Header

Kvinnlig Arjeplogskolt möter manlig kautokolt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Älska vinter. För en vecka eller två. Men nu har jag fått min dos av kyla och snö!

Likes

Comments

Pussat på den här krabaten hela dagen. Började seriöst gråta när lillen spattserade in.

Vaimo betyder hjärta på samiska.

Likes

Comments

Igår blev det trerätters med hela gänget och sedan ett försök att ta sig till öltältet. Påväg dit gick Linn hem - klena stockholmska tänkte jag och sis som försatte kriga minusgraderna. Efter några ynka minuter vände vi på klacken också.

Vi hemma. Linn spårlöst borta.

Efter ett tag får vi en pling från en gråtandes Linn som tappat bort sig efter den tydliga instruktionen "följ den enda gågatan så kommer du hem". Samma sak hände för något år sedan med Joanna. Blir söderlänningars lokalsinne gravt nedstämt i kyla månne?!

Slutade med en taxiresa på 200 m för Linn för att hennes öde inte skulle sluta stenfrusen i en snödriva.
Chauffören tyckte så synd om henne att hon fick åka gratis.

Status: Linn lever. Och nu i efterhand har vi kommit fram till att hon ej åkte taxi.

Hur hon lyckades gå vilse i lilla Jokkmokk? Ingen vet. Och vem var karln som skjutsade hem henne? Ingen vet.

Likes

Comments

Nu åker jag uppåt i landet för att få andas friskluft. Kommer bli så otroligt skönt! Har knappt sovit senaste veckorna så behöver lugn och ro.

Dessutom joinar min stockholmska mig om några dagar så drar vi till Jokkmokk för marknaden. That time Of The year för att dra på sig kängorna, pälsmössan och sitta i öltälten på eftermiddagarna. Denna vecka kommer bli fab.

Likes

Comments

Två veckor har gått sen jag dragit igång med schemat. Och nu börjar det hända grejer! Kroppen har verkligen svara på min nya vanor. Sover tyngre, börjat gå ner i vikt och känner mig mycket piggare pch fräschare -även om energin är på noll precis lagom till läggdags!

Likes

Comments

Eftersom jag kör all in på kost och träning har jag sagt hejdå till utelivet. Men vad händer nä jag kliver upp 01.00, överpigg och är uppe typ halva natten?!

Visst är jag trött i kroppen efter passen men hela jag är sjukt överpigg. Crazy.

Likes

Comments

Hur slut var jag inte i morse?! Sovit som en Gud, men jisses. Jag har aldrig varit en snoozare men idag var det tungt. Träningsvärk i hela kroppen. Men klagar inte. Att vara på gymmet, lördagmorgon och svettas. Underbart. Och frukosten. Choklad shaken. Så. Gott.

Hur kommer det sig att inte fler insett hur jäkla bra man mår utav det istället för att ligga hemma bakis. Please do tell.

Likes

Comments

Ikväll möttes vi tjejer upp och gick på smygpremiär av The fifth wave. Inget fan av vapen och varelser från rymden. Men den här var bra. Härligt att komma ut för omväxlingens skull och inte ligga hemma orörlig i träningsvärk. Men mot filmens slut ville jag bara hem och sova. Just nu går inte mina rutiner hand i hand med kvällar som är senare än efter 21 haha.

Så ni nattugglor som klarar vara uppe lite längre än fem åringarna (och Ida). Se den när den kommer.

Love.

Likes

Comments