastisk deilig. Det er kokende varmt - faktisk så varmt at jeg ikke vet om jeg skal være inne eller ute. Solen steker hele dagen, og de tre siste dagene har jeg vært masse ute i båten, badet masse, spist jordbær og bare koset meg. Veldig deilig å ha tid til ordentlig kos og sommer med alle jeg er glad i før jeg reiser videre på nye eventyr med studiene. Nå skal jeg lade opp til Elixia til frokost og båttur til lunsj, god natt ♥

DSC_2007b

DSC_2007c

Likes

Comments

Jeg er klar som et egg for båttur i det deilig været i dag også, så nå sitter jeg bare å venter på at den trege kjæresten min skal få rumpa i gir ♥ Er så deilig med båt når det er så fint vær, for det er nesten umulig å sitte ute uten å kunne bade i denne varmen! I går øvelsekjørte jeg båt med pappa, så i dag er jeg klar for å kjøre litt alene. Gøy! Håper alle nyter solen!

DSC_1244

DSC_1736

Likes

Comments

Siste kvelden i Tyrkia hadde jeg på meg mitt nyeste skjørt fra Nelly. Elsker både fargene og formen på skjørtet - sommerlig og litt anderledes.

DSC_2124o

DSC_2124c

DSC_2124m

DSC_2124k

DSC_2124b

DSC_2124e

Likes

Comments