Hela denna helg har gått i kärlekens tecken. Började redan på midsommar och kommer avslutas idag med brunch. Och däremellan har det vart ett fantastiskt fint bröllop och en hejdundrande fest fram mot natten!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

2017, Allmänt, En liten bit av himlen

1 maj levererar. Helt klart. Tog mig en ordentlig sovmorgon i morse och vaknade till strålande sol. Så underbart efter att det regnat och snöat i omgångar här under april. Så efter en frukost så tog jag med mig brasse-stolen, en bok och telefonen för att lyssna på poddar ut och har suttit där fram till nu när solen gick bakom huset. Inte ett enda moln på dela dagen har det vart!!

Jag har inte kunnat göra annat än att njuta den här dagen. Värme, inte bara av solen även vindarna har värmt skönt. Varje år blir man lika glad av solen och värmen som en inte skulle ha sett solens strålar på flera år.

Likes

Comments

2017, Kludd!

Efter en lång vecka med mycket sjukdomar på jobbet så var det väldans trevligt med en aw med kollegorna. Vi hade tidigare införskaffat biljetter till Lena Ph's show "jag är ingen älskling" på Rondo. Så efter jobbet tog vi oss först för lite bubbel och sedan direkt till Rondo för mer bubbel och för en toppen show.

Hade egentligen inga direkta förväntningar på Lena. Har ju aldrig sett henne innan. Men det var riktigt bra och hon bjöd mycket på sig själv och va väldigt personlig stundtals.

En väldigt trevlig kväll blev det!

Likes

Comments

2017

Har sagt det förr och jag säger det igen; min mamma är i särklass den bästa!

Hon som alltid finns där vad som än händer. Hon som släpper allt utan blinka om det är något. Hon som alltid har varit med på alla spelningar/uppvisningar/konserter genom åren. Hon som nu tävlar i bugg. Hon som har den mysigaste famnen. Idag är det din dag och jag önskar dig en underbar dag i Ö-vik med familjen. På onsdag ses vi igen och då får jag fira dig också. Längtar så det knakar just nu!!

Älskar dig till månen å tillbaka!!!

Likes

Comments

Om en vecka får jag äntligen träffa dessa goa stamceller igen. Om precis en vecka får vi kramas igen. Och som jag längtar!!

Likes

Comments

2017

Äntligen fredag! Som alla andra veckor så är fredagen mycket välkommen. En hel helg framför sig:) Den här veckan har sett lite annorlunda ut för min del. Jag har nämligen påbörjat en grundutbildning för att bli ombud på jobbet. Så onsdag och torsdag spenderades med andra nyblivna ombud i gbg och alla våra arbetsrätts-lagar och lärarförbundets arbete. Mycket intressant och många bra diskussioner! Men det va härligt att va tillbaka på jobbet idag. Två dagar med en himla massa information inomhus tar på krafterna. Haha! Ser dock framemot nästa två dagar av denna utbildning om en månad, då ska vi nämligen få vara på ett hotell med spa!! Och vi kommer bli bjuden på övernattning!!! Känns ju inte alls jobbigt att få göra:)


Likes

Comments

2017, Kludd!

"Du pappa. Jag har kommit på en rolig utmaning oss.... triathlon..."
"Ja, vad roligt! Anmäl oss du..."

.....


Ja, jag anmälde oss nu i januari och i juli smäller det. Det enda jag kan förklara detta med är akut sinnesförvirring. Men det ska bli en så sjukt rolig utmaning att ta sig an. Nu är det sprint-distansen vi ska göra (400m simning, 2 mil cykel och 5 km löp) så tänker att en borde kunna komma mål iaf. Haha!! Känns som överkomligt iaf.

Pappa har försökt övertala flera gånger till att vara med på olika lopp men jag har tydligt sagt nej, aldrig i livet! Men så hände något och jag va med på Midnattsloppet i höstas. Och nånstans där tyckte jag att det va himla roligt. Haha!



Så ja, nu ska jag alltså genomföra ett triathlon!!

Likes

Comments

2016, Allmänt

2016 började med målet att det skulle bli Idas år. Jag började nytt jobb på 50% efter en längre sjukskrivning. Dock blev det jobbet inte riktigt som jag tänkt. Redan första veckan hade båda mina nya kollegor sagt upp sig och jag skulle få börja om med ett helt nytt arbetslag. Men en resa till längre fram bokades vilket livade upp väldans mycket.

I februari fyllde både mamman och systern år så for upp en sväng och myste med familjen.

Mars gick sedan i sjukhusens tecken. Nytt förskolelärar jobb och jobba sig upp i tid innebar förkylningar som avlöste varandra. Jag började så sakta gå upp i tid och var i mars uppe i 75%.

April kom med stormsteg och jag började träna med PT. Galet jobbigt men sjukt roligt och det gav resultat.

I maj började så sakteligen värmen komma tillbaka igen och tog med stamcellerna till Brännö för en dagstripp. Strosade och lunchade och tittade på alla fina hus.

Juni var månaden jag längtat till ända sedan i januari. Det var äntligen dags för New York!!!!

Den roligaste resan jag gjort i livet! Musikal, Time square, Empire state building, Frihetsgudinan central park, Carrie Bradshaws port, WTC och massa annat roligt. Vi hann klämma in massor på de fem dagarna vi var där. Vi gick och gick och gick och sen gick vi lite till. Hade så ont i fötterna på flygresan hem till Sverige igen. Haha!

NY kom och gick och tillslut va vi tillbaka i Sverige igen och sommarsemestern i juli va inte långt bort. Och som vanligt när jag åker hem till Sundsvall är det inte den lilla väskan som kommer med. Det är Ida Palm och en miljard väskor som väger flera ton. Haha. Tur jag hade sällskap upp på tåget denna gång.

Augusti innebar slutet av semestern och hann då med en utekväll med min kära syster. God mat och goda drinkar så vi rullade fram den kvällen:) Augusti bjöd även på en ny arbetsplats. Tredje gången gillt tänkte jag.

Och vilken skillnad det blev på jobbet. Härliga kollegor och en härlig AW på liseberg medans de sista solglimtarna fortfarande värmde.

Så kom tillslut oktober månad och mörkret började falla på. Luften förändrades och den härliga sommarvärmen som vi fick njuta av så länge byttes sakta ut mot kallare dagar. Men en mysig improviserad musikal på andra lång med vännerna fick pigga upp.

November bjöd på lite festligheter. Några semesterdagar och en resa upp till Sundsvall för systersonens dop stod på listan.

Så var vi framme på årets sista månad. December och jag fyllde 25 för fjärde gången:) Julen och nyåret firades uppe i Sundsvall med familjen som vanligt.


Året har bjudit på mycket överraskningar, inte alltid planerade och kontrollerade men det har gått bra det också. Året började kanske inte riktigt den väg jag ville och några tuffa månader i början. Men det vände där till semestern och jag började om på nytt igen. Livet går inte som planerat alltid men tur är väl det egentligen. Det hade ju vart tråkigt att inte få bli överraskad i bland. Och hade året gått som jag tänkt vid förra nyåret hade jag inte haft det så bra som jag har det nu.

Likes

Comments