I dag har flinke Live og jeg vært ute en tur i solnedgangen og knipset et lite bilde av mitt nye skjørt fra sheinside. Er så utrolig deilig at det er masse sol og pluss grader, det gjør så mye med humøret :) Nå skal vi reise inn til Oslo å spise god middag med jentene, det blir koselig. God helg!

skjørtefin

idish

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

 Dagene går så sinnsykt fort om dagen, hvor blir tiden av? Plutselig er russetiden her, og ikke lenge etter er det eksamen. Når dette er ferdig er jeg ferdig med VGS og står fritt til å gjøre hva jeg vil. Hvertfall nesten. Jeg er redd for å vokse opp, samtidig som jeg syne det er litt spennende. Nå om dagen vet jeg ikke helt hva jeg gjør. Føler hver dag går uten at jeg egentlig har gjort noe, samtidig vet jeg at jeg har gjort masse. Trening har jeg rukket hver dag denne uken, noe jeg er veldig fornøyd med. Har også vært flink til å øve masse til mattetentamen, likevel er jeg ikke så flink når jeg ikke klarer noenting. Nynorsk bok har jeg kjøpt meg for å klare å skrive nynorsk på tentamen til fredag, og sosiologi og historieleksene har selvfølgelig underholdt meg de også. Veldig mye spennende som skjer om dagen med andre ord. Ellers løper jeg rundt i treningstights, joggebukse, koseshorts og truse, noe som egentlig er veldig deilig, men ikke alt for flatterende som outfitbilder. Nå skal jeg sove å gjøre meg klar for fredag, matte, trening og Oslokos med jentene mine. Gleder meg allerede til lørdag, da skal jeg ha leksemaraton ♥ Sov godt!

h&m

DSC_4390

verdenssøtesteelvine

selfie

greennike

lesehest

gladlaks

Likes

Comments

Merker veldig godt hvor stille det er å være alene hjemme etter skolen når ikke Fian er her lenger. Etter åtte år med han husker jeg nesten ikke hvordan det var å ikke ha noen kanin. Er kjempe hyggelig å tenkte tilbake til da han var verdens søteste lille bebi og årene fremover til han ble en gammel mann. Skulle gjerne lagt meg ned på gulvet med han før jeg begynte på matteleksene i dag, men det går desverre ikke. Heldigvis skal vi få en super, super søt pusekatt om ikke alt for lenge. Det gleder jeg meg masse til! Er koselig med litt selvskap hjemme når ingen andre er her ♥


Se så nydelig hun er ♥

Likes

Comments

♥ I dag fyller fineste, Andrea 22 år og i anledningen skulle jeg poste et hyggelig bilde på facebook. Begynte å bla igjennom bilder som er tatt for 6-8 år siden og fant fantastisk masse fine bilder. Må nesten le litt av hvor grusom jeg er på noen av bildene, men veldig morsomt og koselig å se tilbake på. Skulle nesten ønske jeg var like ung og gikk på ungdomskolen igjen når jeg ser tilbake på disse bildene her.Likes

CommentsEttersom jeg har fått helt dilla på Chai latte og flere ønsker oppskrift tenkte jeg å dele den i dag. Det er veldig enkelt å lage og tar veldig kort tid, men man må ha steamer til å steame melken. Ingrediensene du trenger er melk, kanel, chai te, vann og chai sirup.Slik gjør du:
♥ Hell oppi litt chai sirup i bunnen av glasset
♥ Putt oppi chai teposen
♥ Kok opp te vann, og hell i til det er 2/3 fult♥ Ha kanel oppi melken
♥ Steam melken med kanelen i
♥ Hell melken oppi resten når melken er blitt varm♥ Velbekomme :)Likes

Comments

Endelig begynner det å bli sol, lange lyse dager, blå himmel og varm temperatur ute. Det at været begynner å bli bedre gjør meg så ufattelig glad. For første gang på veldig lenge gikk jeg i dag i et antrekk med litt sommerlige farger, noe helt annet enn bare grått, svart og hvitt. Jeg dro også frem en tre år gammel olabukse, og kan med hånden på hjerte fortelle at det er den enste blå buksen jeg har gått med i løpet av hele trede klasse. Tror faktisk alle venninnene mine kommenterte fargen på buksa mi når de så meg. Jeg hater meg selv i alt annet enn svarte bukser, men må egentlig lære meg å gå med noe annet enn svart. Begge de svarte favoritt buksene mine har revnet nå, så enten må jeg ut å finne noen nye eller så må jeg lære meg å gå i de jeg allerede har. Var en tur på Gina i håp om at jeg skulle finne yndlingsbuksa, men den var de tomme for for lengst. Trist. Nå skal jeg nyyyyte helg så mye som mulig, håper alle har en god helg! :)

Likes

Comments

Forrige lørdag tok jeg bilder for første gang på kjempe lenge. Denne gangen var hovedmodellen lille Trym, samt foreldrene hans. Er det en ting som er sikkert så er det at Trym er den søteste, lille skapningen jeg vet om. Kjempe sjamrerende, og ikke minst super blid hele tiden. Med et så nydelig ansikt måtte det nesten bli noen bra bilder, uansett hvor lite flink jeg er ♥Likes

Comments

I det siste har jeg fått helt dilla på chai latte. Mamma køpte inn sirup og steamer forrige uke, og etter det har stakkars mams måtte lage te til meg hver eneste dag. I dag har jeg hatt skikkelig vondt i hodet igjen, så dagen er tilbrakt med joggebukse i sofaen med Friends på TV. Veldig deilig, selvom jeg vet at jeg egentlig burde gjøre litt lekser..

Likes

Comments

Etter åtte fine år med Fian måtte vi i dag si farvel for aller siste gang. I helgen begynte han å bli veldig rar og vi skjønte det var noe galt med han. Først mistet han matlysten og senere sluttet han å gå på do. Lørdag morgen spiste jeg frokost vedsiden av han, og da jeg skulle gi han agurk orket han ikke komme å hente agurkbiten som lå bare tre skritt unna. Hele lørdagskvelden lå han i sofaen med meg, og han prøvde ikke gå en millimeter. Søndag hadde han fortsatt ikke gjort fra seg i buret etter mamma vasket og gjorde det helt rent på fredag, og i dag var han hos legen. Legen fant en svulst i magen på han som var likestor som en knyttneve og det vokste ut en tann i kinnet på han - så han var veldig syk. Han var en gammel mann, og ettersom han hadde det veldig vondt var det beste for han å slippe. Rundt halv fem i dag sovnet han inn. Jeg håper han koser seg på grønne gressenger, og har det bedre enn hva han hadde det de siste dagene nå ♥ Han vil for alltid være bebien min og aldri, aldri glemmes.

Likes

Comments

I går fylte min lillebror Sondre 17år, og det feiret vi med masse koselig besøk av familien. Jeg hadde som vanlig problemer med å finne noe å ha på, men endte opp i en av mine nyeste kjoler fra Dubai. Krøllet også det korte håret mitt for første gang, og synes egentlig det ble ganske så greit. I dag har mandagen startet bra en med styrkeøkt på morgningen, og senere skal jeg møte Navpreet på Elixia for å løpe litt intervaller. Håper alle har en bra start på uken, og ikke minst en fin mandag ♥

Likes

Comments