På skolen driver vi alltid å tuller med at Cathrine har så utrolig mongo tommel, det er akkuart som om hun mangler et ledd i den. Den øverste delen i tomelen er helt rett, så hun kan legge den flatt bakover og når hun bruker den så bruker hun ikke tuppen på tommlen som folk flest, men ledde mellom tuppen og bunn.. Litt vanskelig å forklare men;p
Hvertfall, i helgen var det faktisk jeg som hadde mongo tomel, min som egentlig er normal. Fordi på vei opp eller, ned (Husker ikke) til Drøbak så fant vi ut at Martine og Cathrine hadde lik tommel, haha. Og dette måtte jeg selvfølgelig ta bilder av.
idatidat2
Min normale tommel..

mognomongo2
Dem sine ikke normale tommler .. haha

Det syntes ikke så veldig godt på bilde, men på ordenltig ser det merkelig ut, haha!
Og denne rare tommlen til Cathrine er ofte med på photoshoot, kunn fordi den er meget spesiell.

finami tommlleer

Flere med mongotommel?
xoxo


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Endelig er snøen på plass og julestemmningen er snart flyttet inn i meg. I går klokken 2 over 12 måtte jeg opp en tur på do og så det var kommet masse snø ute, guud så glad jeg ble! Jeg tok faktisk bilde av det også, men kamera er nede så jeg orker ikke reise rumpa for å hente det. Dessuten er det dårlig. Det er tatt gjennom vindu, av en trøtt Ida med et fancey kamera siden min kjære speilrefleks er dø.. Eller med hull i linsen. På skolen i dag var jeg ute med mine venniner Gry, Line og Cathrine, vi hadde snøball krig med guttene og lagde engler i snøen, hihi. Og selvfølgelig vant jentene! hoho:D
I morgen er det en nisselue dag, ellerno. Hvertfall, vi skal ha på nisselue på skolen så tenkte jeg skulle ta med detta lille, fancey kamera og ta noen søte bilder av oss ute i snøen, hihi :)

Har det kommet snø hos dere også?
 

i25271563914460 i25288222417801 i25288270292025
Noen random bilder fra 23-24.12.07 .. <>
xoxo
Likes

Comments

Jeg beklager masse, masse for å ikke ha blogget de to siste dagene, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Jeg har hatt besøk i helgen, solgt lodd for klassen, vært over alt og startet stevne med oddemann og når du starter stevne må jo ponnien vakses, utstyr pusses og pakkes osvosv. Det tar sin tid, derfor har jeg ikke fått blogget noe, så jeg beklager for det.

Oddemann var super i helgen, og tiltross for at jeg ikke har hoppet han på det jeg kan huske så gikk det veldig bra. I 90 cm fikk vi ingen feil og i 1m hoppet han supert, men jeg glemte å svinge, så han ble litt lang og sterk og kom litt nerme på det ene hindre så vi tok med oss en bom, men det gjorde ingenting. Så nå er Oddis klar for Baltic cup i Danmark og vi reiser på torsdag morning.
971911185640500661405950242302821822317839n
Jeg elsker Odden min <>
xoxo 

Likes

Comments

I så si hele dag har jeg vært sammen med bestevenninnen min Cathrine, og hun er hos meg enda og blir over til i morgen. Alltid like koselig! I ste, for ikke veldig lenge siden var vi ute å tok litt bilder. Da jeg hadde tatt noen bilder av Cathrine, byttet vi så hun skulle ta bilder av meg. Det funket ikke å kamera ville ikke fokusere en gang. Først fant vi ut at jeg så for ille ut, men da jeg tok kamera og prøvde syntes jeg det så litt dugete ut. Jeg var på vei til å ta glasset mot tskjorten da jeg fant ut at der var det ingen linse. Glasset på linsen og fire ringer var rett og slett bare falt av. Ikke hadde vi mistet det i bakken heller. Så nå sitter jeg her da, med et kamera i tusenknas :( Så det var de bildene lixom.. Neida, minnebrikke har vi enda og et lite digital kamera det går ann å ta bilder med. Takkguud!
kjrekamera
Meg og min elskede! <>

Har kamera ditt også bare falt i tusen biter før?
xoxo

Likes

Comments

Nå kjeder jeg meg vrikelig så mye at jeg ikke eier ord for det, så jeg driver å surrer rundt på nettet. Jeg var innom Celin Foss sin blogg og der hadde hun tatt en sånn "test" eller hva jeg skal kalle det. Hvertfall, jeg tok den selv så da skjønner dere nok. Flere som kjeder seg så ta den her, bedre enn å ikke gjøre noe ;)
1. Finn frem mobiltelefonen din
2. Gå inn på innboksen
3. Lukk øynene og bla nedover (hold knappen inne) - stopp etter du har telt til 5 og gjør det på alle spørsmålene
4. Skriv den første setningen under hvert spørsmål.

Hva ville du sagt om kjæresten var utro?
- Natta søtis <>
Hva sier du alltid til din beste venn?
- Merete fikk gull, caroline fikk sølv og susanne bronse
J<>
Hva er det første du sier om en kompis blir påkjørt av en buss?
- Ja.. Var det på starten :P
Hvilken sms har du blitt mest glad for ?
- Den er seriøst KONGE !
J <3><3>
Hva sier du til foreldrene dine før du går og legger deg?
- Haha, kan leve med det ;) <>
Hva ville du ropt ut dersom du fikk en million?
- Hun ridde den ikke
J
Hva vil du si til Gud om du møter på han?
- Du er HERLIG! <><><><><><><>

xoxo

Likes

Comments

Forige innlegg var et lite hast innlegg fordi klokken ikke er 16:16 mer enn i 60 sekunder. Så det ble enda kjedeligere enn vanlig. Hehe.. men nå sitter jeg med en varm kopp kakao forran vifte ovnen på rommet mitt og koser meg med blogger og facebook. Eller jeg kjeder meg i grunn litt og burde gjøre lekser, meeenn ..
Hva skal du i kveld?
261109
mongo2
diggah!

xoxo


Likes

Comments

Og jeg har vært hjemme i en time og tre kvarter. Deilig! Trur det er første gang på to år jeg har vært på skolen og ridd to ponnier, som har vært ferdig halv 3. I dag sluttet vi kvart over 11, pga begravelse som lærerene skulle i. Utrolig trist, men deilig å få gå tidlig for en gang skyld .. Er forferdelig lei av skole og det meste for tiden.
xoxo

Likes

Comments

UTVALDE APPELSIN, MANDARIN OG DRUEJUS.
Nå har tørsten min vært borte en stund og jeg har levd på iste, men i dag kom pappa hjem med 100 nye flasker: Denne gangen var det med denne jusen. Aldri smakt den før, men den var faktisk utrolig god! Så nå kan jeg fortsette med mine sunnedrikker og drikke meg full av appelsin, mandarin og druejus. Jammii

dsc0003

bilde 2874
og jeg er så glad i den allerede at den fikk være med i photobooth, heldiggriis!

xoxo

Likes

Comments

Da jeg kom hjem i dag var pakkekalenderen hengt opp på skapet mitt inne på rommet. Og julestemmningen kommer enda mere inn. Jeg elsker julen og nå er det kunn 23 dager til den store dagen, jeg gleder meg! :) Jeg elsker desember. Det er så utrolig koselig, spessielt med snø, julepynten, gave shopping og varme kvelder under pleddet med en kopp kakao. Deilig! Alt jeg mangler nå er en gutt jeg kan kose meg i armkroken til hver kveld etter jeg har vært ute å frysi, det hadde jeg likt.
julekalender
pakker
Har du kalender? Pakke, sjokolade eller en annen type?

xoxo

Likes

Comments

Hver eneste gang jeg skal skjekke statistikken min kommer den opp slik:
bl
Så jeg lurte på, Kommer din også opp sånn?
Det er viiiiillt irriterende, og får at jeg skal finne det ut må jeg enten trykke hundre ganger på 7 dager, 30 dager, 90 dager, eller gå ut og inn av statistikken. Og andre ganger funker det ikke i det hele tatt, sånn som nå..

xoxo

Likes

Comments