2017

Hösten är en fantastisk årstid. Titta bara på färgerna! Det röda, gula och det orangea. Och än har inte hösten helt tagit över så det är fortfarande gröna blad och blommor i färger som sticker upp mellan höstens färger.

Hösten innebär att mörkret sakta men säkert kommer närmare, kylan och värmen avlöser varandra än så länge. Sensommarvärmen finns där men de kallare dagarna kommer närmare och närmare. Tröttheten har börjat smyga sig på och då behöver man ta sig härliga promenader och få njuta av den värme som fortfarande ändå är kvar. Jag har de senaste veckorna trött och förkylningar har härjat runt om kring mig (svårt att komma ifrån när man jobbar på förskola, haha). Fick mig en konstig släng av feber här i måndags kväll. Satt och planerade träning till dagen efter och en timme senare hade jag feber och ont i kroppen. Mycket märkligt. Så var hemma i går och och även idag. Men mår bättre idag så i morgon är det åter i buissnes boostad med en promenad i härliga höstfärger.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lördagmorgon är oftast lugn hos mig. Att få sova ut ordentligt efter en vecka med tidiga dagar, dra sig en stund i sängen, dricka kaffe och en lång frulle är helt underbart. Och efter en lite längre sovmorgon än på vardagarna så går jag bara runt hörnet till Lilla Sur för att handla morgonens frukost. Denna gången kålltorpsfrallor.

Så medan kaffet fick gå färdigt här på morgonen så gick jag en halv minut från min dörr. Att få ha ett surdegsbageri alldeles runt hörnet är lyx. Beroende på hur lång min sovmorgon blir så har ibland frallorna hunnit tagit slut för det är så mycket folk som handlar där. Men just idag hann jag med innan de tog slut.

Och att sedan få toppa dessa frallor med goda pålägg är helt underbart. Egentligen är de så goda så det behövs inte mer än smör och kanske ost, Men idag blev det koriander humus, avokado och picklad rödlök på toppen.

Likes

Comments

2017

En hel sommar har gått sedan sist jag uppdaterade här och mycket har hänt. Bland annat så gjorde jag och pappan triathlon i Gävle i juli. Så galet jobbigt och tungt stundtals men så galet roligt. Planerade direkt efter in nästa års tävlingar. Haha!!!

Vi genomförde den korta distansen, alltså 400 m simning, 2 mil cykel och 5 km springa. Springningen som jag ändå kände kunde bli det lättaste så var benen så fruktansvärt stumma efter cykeln så det var de tyngsta på hela tävlingen. Men jag är så nöjd med våran insats och vi tog oss i mål på under 2 timmar:)

Likes

Comments

2017

Hej alla sköna bönor!

Har haft ett längre uppehåll härifrån men jag är åter tillbaka:)

Likes

Comments

Hela denna helg har gått i kärlekens tecken. Började redan på midsommar och kommer avslutas idag med brunch. Och däremellan har det vart ett fantastiskt fint bröllop och en hejdundrande fest fram mot natten!

Likes

Comments

2017, Allmänt, En liten bit av himlen

1 maj levererar. Helt klart. Tog mig en ordentlig sovmorgon i morse och vaknade till strålande sol. Så underbart efter att det regnat och snöat i omgångar här under april. Så efter en frukost så tog jag med mig brasse-stolen, en bok och telefonen för att lyssna på poddar ut och har suttit där fram till nu när solen gick bakom huset. Inte ett enda moln på dela dagen har det vart!!

Jag har inte kunnat göra annat än att njuta den här dagen. Värme, inte bara av solen även vindarna har värmt skönt. Varje år blir man lika glad av solen och värmen som en inte skulle ha sett solens strålar på flera år.

Likes

Comments

2017, Kludd!

Efter en lång vecka med mycket sjukdomar på jobbet så var det väldans trevligt med en aw med kollegorna. Vi hade tidigare införskaffat biljetter till Lena Ph's show "jag är ingen älskling" på Rondo. Så efter jobbet tog vi oss först för lite bubbel och sedan direkt till Rondo för mer bubbel och för en toppen show.

Hade egentligen inga direkta förväntningar på Lena. Har ju aldrig sett henne innan. Men det var riktigt bra och hon bjöd mycket på sig själv och va väldigt personlig stundtals.

En väldigt trevlig kväll blev det!

Likes

Comments

2017

Har sagt det förr och jag säger det igen; min mamma är i särklass den bästa!

Hon som alltid finns där vad som än händer. Hon som släpper allt utan blinka om det är något. Hon som alltid har varit med på alla spelningar/uppvisningar/konserter genom åren. Hon som nu tävlar i bugg. Hon som har den mysigaste famnen. Idag är det din dag och jag önskar dig en underbar dag i Ö-vik med familjen. På onsdag ses vi igen och då får jag fira dig också. Längtar så det knakar just nu!!

Älskar dig till månen å tillbaka!!!

Likes

Comments

Om en vecka får jag äntligen träffa dessa goa stamceller igen. Om precis en vecka får vi kramas igen. Och som jag längtar!!

Likes

Comments