Hele dagen både i går og i dag så har jeg tilbringt tiden min i Drammen, noe jeg skal resten av uken også. Har vært på precamp eller hva da kallte det for å være et hakk lengre frem enn svenskene, danskene, finskene og de polske. Vi er så heldig og har alle fordeler med fast stall, vann og alt siden vi har gjort litt ekstra. Så våre ponnier og hester koser seg i våres "hjemmelagde" vinduer. Vi demonterte nemmlig panelen på veggen i ste for at ponniene skulle få luft. Det beste var at da Frida stikker hode ut viduet kommer det en mann og sier vi må betale tre hundre kroner per planke, haha. Lol! Så nå koser deg seg med oversikt over plassen og masse deilig å stå på. I morgen er det vettskjekk og defiliering. Sånn at vi går inn sånn parade greie tror jeg og viser at vi er Norge og at vi er best da, selvfølgelig! Det har vi også lært om i dag, hvor viktig det er med motivasjon osv. Så nå er vi klare! Bare friske ponnier og sunne ryttere så helgen blir best! Gleder meg masse.

Nå sitter jeg å pakker og er sikker på at jeg aldri blir ferdig. Heldigvis bor jeg ikke langt unna og kan kjøre hjem og hente klær. Har tatt med helt sykt mye, og enda er jeg ikke ferdig. Er jo helt umulig å vite hva jeg skal bruke i helgen, så stapper bare med meg alt jeg ser. Så klær har vi nok av hvertfall. Men nå skal jeg pakke videre og sove, før jeg skal opp å dusje klokken 07:45 i morgen. Aah, får sove en time lengre enn i dag.


Smarteste meg har undertøy og sokker i egen greie som egentlig tilhører et dekken.


Sliiten og deilig

Likes

Comments

I dag så hadde min pappa og mamma vært ute å kjøpt rokkering til meg etter jeg har mast om det lenge. Så nå skal det rokkes for å worke out my hips, waist, back, bottom and stomach. Føles deilig å være ferdig med min første økt på 26 minutter. Så er det bare å rokke videre i morgen :) Må ærlig innrømme at jeg nesten er litt god på detta, klarte å danse have glow dansen samtidig som jeg rokket. Hoho! Så om noen dager kan jeg kanskje hele. Dobbel trim samtidig ekke noe å klage på. Så da kan jeg trygt ta meg en is på stranden fremover også uten noe veldig stor bekymring. Fler som rokker?
Full av endorfiner :))))

Likes

Comments

Det er mitt nye firmanavn, så behøver du å vekkes og ikke våkner av klokken er det bare å kontakte meg.

I morgen tidlig skal jo jeg og Merete som nevnt i forgje innlegg ri litt før ni. Så det begynner med at jeg skal ringe Merete fem over åtte, om hun ikke har sendt melding om at hun er våken. Såå skal jeg ringe Line 10:00, Einar 10:30 og Cathrine 10:45 så alle kommer seg opp av sengen. Flere som trenger en telefon, ring 9958********* :) Men nå er det nattings, om jeg skal orke å ringe alle i morgen.

Likes

Comments

Får se hvor lenge dette varer, men nå om dagen er jeg usedvanlig sprek til å være meg selv.


 

I dag så har jeg ligget på stranden siden ett og koset meg, badet (eller, blitt kastet uti) og badet litt selv. Etterpå Var jeg hos Merete og spiste litt mat og is før vi syklet videre til stallen. Der red vi og koste litt med våres søte ponnier, og etterpå syklet vi hver til sitt og skal møtes igjen hos meg kvart på ni i morgen. Så skal vi sykle videre til stallen, ri og møte folket på starnden klokken 11. Blir deilig! Men til det egentlige poenget. Er ikke derfor jeg er så sprek nemlig, er fordi jeg valgte helt av meg selv og ta meg en liten joggetur i ste. Så fikk med meg lillesøster og jogget i 50 minutter. Ikke like gøy i oppover bakkene, men deilig når jeg var ferdig. Denne gangen hadde jeg ikke magekramper heller, noe jeg hadde forgje gang. Så enten er det fordi jeg blir "bedre" eller så er det fordi magen min hadde noen merkelige sykdommer sist gang jeg løp. Har hvertfall aldri hatt så vondt før, og jeg har jo liksom jogget mer enn en gang i mitt liv. Så om jeg rekker så kanskje jeg er like sprek i morgen etter stall, strand og familie bursdag til lille fetter Emilian. :)Min kjære Cathrine har lånet meg sin ledning, så da blir det bilder igjen også :)

Likes

Comments

I kveld så skal jeg og noen til på film kveld hos Einar, og etterpå skal min søte Cathrine sove hos meg. Blir kos! Aner egentlig ikke noenting om hvem det blir, men tror det er skrekkfilm vi skal se. Så kos blir det kanskje ikke, fordi jeg hater det. Hehe, men overlevde sist natt alene, og nå har jeg Cathrine, så klarer nok en natt til. Akkuart nå føler jeg meg som verdens ekkleste, har en smule vondt i hode, stygge go'genseren på og er rikitg så sveisen. Men satser på at jeg blir bedre utover kvelden, så kan jeg heller sove litt ekstra i motgen. Men nå må jeg løpe. Ha en flott kveld!


Likes

Comments

Null bloggingI de siste to dagene har jeg ikke funnet noe kamera ledning og det vil si at det ikke blir noen bilder inn på macen og da har jeg rett og slett glemt vekk bloggen litt også. Hater å blogge uten den, eller uten nye bilder så da har jeg glemt det vekk hver gang jeg har lett etter ledningen min.De siste dagene så har jeg sløvet på stranden og hatt besøk på kvelden. I går så var det st.hans, så da hadde jeg besøk av mine herlige Camilla, Gry, Line, Gaute og Einar. Vi var først en tur på stranden vi jentene. Så skulle Line, Camilla og jeg ut på bryggen for å se på bålet, men det var bortevekk. Så da gikk vi opp til meg, guttene kom ned og så skrekkfilm. Hater det, samtidig som jeg elsker det! I dag så har jeg vært på stallen og jogget litt med Merete og etterpå hentet jeg Frida i Drammen og hadde hun med hjem. Jeg elsker Frida, hun er så nydelig! <3 for="" ikke="" lenge="" siden="" kjøre="" jeg="" hun="" hjem="" igjen="" til="" stevneplassen="" og="" merker="" allerede="" at="" jeg="" kjeder="" meg.="" redd="" meg..="">


Haha, for noen uker siden på stranden ..


Go'a mi, fordi jeg savner henne


Skjekk hun som svømmer, er noen uker siden. og NÅ er det 10 grader i vannet. Brr


og ikke minst min herlige Frida <><><>Likes

Comments

Lykke. Livet smiler til meg akkurat nå og jeg kan ikke gjøre noe annet en å smile tilbake! :)


heheee, det første som kom opp når jeg søkte "Summertime"..


Anders <3>
Nå er siste skole dagen før sommer og sol ferdig, det føles herlig. Så nå skal jeg opp å kose meg med ponnis før jeg legger meg ut i solen og prøver å anskaffe meg litt farge på kroppen. Deiliiiig! Ha en fortreffelig sommer alle.

Likes

Comments