Tiden går alt for fort og jeg har faktisk alt for mye å gjøre om dagen. Masse obligatorisk kjøring pga lappen, masse innleveringer, prøver, fremføringer og skolemas, masse hest og trening, masse å fikse, masse å gjøre. Blir litt gal! Har så mye jeg vil gjøre og så mye jeg gjøre, men så mye jeg ikke får gjort. Kjenner jeg gleder meg litt for mye til juleferie og skolefri. Heldigvis reiser jeg til NM i morgen tidlig, så jeg har helg allerede. Himmelsk!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Har litt blandede følelser om at snøen har lagt seg allerede og håper nesten litt på at den forsvinner innen onsdag. Jeg elsker egentlig snø, synes snø er super fint og veldig, veldig koselig! Likevell synes jeg det er litt tidlig med snø før november har begynt. Ikke bare er det vått og kaldt, men jeg har i lekse og ta noen portrett bilder til fredag. Jeg reiser til NM på torsdag, så må være ferdig innen onsdag. Planen var egentlig å ta bilder av fetteren min med masse blader og høststemning, men akkurat nå ser det ut som jeg må gjøre noe annet med de bildene. Med en så liten kreativ hjerne som jeg har, er det stressssss. Haha! Ellers koser jeg meg så klart med snø og nyter synes litt.
Bukse//Nelly, genser//H&M, skjerf//Louis Vuitton

Likes

Comments

I dag våknet jeg opp hos min kjære noe som alltid er like bra. Vi spiste deilig frokost, så på Mentalist og bare slappet av. Litt over ett hentet mamma meg til stallen, så nå er hesten barbert, fin og klar for NM. Etter stallen løp jeg hjem til dusjen og dro rett til Oslo for å spise. Spiste deilig middag på Nambo og verdens beste sjokolade foundant på Jacob All. Nå koser jeg meg i sofaen hjemme med mamma og pappa, prøver så godt jeg kan å forberede meg til å stå opp tidlig for å dra på skolen i morgen.. Fjuh
Likes

Comments

Selvom det er lørdag må jeg nesten blogge om det jeg liker mest av alt..., skole! Neida, jeg er så lei at jeg ikke finner ord. Heldigvis har jeg verdens fineste mennesker rundt meg som hjelper meg med å kose meg litt ekstra under all den kjedelige undervisningen. Jeg er heldig! På fredag hadde vi foto og tok en del bilder, ettersom jeg ikke har tatt noen bilder i helgen, slenger jeg ut noen av disse nå. Håper alle har en super lørdag!

Likes

Comments

Vet ikke hvordan det er hos dere, men hver eneste gang jeg poster et nytt innlegg på bloggen så sletter bildene mine seg i de andre innleggene. Noen ganger noen få bilder, andre ganger alle bildene. Forferdelig irriterende!! Har ikke vært sånn her før, men helt fra høstferien og til nå så har det skjedd absolutt hele tiden. Vet ikke, men er det slik hos dere også?Slik som på bildene over. Står at filen er ødelagt og det kommer som regel bare ett eller noe få bilder..


Likes

Comments

Vil gratulere Maren Helgesen Brunvær masse, masse som heldig vinner av et par sorte Jeffrey Campbell sko og et vinrødt Acne skjerf. I dag fikk du ønsket oppfylt og du kan nå føle deg som en prinsesse! Hihi :) Vinneren er trukket helt tilfeldig med bind for øynene, hadde det vært opp til meg skulle jeg gitt en gave til dere alle 565 som har meldt dere på!! Kjempe gøy at så mange ville være med, kanskje det kommer en ny konkurranse med tiden. Ha en super fredag!! 


Likes

Comments

Elsker mitt nye Acne skjerf og elsker at det endelig er fredag og helg!! Har hatt en fantastisk avslutning på en tung uke med bestått teoriprøve, sekser i engelsk, sekser i samfunsfag og verdens fineste hestebass, guttebass og venner. Jeg er så glad :)
Bukse//Zara, genser//Nastygal, skjerf//Acne

Likes

Comments

I hele dag har vi hatt foto på skolen, noe som helt klart en mitt yndlings fag. Nå for tiden driver vi med en portrett oppgave, så i dag brukte vi litt tid ute på å ta litt bilder. Ble masse tulle bilder, men også noen veldig søte bilder. Har egentlig en hau bilder fra i dag, men har så vidt rukket å se på dem. Flinke Benjamin sendte meg noen av bildene av meg og favoritt jenta mi, Julianne i ste, så må jo nesten blogge noen få før jeg løper i stallen.
Foto: Benjamin Fjerdingstad

Likes

Comments

Som veldig mange har fått med seg så kan en av dere vinne et vinrødt Acne skjerf og et valgfritt par med Jeffrey Campbell sko på bloggen i morgen kveld. Etter mye tenking og utsolgte skjerf fant jeg ut at jeg nesten bare måtte kjøpe et skjerf til meg selv også. Tenkte jeg kunne kjøpe på internett, men det har vært utsolgt absolutt overalt. Super flaks at det fantes en butikk som nettopp hadde fått inn fire nye. Jeg er super fornøyd og angrer virkelig ikke. Trist å dele ut skjerfet uten å eie det selv når det er såpass fint, mehe. I morgen blir en av dere like heldige som meg, eller egentlig heldigere ettersom dere får både sko og skjerf. Wii, ikke lenge igjen nå :-) Husk at du fortsatt kan vinne herENTOURAGE 2013  ENTOURAGE 2013  ENTOURAGE 2013  ENTOURAGE 2013  ENTOURAGE 2013  ENTOURAGE 2013

Likes

Comments

Selvom det er alt for kaldt og jeg liker meg best inne om dagen, er høsten faktisk veldig fin å se på! Det er masse fine farger, noen dager tegn til snø, fugler som flyr til varmere strøk og vi sitter inne for å kose oss med varm kakao. Super koselig å sitte trygt og godt under teppet samtidig som du titter ut vinduet hvor du ser frostrøyk og varme, store skjerf pakket rundt halsene.Likes

Comments