Er det en ting jeg vet, så er det at jeg har verdens kjekkeste og fineste kjæreste. Har masse fine bilder av han fra turen, umulig å la vær å vise frem noen når han ser bra ut.Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Fikk verdens fineste kjole fra Sheinside før jeg reiste til Kypros og jeg elsker den! Selvfølgelig er den brukt her nede og jeg gleder meg allerede til å bruke den igjen :)

Likes

Comments

Er det en ting jeg vet, så er det at jeg koser meg veldig masse her nede. Jeg elsker følelsen jeg våkner til når jeg vet det er stranden som venter på meg. Det er fantastiske late og deilige dager her nede og jeg kjenner jeg trengte denne ferien skikkelig etter masse jobb og skole i september. Hver morgen våkner jeg til strålende sol, deilig varme og strandlivet. Etter mange late timer med soling, bading, lesing og soving tar Navpreet og jeg turen til treningssenteret før vi gjør oss klare for middag og enda mer kos. Vi tusler rundt i Ayia Napa sentrum hvor vi leker på automater, kjører karusell og tuller før goood mat venter. Vi har det deilig dere. Haha. Uansett, har tatt masse, masse bilder her nede. Har faktisk tatt 609 bilder bare i kveld - det betyr at jeg egentlig har mye å vise dere, men ikke like mye tilgang til det. Skal prøve så godt jeg kan, og lover masse når vi kommer hjem. Imens kan dere også se på bloggen til Martine, hun er litt flinkere til å oppdatere enn hva jeg er mellom alt vi gjør. Tar evigheter å laste opp bilder, men her er noen få fra et av mine første outfit her nede.

Likes

Comments

Vi er endelig fremme i Kypros og jeg skal ærlig si det var ekstremt deilig å komme frem til varmere strøk. Har ikke internett i leiligheten her nede, så er litt stress å måtte gå til resepsjonen for å blogge. Derfor har det ikke blitt noe blogging enda, men skal prøve så godt jeg kan å få løpt hit oftere. Er utrolig fin solnedgang bak husene våres hver kveld, så første dagen løp Sondre og Martine med meg for å ta noen bilder. Bare se så super søte de er foran den super fine, rosa himmelen.Likes

Comments

Selvfølgelig må jeg bli syk dagen før vi reiser til syden. Jeg er aldri, aldri syk så det er så typisk at det måtte skje i dag. Jeg følte meg helt elendig på skolen i dag og måtte droppe å jobbe. La meg rett ned på sofaen når jeg kom hjem og der ble jeg i et par timer. Våknet til etterhvert, tok på meg ansiktsmaske, pakket ferdig og dusjet før jeg nå er tilbake i sengen min i en stor varm joggebukse og hettegenser. Hater å være syk, verste som finnes. Krysser fingre og tær for at jeg er bedre når vi reiser i natt - deilig med sol og varme skal det bli, uansett hva.Likes

Comments

Kom hjem fra Elixia i ste og himmelen var sååååå fin! Måtte nesten tvinge min snille kjæreste til å ta noen bilder av meg, selvom jeg ikke var så alt for fin selv. Har brukt mine nye sko to dager på rad nå og jeg elsker de - såå søte, synes hvertfall jeg. Trente skuldre og magen i dag, merker jeg er helvettes støl i magen etter gårsdagen pt-trening. Trodde faktisk jeg skulle dø når jeg gjorde enkelte mageøvelser. Men det tyder vell på at det funker? :)
Likes

Comments

Har ikke jeg verdens søteste og beste lillesøster så vet ikke jeg altså. Kom hjem til en rosa lapp hengende på utgangsdøren i dag, hvor det stod at det ventet muffins på meg inne. Pølsa mi laget sjokolademuffin med sjokoladebiter inni. Mmm, det smakte såå deilig og det var enda litt bedre å få gå tidlig når jeg så hva som ventet på meg hjemme. Nå skal jeg på Elixia med kjæresten min, trenger å forbrenne vekk muffinsen før jeg reiser til syden på fredag.

Likes

Comments

Nå er jeg endelig klar i sengen for å lade opp til nok en skoledag. Dagen i dag var veldig deilig ettersom vi hadde 50 minutters spinning på starten av dagen og fikk jobbe hjemme med resten. Har vært flink jente - gjort masse matte, vært på pt trening med Lars og spist litt middag med kjæresten min. Mandagen kunne ikke startet bedre :)


Egentlig ganske dårlig bilde, men det eneste jeg hadde akkurat nå.

Likes

Comments

Er det noe jeg virkelig elsker, så er det musikk. Jeg har en evig lang spotify liste som blir flittig brukt under bilturer til jobben eller hvor enn i verden jeg skal, når jeg gjør lekser eller til tider som akkurat nå. Ellers har jeg selvfølgelig en treningsliste og en slappe av liste også. Elsker å kose meg med musikk. Elsker å løpe til musikk. Elsker bilturer med alt for høy musikk. Elsker å danse til musikk og elsker å jobbe med leksene mine til musikk. Nå om dagen har jeg litt dilla på The weeknd sitt nye album og Ellie Goulding. Første gangen jeg hørte The weeknd sitt nye album var jeg litt skuffet, men tror jeg bare trengte å høre det et par ganger - For nå elsker jeg flere av sangene. Hva hører dere på? Noen som har noe bra musikk å dele? :)

Noen av mine favoritter om dagen er The weeknd - Live for, Ellie Goulding - Stay awake, Jay Z ft.Beyonce - Part 2, The weeknd - Professional, The weeknd - Adaptation, The weeknd - Wanderlust, The weeknd - Kiss land, The weeknd - Wanderlust pharrell remix, The weeknd - Odd Look, Ellie Goulding - Your song og Ellie Goulding - Burn.

Likes

Comments

Måtte gå til innkjøp av nye sko fra Nelly forrige uke, og fikk de heldigvis før jeg reiser avsted til Kypros. Kjøpte egentlig et par som er litt like disse, bortsett fra at de er i lær med lukket tupp, men de er sååå høye og uten noen støtte. Tror jeg må øve litt til før jeg går ut i offentligheten med de. Det verste jeg ser er jenter som går i høye heler, som faktisk ikke kan det. Huff! Enten må amn lære seg det, eller så får man droppe høye sko, synes jeg. Derfor har jeg skaffet meg et par lavere med mye bedre støtte. Gleder meg til å bruke de i sydenland :)
Du kan finne skoene her.

Likes

Comments