Tror nesten det eneste triste med å forlate kulden, blir å forlate min kjære, vakre, lille bebi hest - Clayton! Jeg var i stallen og sa hadet til han i ste og jeg ville nesten ikke slutte å nusse på mulen hans. En uke er overhode ikke lenge og jeg pleier egentlig ikke å føle så veldig på det, fordi jeg vet jeg kommer hjem igjen. Likevel synes jeg det er litt grusomt denne gangen. Gleder meg veldig til jeg kommer hjem igjen tilbake til barnet mitt. Vi reiser rett til Oslo Horse Show for å konkurrere, noe som blir veldig spennende! Men jeg skal ikke lyve, det blir selvfølgelig godt med ferie. Skulle gjerne pakket med Clayton i kofferten min <>

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I dag, 30.september fyller min kjære pappa år! Denne gangen et rundt tall, nærmere bestemt 40. Herregud som tiden flyr, jeg husker fortsatt den dagen han fylte 30år. Men., jeg vil ønske deg alt det beste på dagen din pappa, håper du får en super fin dag og alt du fortjener! Jeg er så glad i deg at du aner ikke! Takk for alt du gjør, at du alltid er der for meg, alt du deler med meg, alt du lar meg være med på og all den gleden jeg får igjennom deg! Du er så fantastisk, kunne ikke hatt det bedre! 

Likes

Comments

Heijhåå! Jeg lever mine siste bleke dager i Norge før jeg reiser avsted til sydenland og forhåpentligvis blir litt brunere. I dag våkent jeg tidlig hos Navpreet før jeg dro hjem for å begynne å pakke litt. Senere har jeg egentlig bare ridd og løpt litt på møllen, så dagen min har egentlig vært veldig avslappende og fin! I kveld skal jeg være barnevakt for mine søsken sammen med Ine og Live, noe som blir super koselig. Så nå skal jeg begynne på litt taco før de kommer. Får ikke sagt hvor søte de er som reiser så langt for å holde meg med selskap <3>Likes

Comments

Endelig er det ferie igjen, og det føles faktisk så deilig at jeg nesten ikke skjønner det en gang! Jeg gleder meg såå mye til å bare slappe helt av og kose meg i solen. I går hadde vi siste skoledag i Oslo, noe som var veldig bra og super koselig! Beste med hele turen tror jeg nesten var at vi møtte Jens Stoltenberg. Alle jentene tok helt av, enda bedre var det når han var super søt og morsom mot oss. Haha, starstruck! Vi koset oss masse, tok masse bilder, spiste ute og var på museum. Etter skoletid ble noen av jentene igjen for å shoppe litt, så vi tok en tur på Zara før jeg løp videre til fine Trude. Alt i alt en kjempe bra siste dag med jentene. Har et evig bildedryss å dele hvor de fine og klareste bildene er tatt av min søte, søte Vilde. Lik henne på facebook, her!
<>


Likes

Comments

Mehe, er det noe som egentlig stemmer bedre enn overskrifen? Tror denne tanken slår hodet mitt hver eneste morgen når jeg står å skal finne noe å ha på i skapet mitt. Skapet, eller egentlig skapene mine er stappet med masse klær. Likevel klarer jeg aldri å finne noe jeg vil ha på, eller noe jeg blir spesilt fornøyd med. Hvertfal nesten aldri! Noen dager er det heldigvis lettere enn andre. I starten av denne høsten eide jeg nesten bare tynne sommerklær, men nå har det heldigvis bedret seg litt og jeg har fått shoppet meg litt høstlige klær. Iih, jeg elsker den følelsen! :-)

Likes

Comments

Hei!

Det er Harleen! jeg er 12 år gammel og jeg er lillesøsteren til Navpreet- for dere som ikke vet det så er det kjæresten til Ida. Ettersom Ida ikke har så god tid til å blogge idag, så lurte hun på om jeg ville gjøre det og det ville jeg! Som sikkert alle vet så er det høstferie! det er så deilig! Som dere sikkert vet så skal Ida og Navpreet til kypros. Jeg har også planer for høstferien jeg skal til London med pappaen min! og det gleder jeg meg til!

Akkurat nå sitter jeg, Ida og Navpreet oppe i tv-stua. Jeg lagde sjokolade milshake istad, så viu har nettop dukket det og nå sitter jeg og Ida på vær vår mac og Navpreet sitter og spiller FIFA! Ettersom at jeg ikke har sånn minnekort greier på macen min så kunne jeg ikke legg ut bilder, men jeg tenkte jeg bare kunne finne litt randome bilder fra Weheartit:

 


Håper alle får en fin kjempe høstferie!

-Harleen

 

Likes

Comments

Jippi! I dag tidlig kom det enda en pakke i posten, denne gangen med enda et par til med sko. Jeg forelsket meg med en gang jeg åpnet pakken og har trasket Oslo rundt med disse skoene i dag. Uheldigvis er de en strl for store, men det finnes ikke mindre, så det får bare gå. De er faktisk super gode å gå i, så det kan jeg leve med! Eneste ulempen er at jeg ser ut som ei lita jente med sykt store føtter..

Likes

Comments

Er det noe jeg elsker så er det ting jeg kan pynte meg i. Enten det er sko, klær, smykker, whatever. Mine nye bebier kom i posten i går fra USA. Jeg var i ekstase da de kom og kunne nesten ikke vente med å prøve de på. De passet faktisk helt perfekt, så der hadde jeg ganske flaks! Jeg liker disse ettersom de ikke er for høye til å gå med lenge, samtidig er de heller ikke for pyntet. Jeg har egentlig ingen andre sko å gå med om vinteren enn Uggs, så tenkte det var greit med et par nye. Jippi!! og til de som lurte, skoene kostet 1050 kr og jeg kjøpte de fra Nastygal. Ble så klart dyrere med toll, kjenner jeg hater toll alt for høyt!Hva synes dere?

Likes

Comments

I dag har jeg vært flink jente og gjort masse, masse lekser! Samfunsfag og mediefag er endelig ferdig og helt klart til å leveres. Vet ikke helt hvor fornøyd jeg er med medieoppgavene mine, men det får funke for denne gangen. Kjenner det skal bli ordentlig godt med ferie nå! I morgen er siste ordentlige dagen på skolen før vi skal til Oslo på fredag og det eeeeendelig er ferie etterpå. Gleder meg kjempe mye til ferie. Skal rømme til varmere strøk og sol med kjæresten, noe som skal bli alt for godt! Ellers i dag har jeg hoppet stjerna mi, han var såå fin! Lover godt for Oslo om det fortsetter slik. Nå skal jeg gjøre mere lekser.. Håper alle har hatt en super onsdag :-)Likes

Comments

Denne dagen har foreløpig vært en bra dag og jeg er ganske så sikker på at den fortsetter like så bra, eller bedre. Sluttet tidlig på skolen i dag, slik at jeg kunne dra hjem å jobbe med en foto oppgvae jeg har til torsdag. Når jeg kom hjem jobbet jeg med oppgaven og leket med Elias frem til trening for Marit. Hestebassen min var super fin som vanlig! Etter trening dro jeg hjem for å trene meg selv litt. Løp litt over en halv mil på møllen, noe som var veldig deilig! Trodde ikke jeg skulle orke mer enn er kvarter i dag ettersom jeg regnet med at jeg kom til å være tom for energi etter i går, men der tok jeg heldigvis litt feil. Nå er jeg mett på deilig middag og skal straks hoppe inn i dusjen før jeg reiser videre til kjæresten. Har alle andre en fin tirsdag?:)

Likes

Comments