View tracker

2016 er plutselig over og vi er allerede godt i gang med 2017. For å runde av fjoråret tenkte jeg å lage en liten oppsummering fra hver måned. Nettopp dette er noe av det jeg synes er det fineste med det å ha blogg, det er så lett å se tilbake på alle de fine minnene

Januar startet som vanlig med at jeg hadde bursdag og i 2016 fylte jeg 21 år. Jeg feiret både hjemme med familie og venner, og senere i Bergen med enda flere venninner. Det var masse snø, Kaja var hjemme fra Australia og jeg hadde en fin start på året hjemme før jeg reiste tilbake til Bergen. I Bergen stod mitt andre studieår for tur og selvom jeg knapt hadde rukket å komme tilbake til Bergen, rømte jeg og Andrea en tur til Beitostølen for å nyte fjelluft, hverandre og ski.

Februar startet med at jeg reiste hjem første helgen og hadde det kjempegøy på Karpe Diem konsert med familien til kjæresten. I Bergen hadde jeg gruppeeksamen i reklame og visuell kommuniksjon og mye av tiden gikk til det. På slutten av måneden dro jeg hjem igjen til mamma og pappa, før vi reiste videre til Florida i to uker.

Mars ble en måned hvor mange fine minner ble skapt. Vi begynte måneden i Orlando hvor vi var innom en rekke fornøyelsesparker - Kennedy Space Center, Universal Studios, Island of Adventures og SeaWorld. Det var fantastisk å endelig kjenne litt sol mot kroppen og vi gjorde mye gøy i fornøyelsesparkene og området der vi bodde. De fem siste dagene av ferien ble brukt i Miami hvor mye av tiden gikk til shopping, en tur til Everglades, soling og selvfølgelig trening på Muscle Beach. Vel hjemme fra Miami var vi fire dager i Bergen før vi kjørte hjem igjen, hehe. Jeg jobbet seks dager i Drammen, før vi kjørte til Beitostølen og ble der resten av påsken med familien. Påsken 2016 ble også min første opplevelse på slalåm og jeg gleder meg til neste gang vi skal tilbake og jeg kan stå litt mer igjen.

April kom, været ble varmere, det var sol, det var eksamenstid og jeg prøvde så godt jeg kunne å få til fjellturer, venninnetid og eksamenslesing til samme tid. Thea besøkte meg i Bergen og jeg ser jammen meg på bloggen at jeg klarte å snike meg en tur hjem til mamma og pappa denne måneden også, haha.

Mai i Bergen er den fineste tiden på året fordi byen dekkes av rosa trær. Starten av mai var jeg hjemme i Sylling - bakken var dekket av hvitveis og våren var virkelig kommet. Jeg husker jeg pakket med meg ullgensere, men endte opp med å lese pensumbøkene lettkledd i solen på terrasen. Tenkt det, første uken i mai. På 17.mai ble det ingen feiring for min del, planen var egentlig å jobbe, men jeg endte sengeliggende med feber og vondt i hele meg. Det ble flere turer til Fløyen med min favoritt-turpartner Andrea og jeg fikk helt dilla på søte skjorter i alle farger og fasonger.

Juni begynte bra fordi allerede 2.juni hadde jeg sommerferie og på denne tiden var det sinnsykt fint vær i Bergen. Jeg brukte mye tid i parken med Mehma eller på fjellturer imens Navpreet leste til sin siste eksamen. I sekundet N var ferdig med sin siste eksamen kjørte vi hjem og der ventet Kaja på meg, vel hjemme fra Australia. Vi gikk Hørtekollen med en gang og sommeren begynte med så deilig vær. Synd det ikke skulle vare så lenge. Jeg snek meg ut på båttur hver gang anledningen bøy seg og i mellom slagene jobbet jeg mye på Vinmonopolet. Ellers kom Julianne hjem fra LA, vi hadde sommerfest med klassen fra Videregående og Heidi skulle drikkes ut. Utdrikningslaget er noe vi sent vil glemme. For en dag!

Likes

Comments

Denne helgen reiste jeg og fem andre jenter til Beitostølen for en helg med mye morro. Vi kom frem fredag ettermiddag og lagde middag klart til jentene fra Sylling ankom litt senere. Vi hadde en fantastisk helg med god stemning og mye latter fra vi kom til vi dro, og jeg er så glad for at vi fikk det til. Lørdagen gikk fem av oss ut for å ake i solen, og vi koste oss så mye. Gøy å være litt barn igjen og leke rundt. I starten akte noen av oss på akebrett og andre på plastposer, men fordi akebrettene gikk mye fortere gikk Elisabeth og jeg til innkjøp av flere rumpeakebrett. Det er såå gøy å ake, haha! Vi rakk også å si hei til min onkel, tante, kusine og fetter før vi var ferdig, og det var jeg veldig glad for. Ovenfor er et stort bildedryss fra akebakken ♥

Likes

Comments

Nå er det en stund siden forrige blogginnlegg og 2017 har virkelig begynt. Siden sist har jeg blitt 22 år og forsåvidt hatt en hel bursdagsuke før jeg reiste tilbake til Bergen. På bursdagen min, 4.januar, dro Navpreet og jeg inn til Oslo og der ble vi hele dagen. Vi handlet litt, spiste lunsj, hilste på Mao og avsluttet dagen med middag på Delicatessen med en stor, fin gjeng ♥ Fredagen feiret jeg med 15 av de fineste jentene jeg vet om og lørdagen med hele familien min. Det var en perfekt avslutning på juleferien hjemme og søndagen kjørte vi tilbake til Bergen. For å være helt ærlig måtte jeg gå skikkelig inn i meg selv for å finne motivasjon til å komme i gang med det siste halvåret på skolen, men selvom ting virker håpløst i starten vet jeg at jeg kommer til å klare det. Før jeg reiste hjemmefra bestilte jeg også noen turer hjem, for det gjør det mye lettere å dra tilbake. Allerede i slutten av januar kommer bestemor og mamma på besøk, og det gleder jeg meg skikkelig til. Det er ingen hemmelighet at jeg trives best hjemme og dersom jeg hadde visst jeg skulle tilbake til Bergen for fem måneder uten en eneste hjemtur, hadde jeg faktisk ikke klart å reise tilbake. Men tiden i Bergen har faktisk gått fort, og nå er dette kapittelet snart over. Tenk det. Til helgen drar jeg til Beitostølen med gode venninner og det ser jeg veldig frem til. Tenkte å lage et lite tilbakeblikk fra fjoråret for å avslutte 2016, for det synes jeg er en veldig fin måte å se tilbake på alt det fine jeg har opplevd på. Deretter er jeg klar for alt det fine jeg skal oppleve dette året. Håper alle har hatt en fin start på 2017!♥

Likes

Comments

Noen fantastiske dager er over og jeg er tilbake i Sylling en siste uke før skolestart ♥ Kjenner at jeg overhode ikke er klar for å dra tilbake til Bergen, men trøster meg med at jeg har mye fint i vente og har hatt noen deilige uker hjemme. Denne helgen har jeg virkelig fått pustet ut på Beitostølen og endelig fikk jeg også litt snø under bena. Vi har vært veldig heldig med været og har hatt strålende sol hver eneste dag. Perfekt å starte 2017 med den fineste soloppgangen. Vel hjemme fra fjellet dro vi rett til Asker på trening, og nå er jeg i sofaen med mamma, pappa og Selma. Håper dere har hatt en fin start på året, sov godt!

Likes

Comments

​Godt nyttår!♥ Jeg hadde en fantastisk deilig kveld med god mat, god stemning, fine mennesker, deilig dessert og drikke og nydelig raketter over hele Beitostølen. Tok med kamera ut for å knipse noen bilder, mens mobilen døde før jeg rakk å ta den ut av lomma. 

Likes

Comments

​I dag tidlig satt jeg meg i bilen å kjørte opp til Beitostølen for å feire nyttår her. De siste timene av 2016 nytes på hytta med familien, og det er jeg veldig glad for. Etter en hektisk, men veldig fin jul med uendelig selskaper var det veldig deilig å lande i sofaen her i dag. Akkurat nå sitter jeg inn de nye godstolene og her blir jeg til finstasen skal på. I morgen håper jeg på å starte det nye året med ski på bena. Det er lenge siden sist. Kjæresten er dessverre igjen hjemme for å jobbe, men heldigvis er det ikke lenge til vi sees igjen. Det nye året har mye fint i vente, og først av alt skal jeg fylle 22 år tidlig i januar. Ønsker alle en nyydelig kveld og et GODT NYTTÅR!♥

Likes

Comments

Etter vi sluttet på videregående har vi vært en stor gjeng som årlig samles, om sommeren på sommerfest og om vinteren på julebord. Dette er en fantastisk koselig tradisjon og jeg er så glad for at vi får til dette år etter år. I dag er det klart for julebord igjen, og jeg gleder meg så mye til å se alle. Jeg reiser rett fra jobb til Oda, så i bagen har jeg pakket en rød kjole, høye heler og vin til verten. Jeg skal selvfølelig på jobb dagen derpå, så greit å ikke dra den helt ut. Haha! Kjolen ovenfor er kjolen fra første juledag, blå med masse glitter fra Nelly. Egentlig er jeg motstander av bilder med dårlig kvalitet på bloggen min og foretrekker aller helst å ta bildene utendørs. Men i disse vintertider er det ikke alltid like lett, spesielt ikke om jeg ikke rekker å sitte klar til juleselskap fem timer før oppmøte. Heldigvis skjer ikke dette alt for ofte. Ha en fiiiiin torsdag videre!

Likes

Comments

God morgen ♥ I dag lengter jeg litt ekstra etter sol og varme, og derfor starter jeg dagen med et tilbakeblikk fra noen fine turer til Dubai før jeg løper videre til jobb. I februar reiser vi tilbake og jeg klarer nesten ikke vente. Dubai er alltid like fantastisk med lange solfylte dager og god stemning. Denne gangen skal vi bo et sted vi aldri har vært og samtidig ha med kjærestene våre. Gleder meg til å vise N de fine strendene, de store kjøpesenterene, ørkenen og mye mer. Ikke minst å kose meg en hel uke med familien min midt i bachelorskriving og eksamensmas. Perfekt avbrekk fra studiehverdagen.

Likes

Comments

Denne julen er det så mange selskaper at jeg nesten ikke klarer å henge med, og derfor får også kjolene virkelig luftet seg. Jeg elsker egentlig å gå i kjole, men akkurat nå kjenner jeg at jeg kunne trengt en kveld på sofaen i joggebukse snart. Slik blir det altså ikke, for om et par minutter skal jeg videre i bursdag. I kveld skal vi feire vakre Maria som fyller 21 år i dag, og jeg gleder meg veldig til å feire solstrålen. Ovenfor er julekjolen fra 2.juledag, i dag går jeg for penbukser og store øredobber ♥

Likes

Comments

Omgivelsene ute ser nesten mer ut som høsten enn julen akkurat nå, og de siste dagene har vært fylt med sol og varme. Selvom jeg håpet veldig på snø til jul, har jeg heldigvis klart å få litt julestemning uten også. I går gikk jeg og Martine en tur opp Altanåsen for å nyte solstrålene og for å lufte min nye jakke. Så fornøyd med den, og ikke minst veldig deilig med litt bevegelse etter flere dager med alt for mye god mat. Om to timer er det på'n igjen med nok et juleselskap og enda mer mat, i kveld med venner. Ønsker alle en deilig tirsdagskveld ♥

Likes

Comments