Verdens aller kjekkeste hingstebass kom hjem til meg i dag etter det jeg trodde var en ferie, men det var ingen ferie for han kom hjem uten sin manndom. Haha, neida, joda. Meen han er ingen hingstebass lenger, selvom han alltid vil være det i mine øyne :( Under kastreringen fant de ut at stenene hans lå å klemte på buken hans (grellt å skrive, men fakta) så han har mest sannsynlig hatt mye vondt. Mye mulig det er derfor han har vært ekstremt treg, seig og lat i det siste. Han virker mye kvikkere nå, så jeg håper han er sånn når det gjelder ridningen også. Før kunne jeg bare sose rundt med han hengende bak meg uten at han gjorde motstand, i dag gikk han faktisk mot maten når han så den, så det er vell et godt tegn. Skal hoppe han når jeg kommer hjem fra Danmark, håper han er kvikk i rumpen sin da. Sykt kjedelig jeg er ferdig med ponni sesongen min, jeg vil ri ponni mer!!!
Måtte faktisk dra hingstebassen ut av boksen fra maten i dag, førrste gang han har eid egene meninger.. Haha!Verdens fineste hingstebass!! <>

Stjerna!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Vet ikke om jeg skal begynne med et huff eller jippii.. Nå er jeg ferdig pakket og helt klar til Danmark og baltic finale. Gas Man kjører med Aurora og har allerede reist, så han møter jeg ikke før i morgen når jeg kommer til Danmark selv. Kan ikke få sagt nok hvor takknemlig jeg er for at Gas Man får stå på med Aurora og pappa'n hennes. Vi fikk beskjed om at båten våres ikke kommer til å ta med seg hester pga været og stygge Berit i morgen. Det betyr at om ikke Gas Man hadde reist i dag med Aurora, hadde ikke jeg ridd Baltic i helgen. Da hadde det blitt sinnaliv i leieren vet jeg. Dette er verdens aller siste stevne med Gas Man eller ponni i det hele tatt. Det føles bare ... sykt! Et nydelig kapittel i livet mitt er helt ferdig og jeg kommer aldri til å få noe oppleve lignende. Jeg klarer ikke beskrive følelsen, føler meg tom, samtidig som det selvfølgelig blir gøy å ri hest. Jeg gleder meg utrolig mye til å ri i helgen og bare være i Danmark generelt. Det er alltid så gøy! Gas Man er klar og i helgen skal jeg være flink *bank i bordet*.  


Pynta meg i fineste grønne buksa mi <3><> 

wooi, tror ikke jeg har vært så flink til å pusse utstyr på det jeg kan huske!Finfin hestebass <>
Likes

Comments

Har skapt et flott hat/elsk forhold til mine nye sko fra Nelly. Jeg elsker de fordi de er stunning å se på, sky høye og ah orgasme! Samtidig hater jeg de fordi de er dø vonde å gå med. Herrefred, bena mine dør! Jeg ser ut som en ku når jeg går bortover gaten, tilslutt ender det opp med at jeg må bli bært. Jeg skjønner ikke hva det er. Jeg elsker å gå i høye heler og har flere som er nesten like høye, bare en cm unna osv, de gjør langt ifra så vondt. De gjør jo faktisk ikke vondt i det hele tatt. Hater at de gjør så vondt, fordi jeg vil jo bruke de masse.. Men må nesten si tilslutt at jeg elsker dem mest forde! De er jo fine å se på..


Hater også at youtube fjerner min fine lyd... Sykt spennende film, jeg vet!

Likes

Comments

Huff, kan ikke få sagt nok hvor mye jeg hater Berit stormen. Den lager alt så stressende. Mest sannsynlig får vi ikke med oss Gas Man over vannet på torsdag, kanskje ikke oss selv heller. Derfor har vi kjørt han ned til søteste Aurora slik at hun og hennes snille pappa kan passe på han og ta han med seg over Sverige til Danmark så han kommer trygt over. Så er det bare å få megselv levende over i tide. Må ærlig si at jeg for første gang i mitt liv gruer meg til å kjøre båt. Har heller aldri håpet så mye på at en båt skal gå. Jeg MÅ over, jeg VIL over, jeg SKAL over! Dette skal bli en super avsluttning på min ponnisessong med Gas Man, Kaja, Aurora, 130 cm, Norge og masse kule dansker! haha. Hjemme venter mine skatter Drumbad og Super på meg. Ah, kan nesten ikke få sagt nok hvor mye jeg gleder meg til Danmark, det skal bli super bra :-) I morgen skal jeg pusse utstyr og slappe av med min kjære Mads før Kaja kommer og vi reiser til Danmark, woop. Nå må jeg pakke litt, vi blogges!


åå, herregud som jeg faktisk elsker hest! kunne kysset på ponnirumpene og hestetrollet til evigetider <>

Likes

Comments

Julegaveshopping uten noen til seg selv er umulig, her er mine gaver til meg selv.


Elsk! Hva syntes dere?:)

Likes

Comments

I dag har bollarumpa fått ristet seg litt på Zumba og magen vært igjennom litt styrketrening. Fjuh, flink pike! Merket det var lenge siden jeg hadde vært på aerobic og merker veldig godt at jeg driver med ridning. Herrefred, jeg er jo så stiv! Skulle ikke vært lov. Ben og armer har jeg også litt lite kontroll på, men må faktisk si jeg var litt flink, fordi jeg fulgte faktisk ganske bra med. Hvertfall til at det er aller første gang på evigetider og til at jeg aldri har danset Zumba før. Verdens skjønneste Gry var der også ved min side, så det reddet meg :) Nå har jeg slasket med mandariner og sjokomelk til kveldsmat og Aurora på andre siden av facebook chaten og Mads på tlf. Føler meg greit klar for sengen og gym i hele morgen.. Huff, sov godt alle :)


flink med selvutløser dah

treningsoutfit! hodeskalle <>

Har du vært på Zumba før?

Likes

Comments

I helgen var det klubbmesterskap i Sylling og jeg fikk låne en slagsponni av Frank siden jeg ikke hadde noen å ri selv. Gas Man skal gå 130 til helgen, så tenkte det var lurt å ikke kjøre ihjel han i 80-90 cm. Jeg red en super søt ponni som heter Captein Clover. Den var skimmel og utrolig nydelig. Den hoppet veldig fint og var en drøm å ri på bakken, skikkelig jevn og fin, men utrolig seig. Den er ikke kommet helt i form, pluss at den hadde hatt fri en uke så den var veldig seig og lat, men den hoppet supert og vi fikk opp farten i omhoppningen. Det ble en 2.plass på oss i klassen og 3.plass i mesterskapet, så det var ikke så værrst til at vi aldri hadde møtt hverandre før :) (Captein Clover er også til salgs, så om noen vil ha en super søt og jevn kat.1 ponni, løp og kjøp. Den har gjort masse bra i Irland tidligere i år) Lille Dundee og søte Anine vant, mens Karoline fikk 2.plass i mesterskapet på hennes nye ponni. Deiligst av alt var det å slå Thea(min lillepølse) fordi hun hele dagen hadde sagt "jeg skal knuse deg, Ida". Hoho! Nå skal jeg bare til Danmark på mitt aller siste Baltic stevne som ponnirytter til helgen også er jeg helt ferdig. Herregud, sykt forferdelig tanke! 18.desember er det også juleshow i Sylling, og da må jo nesten sprettballen min være med på en liten høydehopping. Blir morro! Så er jeg hesterytter for alltid. Sykt. Nå skal jeg løpe på zumba, wish me luck! Kommer til å dø..  
Lang pels sa du?Stjerna!Søteste Captein Clover! (Til slags)

:-)

Likes

Comments

Ah, julestemning! Nå har jeg pakket masse pakker og er nesten ferdig med julegaveshoppingen, før desember. Tror aldri i hele mitt liv jeg har vært så flink og effektiv før. Jeg pleier alltid å løpe rundt de siste dagene før jul å stresse med gaver, nå er mye mer enn halvparten ferdig alt. Føles bra! Mamma har tent lys, laget middag og ordnet så nå skal jeg hive i meg mat før jeg løper i stallen og deretter på sumba trening. Gleder meg :) Hva gjør dere i kveld?Likes

Comments

Heiheiii! Hele helgen har jeg gjort alt annet enn å blogge eller å være på mac'n. På lørdagen sov jeg hos min kjære Mads, søndag morning tro jeg hjem for å ri Frank sin ponni på stevne (blogger om det, sooon), deretter dro jeg rett på middag i Oslo med Kaja og masse søte mennesker, deretter dro jeg hjem, tok med meg Mads og han ble over til i dag. Jeg har fri i dag og han begynte sent på skolen, så det var veldig deilig. Så nå har jeg sovet ut og kjøpt masse julegaver, iih! Jeg er faktisk ferdig med nesten alle julegaver utenom Mads sin. Tror jeg. Har ihvertfall fått med meg hele ti julegaver hjem, flink pike! Fikk en kjempe fin topp av mamma'n min også, som jeg nesten må vise dere senere. Elsker den :) Nå skal jeg pakke inn julegaver til julemusikk og kos. Vi snakkes, ha en fin mandag!


Skokjærlighet
Likes

Comments

Vet ikke helt hva som har skjedd, men i kveld har jeg hatt skikkelig trang til å trene, treningsmotivasjonen er på topp og klokken er snart 3. Henger ikke helt sammen, men mest av alt akkurat nå vil jeg ut å løpe. Nettopp ferdig med en runde styrketrening, merker godt at det er lenge siden jeg trente aerobic tre ganger i uken, tre hester og styrke til hver prøve eller fremføring. Phju, blir sliten av ikke noe. Jeg visste ikke at det gikk ann å bli støl av fotball, men jeg har tydeligvis greid det. Kroppen min svir. Tror jeg løp litt for mye i går og bare satte meg rett ned, så det ødla hele meg. Nå har jeg også laget meg en treningsliste på spotify som heter TREN, og du kan finne den her. Så nå skal jeg bli flink og trene masse. Noen som har noen sanger og anbefale? Sykt mye randome sanger der, har ikke fått hørt igjennom det som er der enda, men tror alle har fart så det funker flott. Nå må jeg rokke litt rokkering. Snakkes :-)

 Så igjennom bilder fra den tiden jeg trente sytk mye. Trodde jeg var helt lik som nå bare tynnere, men serr!??!??!?sykt gnom
Likes

Comments