Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej bloggisen! Nu är jag i Spanien. Resan hit var väldigt omständig men det var värt det. Det började med att vi kom till Arlanda halv 5 för planet till London skulle gå 7 och sen skulle vi flyga vidare från London till Malaga. När vi hade parkerat bilen och kommit in på Arlanda stod det att flyget till London var försenat till 11.30 vilket då skulle innebära att vi skulle missa flyget i London till Malaga eftersom det var 2 separata flygbokningar och planet till Malaga i London skulle gå när vi satt på planet till London. När mamma och pappa pratade med de på vårat flygbolag sa de att vi kunde komma tillbaka imorgon?! Men vi hade ju bokat bil i Spanien och skulle till vårt hus så vi behövde åka!

Efter mycket om och men fick vi göra om bokningen så vi skulle flyga till Norge och sen därifrån till Malaga. Planet skulle gå halv 5 på kvällen och nu var klockan halv 5 på morgonen..vi satt och väntade på Arlanda i 10 timmar och sen flög vi till Norge Oslo. I Oslo blev flyget försenat 2 timmar men till slut satt vi på flyget. Vi var sedan framme halv 3 vid huset och det är väldigt fint.

Likes

Comments

Hej och välkomna till min nya blogg! Mitt namn är Ida och jag är 16 år gammal och bor i en stad som heter Strängnäs. Jag går samhäll första året på gymnasiet. I min blogg kommer ni få ta del av min vardag som oftast består av skola, kompisar och träning. Hoppas ni kommer tycka om det!

Likes

Comments