​I Budapest kjøpte jeg meg ny skinnjakke fra Zara og jeg er så fornøyd. Gøy å kunne bytte på litt, og ikke minst fint med noe nytt som ikke er helt svart. Nå er jeg snart klar for nok en skole dag, selvom det eneste jeg tenker på om dagen er hvor fort det går frem mot jul nå. Gleder meg latterlig mye, til tross for at det er en liten stund igjen. Håper alle får en topp tirsdag!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

De siste dagene har det vært skikkelig fint i Bergen med sol og masse farger i trærne ♥ Det er skikkelig høst, og jeg elsker det! Det er så fantastisk ute nå og fordi yr påstår det skal begynne å regne igjen fra onsdag måtte jeg ut å knipse litt bilder i dag før det ble for sent. I dag pakket jeg meg inn i en deilig, varm genser fra Holzweiler. Helt topp ute, men alt for varmt inne på skolen. Pjuh!

Likes

Comments

20.august var det tante Heidi og onkel Heikki sin tur til å gi hverandre sitt ja ♥ Jeg var så heldig som fikk forevige dagen deres med kamera og var med fra sminken skulle på og nesten helt til kjolen var av. Det var en helt fantastisk dag og et bryllup jeg aldri vil glemme. Akkurat slik det skal være! Det har blitt veldig dårlig med blogging i det siste, mye fordi jeg har så vanvittig mye annet å styre med. Likevel ønsker jeg ikke å gi meg helt, og begynner derfor den nye uken med å dele de første bildene fra den fine dagen deres. Håper alle har hatt en fin helg og er ladet opp for den kommende uken

Likes

Comments

Endelig har jeg fått tatt meg et par minutter til å se på bildene fra San Francisco. Fordi jeg har flere som venter på bilder jeg har tatt har jeg ikke tillatt meg selv til å begynne med disse, men nå begynner det å bli så lenge siden at jeg nesten bare måtte. Det er så mye jeg ikke har blogget om enda og jeg har jo faktisk vært i USA den siste måneden. Tenk det ♥ Gry, Line og jeg fløy ti timer til San Francisco hvor vi besøkte Ragnhild som er på utveksling. Det er helt fantastisk gøy at vi fikk til å reise og jeg sitter igjen med minner for livet. Tenk at vi fire har vært i USA sammen!

​Den ene dagen ble brukt på å gå gatene opp og gatene ned i byen. Vi begynte i Union Square og gikk ned til Pier 39, før vi kjørte Cable Car tilbake. På veien var vi innom China Town, Lombard Street, spiste lunsj ved Fisherman's wharf og gikk masse sjarmerende gater. Været var fantastisk, byen er dødskul og jeg hadde det beste reisefølge. Kan man egentlig be om noe mer? 

Likes

Comments

​Torsdagen på Beitostølen gikk vi en kjempefin tur opp Grønkinnkampen. Turen var akkurat passe lang og med veldig fin utsikt på toppen. Det var masse andre fine turer rundt i samme området og veldig ålreit at man kunne gå ned en annen vei enn der man kom fra. Vi gikk ned på motsatt side og endte opp ved Bitibua hvor vi kjøpte deilig lapper. 

Likes

Comments

Denne uken avsluttet helt fantastisk med noen rolig dager på Beitostølen med familien min ♥ Etter forelesning på onsdag kjørte N og jeg til fjells, og der ble vi til i dag. Ingenting kan måles med et avbrekk på fjellet med de du er glad i.

​Vi har hatt noen kjempe fine og rolige dager - og til tross for at vi ikke fikk vært der med de hele uken, fikk vi mye ut av tiden. Torsdag gikk vi blant annet en kjempefin tur i fjellet bak hytta. Turen ble avsluttet på Bitibua med lapper og noe varmt i koppen. Toppen vi "besteg" het Grønkinnkampen og var en veldig ålreit tur når man ikke tenker å gå i mange timer. Været på fjellet har vært helt fantastisk med sol hver eneste dag. Ingenting er bedre enn det. Nå er batteriene ladet opp og vi skal straks i seng før en lang dag venter i morgen. Jeg skal møte eksamensgruppen min klokken ti, men blir på skolen absolutt hele dagen fordi siste forelesning ikke er ferdig før 21:00. Pjuh! 

Likes

Comments

Denne helgen har vært helt fantastisk med besøk av Martine fra lørdag til i dag ♥ Det beste jeg vet er å få besøk hjemmefra og enda bedre er det når de til og med tar med seg sola. Fordi vi endelig fikk sol har vi fått vært litt ute og det er så godt å kjenne litt solstråler i Bergen igjen. Når solen titter frem er det obligatorisk med fjelltur, så vi gikk to fine turer denne helgen. Etter litt titting og middag i byen, samt godis og film på lørdag gikk vi opp Stoltzen på søndag og Ulriken i dag. Martine hadde aldri gått Ulriken før, så da var det ekstra stas å vise hun en ny fjelltopp!

Likes

Comments

​Er det en kjole jeg ikke skjønner jeg ikke har brukt tidligere, så er det denne. Etter Budapest har jeg blitt glad i den. Kjoler med åpen rygg er mitt favoritt klesplagg, og denne kjolen har så mange detaljer jeg liker så godt. Mønsteret, utskjeringene på ryggen, passformen - you name it! Ja takk til flere kjoler som denne. 

Likes

Comments

Jeg elsker å bevege meg rundt og utforske de nye stedene jeg drar til, og vi brukte derfor mye av tiden vår i Budapest på å utforske gatene og gå rundt å se på de forskjellig severdighetene. Jeg føler ofte jeg ikke har vært ordentlig på et sted om jeg kun har vært i samme området hele ferien. Fordi man kan jo ikke si man har sett/vært i en hel by om man kun har holdt seg i samme gaten? Jeg føler hvert fall at jeg ikke har vært der på ordentlig før jeg faktisk har beveget meg litt rundt. Akkurat her er jeg og N veldig like, og det er så deilig. Jeg elsker å se og oppleve mest mulig, og derfor er det perfekt med en reisekamerat som ønsker det samme ♥ Gleder meg allerede til vårt neste eventyr! 

Likes

Comments

I Budapest fant vi verdens søteste butikk med masse god is. Min favoritt var helt klart mango og pasjonsfrukt ♥ Så friskt og godt - perfekt i varmen! Siste dagen spradet jeg rundt i en rosa kjole jeg fikk som overraskelse i posten av pappa i Bergen. Veldig koselig og gøy med noe annet enn regninger i postkassen. Og endelig fikk jeg brukt den søte kjolen!

Likes

Comments