Sunset Cliffs i San Diego er uten tvil et av de fineste stedene jeg har vært, og jeg er så glad for at vi kjørte hit siste kvelden. Egentlig var planen å kjøre til et utsiktspunkt hvor man kunne se over til Mexico, men da vi kom frem dit var det selvfølgelig stengt og ingen adgang etter 18:00. Vi søkte litt rundt på steder jeg hadde fått anbefalt av min venninne Astrid og plutselig var vi bare ti minutter unna Sunset Cliffs. Jeg er så glad vi for at det var akkurat her vi havnet, helt klart et sted dere jeg anbefaler å dra hvis dere er i San Diego ♥

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Da er jeg tilbake på norsk jord etter 17 fiiine dager i Amerika. Planen var å blogge jevnlig fra turen, men fordi vi hele tiden var ute på farten og internett ikke alltid var optimalt ble det ikke noe av. Jeg sitter igjen med mange fine minner fra turen og ikke minst masse bilder, derfor tenkte jeg å blogge litt nå isteden. Vi har hatt en kjempefin tur og opplevd mye spennende. Vi begynte i San Diego, fortsatte til Las Vegas, var en liten tur innom Los Angeles før Hawaii og avsluttet det hele i Washington DC. Helt magisk. Det har vært en ekstremt varm ferie for så mye farting, men oi så gøy vi har hatt det. Deler reisen i riktig rekkefølge og derfor starter det hele på museum i San Diego fra vår første dag. Veldig spennende museum som jeg anbefaler alle å dra på dersom dere er i San Diego og er interessert i krigsmuseum. Det var også faktisk så varmt der at vi måtte inn innimellom og da er slike museum perfekt når man utforsker byen.

Likes

Comments

Hei og hopp ♥ Nå er det sinnsykt lenge siden jeg har gitt en lyd fra meg her inne, så nå følte jeg det virkelig var på tide. Det er bokstavelig talt magisk å være ferdig med studiene og nyte sommeren, spesielt når vi har hatt så mange dager med fantastisk bra vær. Så langt i ferien har jeg vært masse ute i solen, gått mange fine turer, kjørt masse båt, sett mange av mine fine venner igjen og fått mye tid med familien min. Akkurat de tingene jeg trengte - slappe av og være med alle jeg er glad i. Ellers har jeg fått veldig mange fotooppdrag den siste tiden og det er veldig gøy. Denne uken er jeg nesten helt fullbooket og jeg har masse gøy i vente. Alt fra bryllup, babybilder, pressefoto og produktbilder. En god miks av masse gøy. Gleder meg til resten av sommeren og til å endelig blogge litt igjen. Håper alle har en fantastisk ferie med masse sol og glede.

Likes

Comments

Forrige uke spiste kjæresten og jeg middag ved bryggen for å feire at jeg hadde gjennomført min aller siste eksamen ved Høyskolen Kristiania i Bergen. I løpet av tre år har jeg hatt over 30 eksamener, og det føles veldig godt å slippe å tenke på åtte nye neste halvår. Vi spiste deilig middag på Nama og nøyt den nydelige solnedgangen over bryggen. Nesten ingenting er finere enn solnedganger, spesielt nå som varmen er her og det faktisk går an å være ute når solen går ned uten å fryse ihjel. I dag er også solen på besøk og vi skal straks en tur i parken å nyte et par timer ♥ Håper alle har en fin lørdag!

Likes

Comments

Etter tre år i Bergen er jeg ferdig med studiene og vi har endelig levert vår bacheloroppgave i markedsføring og salgsledelse. For en følelse! Bacheloroppgaven har jeg skrevet med Hilde og den følelsen jeg hadde etter vi hadde levert på tirsdag kan ikke beskrives. Jeg synes det er både rart og skummelt å være ferdig, men samtidig en sinnsyk lettelse. Jeg gleder meg til å endelig ha tid til juletradisjoner i førjulstiden istedenfor lange dager med eksamenslesing, jeg gleder meg til å bruke mer tid med venner hjemme nå som jeg rekker mer enn et kort helgebesøk, og så mye annet. Å være student har på en måte vært en frihet, men samtidig en byrde fordi jeg hele tiden har følt jeg burde lest litt til eller øvd litt mer hver gang jeg er med på noe sosialt. Årene har flydd forbi og jeg synes egentlig at jeg nettopp flyttet til Bergen og følte jeg hadde en evighet igjen i byen litt for langt unna hjemme. Det har vært tre lærerike år og nå er jeg klar for nye utfordringer. Sees aldri, Høyskolen Kristiania ♥

Likes

Comments

​Hipp hipp hurra på etterskudd og gratulerer så mye med gårsdagen ♥ Nå er det veldig lenge siden sist jeg oppdaterte her, og derfor tenkte jeg det var ekstra hyggelig med et gla'innlegg. I går var det endelig 17.mai og min tur til å feire i Bergen. Vi begynte dagen med champagnefrokost klokken 07:00 hos Hawjin, før vi dro videre på diverse utesteder resten av dagen. Jeg hadde en helt topp dag med mine beste venninner, akkurat slik det skal være. Det ble mye god frokost, litt for mye godt i glasset, mye latter og litt dansing på Jacob Aall. Klokken fem var jeg helt utslitt og gikk derfor hjem å tok en rask powernap på sofaen, før jeg avsluttet dagen med middag på Nama. Det tar på å starte dagen klokken fem om morgningen kjente jeg, spesielt når du drikker alkohol før vann til frokost. Haha! Veldig gøy å endelig feire i Bergen og ekstra gøy når jeg har så mange gode venninner her. Håper dere også hadde en tipptopp dag!  

Likes

Comments

Søndag bydde på både blå himmel og stor sol, og da er det ikke annet enn å komme seg ut av døren. I går var vi en gjeng som gikk opp Stoltzen og videre bort til Fløyen. Målet var å kjøpe en is på Fløyen, men butikken som solgte is hadde så lang kø at det bare var å gi opp. Heldigvis fikk vi kjøpt oss kald Solo, og det funket nesten like bra. Vi hadde det kjempekos på tur og jeg kjenner i dag at det er veldig seigt å sitte inne med eksamen når været fortsatt er så deilig. To lesedager igjen etter i dag, så det er bare å holde ut. Nå har jeg krampe i hånden etter litt for mye skriving, men skal heldigvis ha en liten pause nå med middag hos Ragnhild og Sondre. Yeyy! Viktig med små lyspunkt til tross for eksamensperiode.

Likes

Comments

I går ringet vi helgen inn med ProPud, fruktsalat og nøtter etter trening og jeg kunne vel egentlig ikke bedt om en bedre start på min siste eksamenshelg. Til tross for mye lesing er det viktig å kose seg og noe av det beste jeg vet i lesepausene er å spise noe godt. Den siste tiden har jeg hatt veldig dilla på appelsin, men for å variere har det blitt et par kvelder med litt annet godt også. I går ble det en fruktsalat med appelsiner, litt kiwi, grønne epler og druer. Nammis ♥

Likes

Comments

Etter veiledningstime til bacheloroppgaven i går hentet N meg på skolen og kjørte videre til Nygårdsparken. Her har allerede blomstene på trærne begynt å springe ut og det er fint. Rett ved inngangen til parken står det et gigantisk blomstertre i solen og det finnes nesten ingenting som gir mer vårfølelse enn det ♥ Snille N hadde tatt med seg kamera, så da var det ikke annet enn å knipset et par bilder foran det store, vakre treet. Nå sitter jeg inne med eksamen imens sprekingne i byen løper Bergen maraton. Håper på å få gjort unna masse av notatene i dag, slik at jeg kan bruke kvelden til å slappe av og kose meg. Håper alle har en fin lørdag!

Likes

Comments

Denne uken har startet skikkelig bra på treningsfronten, og det er så deilig. Jeg kjenner jeg får så mye mer energi til lesingen og at jeg er mye mer motivert enn hva jeg har følt på lenge. Håper dette varer! Forrige uke kjørte jeg min første benøkt etter påsken, og jeg var faktisk støl i hele fem dager. Null tull! Jeg har aldri før vært støl så lenge eller hatt så vondt etter en treningsøkt. Bare det å sitte i sofan gjorde vondt i rumpa og låra. Derfor har det ikke blitt noen benøkt på Sats helt enda denne uken, men bena har likevel fått kjørt seg opp tre ulike fjelltopper. Jeg og Ragnhild har et mål om gå alle de syv fjellene + Vidda før vi flytter hjem, derfor gikk vi Lyderhorn så fort solen kom frem på tirsdag. Veldig glad vi endelig fikk gått den, for det var en skikkelig fin tur. Fjellene i Bergen er helt klart noe av det jeg kommer til å savne mest når jeg flytter hjem.

Likes

Comments