Da var AEG over og det var som alltid bra! Gallaen var vell best i fjord, men var ikke dårlig i år heller. I år skulle jeg heller ikke ri så jeg ble igjen til det var helt ferdig. Fikk virkelig danset av noen kalorier og knust tærnet i de høye skoene. Men det var verdt det. Ingenting som er gøyere! Jeg hadde en super kveld med go' mat og herlige jenter. Ble ikke mye bilder, men noe ble det som alltid.
Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Helt siden onsdagen har jeg levd noen sykt bra dager i AEG. Jeg vil si at det er det beste stevne som er i året. Har det alltid så bra der! Litt kjedelig å ikke ri selv, men jeg stor koste meg forde. Når jeg kom hjem fra AEG rasrte igrunn verden litt sammen i noen timer. Den ene som en liten periode betydde alt og lyste hverdagen min opp mer enn noen andre klarte, er slettet fra min verden. Meldiger, alle kontakt muligheter, alt .. Det føltes jævelig iste, men nå føler jeg meg faktisk bra! Er ingen annen løsning på saken, så det var nok det beste. Oddemann er også solgt nå og dro fra meg i ste. Var mildt sagt jævelig å se stjernen min kjøre av gårde i hengerne. Kysse han for siste gang i boksen sin. Hadde virkelig ikke lyst til å slippe taket rundt halsen hans å gå ut. Kan ikke beskrive følelsen. Har delt nesten hver eneste dag med han i ca to år nå, og pluttselig ikke se han mer, hvertfall ikke oftere enn noen ganger i året føles ubeskrivelig. Hun som er heldig eier av Oddemann nå er virkelig verdens heldigste og jeg er så utrolig sjalu på hun. Hun burde glede seg til tiden fremover med Oddemann. Han er noe helt forseg selv! Heldig som jeg er har jeg to og et halvt ponnitroll jeg kan trøste meg med og mange herlige venner! :)


Likes

Comments

Er jeg plagsom? Nei, Jasmin! Du er super søt :)


Kan du nevne alle kjærestene dine? Utenom barnehage forhold har det bare vært Thomas.Hvem er den beste av dem? Såå Thomas har vell vært den besteDine 5 bestevenner? Umulig å stille opp sånn. Men Annki og Kaja er en number one! Er de jeg er mest med.Kuleste personer i 8 ende? Marlene og lillebolle Sondre daa.


Skal du ri på aeg i år? Nupp, hestepasser for lil sis i år.

Liker du ugg? Ja, de er deilige! Men alt for glatte, farlig å gå i de.

Kan du legge ut bilde av Imaccen?

Jobber du? Nei, det gjør jeg ikke.


Har søsteren din blogg? hvis ja, hva heter den? Ja, hun har blogg, men blogger aldri. www.theapettersen.blogg.no

OG hva gjør du om 5 år? INGEN ANING! Jeg har virkelig ingen ide om hva jeg skal gjøre videre i livet. Har ingenting jeg virkelig brenner for og vet jeg vil drive med. Så det må jeg nesten svare på om 5 år..

Hvor høy er du? 160 cm akkurat.


Kan du svare på filmblogg? Ikke denne, men i vinterferien skal dere få spørre Kaja om alt dere vil som gjelder meg og svarene skal komme på video.


Hvorfor er du så pen? Haha <3 for="" å="" være="" ærlig="" syntes="" jeg="" selv="" at="" jeg="" er="" alt="" annet="" enn="" pen..="">


Yndlings mat? Lasagne, biff, bernes saus, hjemmelaget pizza, hmm.. Er egentlig en del forskjellig jeg liker veldig godt. Men jeg er number one fan av bernes saus.

Hva blogger leser du? AKElsrud og Emmamartinee. Leser noen av de på topplisten når jeg kjeder meg i timen, fotballfrue, ulrikkelund og cathinthecity. Titter også innom dagens outfit noen ganger.


Hva jobber faren din som? Han har et firma som heter Powercontrol. Tegner, bygger og selger strømskap.

Hvorfor heter bloggen pappasdatter? Den dagen jeg laget meg blogg satt jeg i sofaen sammen med pappa, spurte om han hadde ett navn til bloggen som var noe folk kanskje ville huske, noe som ikke innhold navnet mitt osv. Da kom han med pappasdatter og slik ble det.

Gjennomsnitts karakter på skolen? :)

Bestevenn? i stallen og ellers? Annki og Kaja <3 vi="" er="" også="" en="" liten="" jentegjeng="" på="" ti="" i="" klassen,="" der="" har="" jeg="" blant="" annet="" gry,="" julie="" og="" celine=""><>


Banner du mye? Ikke ekstremt, men burde banne mindre. Har en tendens til å kalle alt jævel. For eksempel når bilen kveles. Selv om det ikke er dens feil, heh..

Hvor kjøper du alle de fine klærne dine? Mye av det jeg har er fra New York og London, fordi jeg har kjøpt med veldig mye når jeg har vært der. Ellers går det for det meste i Vero Moda, Bikk Bok, Gina Tricot osv.Drømme jobb? Aner ikke. Kunne tenkt meg å finne ut noe sykt smart, en sykt bra ide og bare la pengene rulle inn på den tingen. Det forblir en drøm! Så jeg aner ikke.


Hvor mange hester har du og familien din? Seks til sammen, Oddemann er snart ikke min mer, så da blir det fem ?

 

Liksom deg og søsknene og foreldrene dine? Ja, vi er veldig glad i foreldrene våre! De er de beste.

Har dere egen stall? Nei, står oppstallet på Valstad.

Er du opptatt av merkeklær i hestemiljøet, som kingsland osv? Nei, det tenker jeg i grunn aldri noe på. Men jeg har som regel Kingsland, fordi jeg liker det best!Yndlingsfag? Matte er gøy når jeg får det til, men har egentlig ikke noe yndlingsfag. Syntes alt er like greit, eller like ille.

Eple eller pære? EpleJordbær eller blåbær? Hmm, jordbærSommer eller vinter? Vinter i en liten periode, sommer ellers :)Syns du at du er kul? JA!Syns du at du er pen? Nei!


Er du bortskjemt? Jeg er heldig.


Står du på slalåm eller snowboard? Aldri prøvd noen av delene.


Hvordan er klassen din? Merkelig ? Neida, søt den!Liker du håret ditt? Nei..

Tre ting du liker med deg selv og tre ting du ikke liker. Jeg liker at jeg er blid nesten all the time, blir nesten aldri sur. Jeg har mange fine venner og en herlig familie. Hm, også trenger jeg veldig lite søvn. Så jeg blir ikke utslitt av å sove fire-fem timer hele uken når jeg er på skole osv, har like mye energi selv om og det er deilig! Jeg liker ikke utseende mitt, kroppen min og stemmen min. Er så mandig av meg, haha!Vet du om noen på landslaget, venner som har blogg? Nei, ingen på landslaget. Men Annki har ? AKElsrud.blogg.no

Beskriv en vanlig hverdag for deg. Enten begynner det med ri ? dusje ? skole ? ri ? lekser ? trening eller være med venner. Eller så er det helt likt bare uten ridning på morningen.


Hva vil du bli når du blir stor? No idea!

Kan du hilse til meg, Julie? Hilser til deg i videobloggen til meg og Kaja :)

 

Har sett du har hatt sånne 'smykkestativer' til å henge øredobber på, hvor har du kjøpt det hen? Jeg har kjøpt de av tanten min. Hun har frisør salong i Sylling som heter ?Din frisør - Bekken? (eller Bekken først, eller uten Bekken, litt usikker). Hun selger sånn søte smykker, smykketing  osv i salongen sin.

 


Har du naturlig farge i håret eller farga det? Jeg har naturlig farge i håret, men jeg får mørkere ettervekst om vinteren enn hva jeg får om sommeren. Så striper litt av etterveksten.


Hva skjedde med kjærsten?

 

 

Er det slutt med Thomas? Hvorfor?

 

 

Hva har skjedd med deg og x-en ? hvis det er slutt.. Velger å ikke svare på alle Thomas spørsmål, føler det blir litt for privat. Men ja, det er slutt..Hva er din yndlings farge? Aaner ikke, alt fra søte pastellfarger til naturfager osv.Hvilken sminke bruker du? I.D minerals

Yndlings film? Vet ikke, har ingen spesiell film jeg liker bedre enn alt annet tror jeg.


Har du drukket alkohol? Har du vært full? Har drukket alkohol ja, men har aldri vært full

 


Kan du legge ut oppskrift på sjokolade mouse du hadde.. den så sickt god ut :L hahaha. Bare å gå i matbutikken å kjøpe Freja sjokolademouse pakke og blande inn to dl melk.


Har du ny kjæreste? nei

 

Om det er faren din som eier powercontrol firmaet? Isåfall ikke, hva jobber han med da? Han eier Powercontrol

 

Likes

Comments

Etter litt stress, "photoshoot" med Stjerna, sprangtreninger osv i går kom vi til slutt frem til Brunstad. Klokken 10 i går sto Imp ferdig foret i boksen og var klar for natta. Idag var det opp klokken 6 for å fore trollet og allerede kvart over 8 var han ferdig ridd. Kom igjennom med ett riv, men runden var bra ellers! Nå står Annki i dusjen og vi skal fikse oss for å gå ut å se på. Er litt dårlig nett her, så vet ikke hvor mye oppdateringer det blir; men jeg skal gjøre så godt jeg kan. For å få inn nett nå må jeg sitte i soffaen og holde dataen høyt opp med en arm, blir litt tungt i lengen, men det funker. Har faktisk begynt på film fra stevne til dere som lurte. Kan ikke love noe super greier, jeg er ikka akkuart noe film ekspert. Men blir noe, gled dere! Heh :)


Likes

Comments

I helgen er det AEG og det betyr Galla på lørdag. I fjord var det helt sykt bra og det håper jeg det blir i år også! Jeg gleder meg. Men så har jeg så klart det problemet da, hva skal jeg ha på. Har egentlig ingen kjole jeg føler er noe spessielt bra til denne nå, men.. Har noen old bilder med noen kjoler. Og siden jeg ikke vet lurte jeg på litt hjelp fra dere :) Edit: en kjole til nederst

Kjole 1Kjole 2Kjole 3Kjole 4
EDIT: Har også denne! Kjole 5


Likes

Comments

Oda

22.feb.2011 kl.17:52

bloggen din kunne like godt hett www.hest.no -.-

Hvorfor gidder du å lese meg da om du syntes det er for mye hest? Hest er jo det jeg driver med på fritiden, så selvfølgelig blir det ikke utelatt fra bloggen. Om jeg feks er på ett stevne en hel helg har jeg ikke mye annet å skrive om. Så om du ikke liker det, så syntes jeg du burde finne deg noe bedre å lese isteden for å kaste bort tiden din her ;)

Likes

Comments

Samlet sammen alle spørsmålene om hest og puttet det i ett innlegg ettersom det var en del. Håper dere får svar på det dere lurer på.

Hva liker du mest med Gas Man og Arrow? Jeg liker rett og slett hele de! De har begge herlig personlighet og er veldig fine å ri på!

Hva liker du minst med Gas Man og Arrow? Gas Man kan være veldig stressende å ri på bakken, fordi han er redd for ALT. Han dør når han ser andre hester komme mot seg og om han hører en lyd. Han har selvfølgelig perioder hvor han er roligere enn andre ganger, men er sykt irriterende. Men når jeg hopper han bryr han seg ikke om noe, så da gjør det ingenting. Arrow har blitt misshandlet før han kom til Norge, så han er litt redd mennesker. Spessielt på boksen, er ikke så stort problem for meg nå. Men de dagene han er sur, er han virkelig sur!

Skal du starte den nye ponnien til Thea? Jeg vet ikke, tror det. Tror jeg skal ri den på ett stevne vertfall før Thea, for å se om han er annerledes eller oppfører seg bra der med tanke på at han er hingst.

Skal du på Baltic stevnet i Kristiansand? Det er planen!

Kommer du på BHS? Ja, jeg har et stort ønske om å klare å komme meg til Nordisk, tror egentlig det forblir en drøm, men om jeg skulle klare å oppnå det så drar jeg ikke dit, ettersom det går likt som Nordisk. Men om det ikke blir Nordisk er planen å ri i Bergen.

Hvor er yndlings stevne plassen du har vært på? Hmm, den er jeg ikke helt sikker på. Syntes det er ganske greit å ri i Drammen om sommeren, samtidig liker jeg å ri ute i Arendal. Også er det veldig fint i Wilhelmsborg i Danmark.

Hvor mange ponnier/hester har du nå? Seks, men om ikke lenge er det bare fem ..

Hva er det høyeste du noen gang har hoppet? Det aner jeg ikke, noe over 130 et sted kankje.

Hvor mange ponnier har du hatt? 7 ponnier og 1 hest, 8 til sammen.

Hva er det gøyeste med hest? Sprang så klart! Elsker å hoppe, ri på tur i vannet som sommeren, galoppere i snøen om vinteren og bare kose med ponniene J

Hva er grensa for å konkurrere ponni? Du må være minst 13 år for å ri mesterskap tror jeg, også kan du ikke ri ponni lengre enn til ut året du fyller 16 år.

Rir du kat. 1 ponnier nå? Jepps

Vet du om det blir noe Powercontrol cup for 2'er ponnier i år ? eller om det blir en annen cup ? Det blir ikke Powercontrol cup for kat 2, vet ikke om noen andre sponser cup.

Er det Kaja (som du har hatt med i de siste inleggene) du kjøpte Odd One Out av? Jaa, det var av Kaja.

Var det den Kajaen som eide Harley Davidson? Haha, ja det var den Kajaen som eide Harley Davidson.

Fortsatte hun å ri etter at halle døde? Hun har ingenting selv nå, men hun rir litt på mine

Har pål flam kjærste? Ask him! Ikke som jeg vet om.

Veit du om han skal være med i baltic? Det vet jeg ikke, men regner med det.

Hvor gammel er Johan Sebastian Gulliksen, og Andreas Jensen? Johan er ett år yngre enn meg tror jeg, så da blir han 15 år i år. Andreas er nettopp fylt 17 år.

Skal du gå på noe toppidrettslinje innen sprang på vgs? Nei, det skal jeg ikke.

Er det ikke litt krevende å ha så mange ponnier? Jo, det krever en del. Men det er verdt det!

Hvor mange ponnier rir du hver dag? Kommer ann på tid, lyst og skolen. Prøver å ri Gas Man og Arrow hver dag, også hopper jeg Drumbad.

Vet du om noen andre staller en Østern i Bærum? Nei, har ingen aning.

Er Odd One Out solgt? Vettsjekk denne uken, også reiser han. Han er min enda, men det er dessverre ikke lenge igjen. Så jeg driver å nyter mine siste dager som eier av verdens beste kategori 2 ponni.

Har Merete solgt Sir Oscar? Ja, det har hun.

Har hun fått seg ny hest? Ja, kom ny i går. Kjempe søt!

Skal du over på hest, etter ponnitiden? Jeg tror det, men er ikke hundre prosent sikker. Får se om jeg blir noe flink osv.

Hva er dine mål for ridningen i år? Drømmen er EM, mitt mål er Nordisk, men jeg tror det blir Nordic tour, NGP, Baltic?er, FEI stevner, NM som blir hovedgreiene. Må se hvordan ting utvikler seg. Jeg hr jo kun ridd ett tresagers stevne på dem på over ett år.

Hvilken hestebil har dere, og hvordan ser den ut? (bilder) Har Stephex lastebil. Kan ta bilder når jeg er i den neste gang, tror ikke jeg har noen her nå. Kan ligne litt på denne:


Men er ikke helt sånn, har annen innredning, men nesten samme farger.

Hvilket stevne skap har du? Har ett sånn vanlig blått ett og ett som følger med lastebilen. Sånn halvstort sølv. Vet ikke hva man kaller de.

Hva er det viktig for deg å ha med på stevne? Utenom de generelle tingene som utstyr til ponni og meg selv, så pleier jeg ikke ha med noe spesielt. Godt humør og positiv innstilling.

Hva er det du tenker mest på når du er på stevner, innen ridningen? Når jeg rir så er jeg i en liten boble og mye av det jeg tenker samtidig som jeg rir blir glemt med en gang jeg er ferdig. Men når jeg presterer dårlig tenker jeg alltid ?herregud, jeg er der inne ca 60 sekunder, hva er greia med å ikke klare å konsentrere seg de sekundene!??. Jeg er egentlig litt usikker på hva jeg tenker, jeg. Haha! Høres jo helt borte ut, men. Jeg tenker jo selvfølgelig at jeg vil prestere så bra som mulig da! 

Skal du ha hest når du er ferdig å ri ponni? Vet ikke enda, think so.

Hva liker du best å gjøre utenom ridning? Være med venner, trene, kose meg og ha det gøy!

Hvor lenge er du i stallen daglig? Veldig forskjellig. Spørs hvor mange jeg rir, hvor lenge jeg rir dem. Noen ganger blir det bare ridning og fylling av vann, andre ganger tar jeg masse tid til kos og lange rideøkter. Så det er veldig forskjellig. 

Hvilke stevner skal du starte i år? Baltic uttak i Hønefoss nå i Februar, om det går bra er et Baltic i Danmark i Mars. Drammen spring tour FEI, elite stevne i Arendal og Baltic på Epona i April-Mai. Nordictour FEI i Drammen og NGP i juni. Bergen Horse Show/Nordisk (om mulig), Drøbak open i Juli. NM i drammen, Lag NM i Stavanger i august. Slik ser hvertfall planen ut nå. 

Satser du på å være med i EM, Nordisk, NM, HM, KOHS i år?

Drømmen min er EM, men ettersom jeg ikke har hatt noe mer enn ett stevne på den enda er nok det bare å glemme. Nordisk er mitt mål, men samme her. Har ridd alt for lite på dem. NM vil jeg gjøre det så bra som mulig, Oslo Horse Show satser jeg ikke, skal ikke ri noen cuper nesten.

Når er baltic? og hvor? Sjekk termin lister, jeg vet ikke. Wilhelmsborg i Mars og Baltic på Epona en gang i april-mai er det jeg vet. Er en i Sverige også, husker ikke når.

Skal du på baltic og nordisk? Om jeg kommer med rir jeg det.

Har pål flam begynnt og ri hest? veit du om han skal starte på fredag?? Pål rir hest, men rir ponni enda også. Tror han red den helgen som var nå. Vet ikke om han skal starte ponni til helgen.

Hvor shopper du, både til deg i hverdagen og innen ridning? Mye av klærne jeg har er kjøpt i London eller New York, fordi når jeg var der kjøpe jeg sick mye. Ellers handler jeg på H&M, Vero Moda, Bikk Bok, Gina Tricot osv. Hesteklær kjøper jeg som regel på Hestehuset som ligger på Liertoppen, fordi de sponser meg så da blir det jo litt billigere også har de veldig mye fint!

Hvem trener du for? Frank Robert Paulsen

Favoritt hjelm - merke og sko merke? Nå har jeg Charles Own hjelm, den er jeg veldig fornøyd med. Før den hadde jeg GPA. Deilig om sommeren, kaldt om vinteren. Husker ikke hva merke ridestøvlene mine er, men de er italienske og selges under Oslo Horse Show og NGP.

Liker du tretorn? Ridd i en gang, aldri mer. Jeg følte jeg satt helt fast og ikke fikk beveget foten. Forferdelig! Men samk og behag.

Skal du starte drammen open? Tror nok ikke det.

Hva har gjort deg til en god rytter? Vil ikke se på meg selv som en god rytter. Men jeg trener masse for å bli det og har hatt/har mange ponnier så lærer jo mye av det, spesielt når de er så forskjellige å ri på. Øvelse gjør mester!

Hvorfor solgte du Forti? Valgte det egentlig ikke selv, så hadde det vært opp til meg hadde jeg hatt han enda. Men Frank og pappa mente Forti og Oddemann var så ulike så det var det lureste å gjøre ettersom jeg var så urutinert, og det er lettere å ha en å konsentrere seg om å oppnå noe stort på den, enn å ha to. Selv om du kanskje lærer mer av å ha to. Også hadde jeg 3 ? 4 ponnier hver dag, og det ble litt mye. 

Savner du Forti? JA! Jeg savner han veldig <3>

Hvem er din største konkurrent? Er egentlig litt usikker på hvem som rir for kat.1 ponni nå, men alle er jo store konkurrenter. Klarer ikke velge ut en. Om Pål skal ri ener kommer nok han til å være vanskelig å slå.

Hvordan stevnejakke(r) er det du har? Jeg har to like Soft gel Kingsland jakker, en med blå kant og en med rød, hvit og blå.


På venstre bilde ser du meg med jakken i rød, hvit og blå kant. På høyre ser du det ikke godt, men der har jegden i blå og hit kant.

Liker du Kingsland? Ja!

Har du noen gang tenkt til å slutte med hest? Ja, tviler på at jeg rir mye lenger enn til jeg er 18 år.

Arrow eller GasMan? Begge!

Funnet ny eier til Odd One Out? Ja? Verdens fineste reiser snart til ei kjempe søt jente i Kristiansand!

Drømme ponni ?  <3 oddemann=""><3 gas="" man=""><3 arrow=""><3 hihi!="" lever="" igrunn="" i="" en="" liten="" drøm="" med="" de="">

Har du noen gang hatt lyst å kjøpe Sir Oscar? Det har egentlig aldri vært i mine tanker fordi jeg og Merete er så gode venner, ser hverandre hverdag og på en måte føler jeg det hadde blitt litt feil. Men selvfølgelig, når hun sitter å rir rundt på bakken eller hopper rundt på sprangbanen så ser det ikke ?ikkefristende? ut.

Er Oscar bedre en dine ponnier? Det har jeg i grunn ikke noe svar på. De er jo helt forskjellige og kan på en måte ikke sammenlignes sånn. Oscar har best ressultater i Norge, men jeg har ikke startet mine noe. Arrowen er ung og har bare gått opp til 120-125 cm, så vet ikke hva han kan. Gas Man har gått 130 cm i Irland, men har ikke opplevd det selv enda. Så umulig å si!

Vet du hvem som kjøpte Oscar? er hun god? Nathalie Østbø har han nå. Ja, det er hun!

Hva får ponniene dine i kraftfor? Oddemann går på instent og fiber fra spilers. Gas Man går på vanlig energi og Arrow går på havre.

Hvorfor red Andreas Jensen Arrow før han reiste til Irland? Andreas red Arrow da vi kjøpte han og pappa eide han faktisk i tre måneder hvor Andreas red han utenom at jeg hadde noen aning om at det var vi som eide ha. Andreas er flink så pappa hadde heller han til å ri han enn meg. Var egentlig ikke med i planen at jeg skulle ha han i det hele tatt. Han skulle egentlig bare gå med Andreas og selges, men pappa endret mening.

Tar du stallarbeid selv hverdag for ponniene? En som jobber i stallen møkker, setter de i walker, padock osv når jeg er på skolen. Det er jeg som rir, pusser og fikser alt annet.

Skal du ri Bjerke cup, og prøve å kvalifisere deg til Kingsland Oslo Horse Show? Nei, det er ikke planen.

Hvorfor overtok ikke thea Madura? Thea red Madura i ca ett år tror jeg, så hun overtok henne. 

Kjøpte dere Impi direkte fra Caroline? Ja!

Hva har Gas Man, Arrow, Odd One Uut, Drumbad og Impi startet på stevner før dere fikk dem ? Gas Man har gått 130 cm i Irland, Arrow har ikke gått noe spessielt, 120 ? 125 cm i Norge og Irland. Oddemann hadde gått alt, nordisk osv. Drumbad er ung og har ikke gått så mye, Impi hadde gått det meste en treer kan gå med Caroline og Bibi.

Hvis du tenker deg nå, hvem tror du vinner Utendørs NM før 2ere i år? Eller hvem tror du har stor sjanse? Ingen aning, tror nok Frida Øyan har veldig stor sjanse, og hun fortjener det virkelig! Men selvfølgelig, alle de andre også.

Er søsteren din flink å ri? Ja, jeg syntes hun er blitt riktig så flink.

Yndlings ponni? Madura, Forti, Oddemann, Arrow og Gasman <3 og="" selvfølgelig="" drumbad="" og="">

Satser du på likestor suksess med Gas Man og Arrow som du hadde med Oddemann? Vet ikke om jeg klarer å komme meg så høyt opp på de som jeg gjorde med Oddemann, men det er det jeg vil!

Rir du av og til ponniene dine på tur? Hvor ofte i så fall? Jeg red veldig mye på tur før. Spesielt Oddemann gikk mer på galopptur enn bakkearbeid. De jeg har nå er litt mer klumsete, så de ris ikke så mye på tur. De koser seg heller i padock.

Er Odd One Out solgt? Om ikke veldig lenge, kan vell nesten kalle han solgt. Men jeg liker det ikke, så venter til det er hundre prosent.

Hvem er det som har vert interessert i å kjøpe den? Har vært 4 andre jenter som har prøvd han utenom hun som skal ha han tror jeg. Hvem det er, er vell egentlig samme.

Skal Thea overta noen av ponniene dine når du er ferdig som ponnirytter i år? Nei, Thea har Impi og Drumbad og de skal hun ha ett par år til. Jeg er ferdig som ponnirytter neste år og hun er for liten til å ri mine. Hun er litt mer pinglete  når det gjelder nye ponnier, så hun har nok nok med sine egne. Er jo jeg som hopper Drumbad nå.

Kan du videoblogge fra et stevne? Kan prøve å filme litt når jeg er med Thea som hestepasser i AEG og lage en liten film til dere.

Når er neste stevne? Baltic uttak i Hønefoss. Ikke denne, men neste helg.

Skal du ri mye på Drumbad French Connection? Det vet jeg ikke, rir det pappa sier jeg skal ri.

Skal du på AEG? Japp, reiser i morgenEr dette ditt siste ponni år? Ja?

Hvor mange ponnier ha søsteren din? Hun har to

hHr du blogg på hest.no? Haha, ja! "Madura" heter jeg, skjer veldug lite der.

Hvor ofte ha du ridetime? Mandag og onsdag.

Hvem er den besteponnien din? Alle er spesielle på hver sin måte, går ikke ann å svare på det! De alle er best på hver sin måte!

 

Likes

Comments

Herregud for en herlig daaAg! Ble ikke noe blogging i går fordi jeg var litt for emo og satt for det meste for meg selv å så på bilder og filmer av meg og Oddemann. Verdens beste 2er ponni og fineste stjernen på jord er veldig snart ikke min lenger. Bare vettsjekk så er han solgt. Verdens heldigste og snilleste jente, Andrea er så heldig å skal ha han. Misunner henne til tusen! Hun burde glede seg! Han er en ponni som ikke kan beskrives og en personelighet som ikke finner grenser! han er perfekt! <3 ellers="" var="" jeg="" på="" ridetime="" med="" arrowen="" i="" går="" og="" red="" gas="" man="" på="" bakken.="" fine="" dyr="">

Dagen i dag har startet bra! Begynte med at jeg fallt ned trappene hos meg da jeg skulle gå til skolen. På skolen har det egentlig vært ganske bra. Sittet i gangene med jentene min, synget og skrevet litt norsk. Var med på å fikse til allmøte og ordne quiz osv, så ble boller og rød saft på meg også, heldig meg! På hjemveien skull jeg være grei å ta med posten inn. Sist gang jeg hentet posten sto jeg på tå og fikk ikke hånda ned i bunnen på postkassen, i dag klarte jeg å skalle i stativet postkassene henger på og begynte å blø litt i hode.. Ett tegn å at jeg hvertfall har vokst litt de siste årene da :)

2 cool 4 school


Lever noen tane dager for tiden også! Likes

Comments