Go'kväll! Sitter just nu hos Mamma och Thomas och väntar på att köttet ska bli klart på grillen! Hade Angelica hos mig i två nätter, gick så jäkla fort känns som att det bara svischade iväg. Kul och mysigt hade vi iallafall och inatt har vi en sleepover hos mormor 😊

Några bilder ifrån helgen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vilken värme det var ikväll, jag svettades som en gris på jobbet. Spelar liksom ingen roll ifall man öppnar överallt det var hemskt verkligen. Det är lika varmt hemma här fast vi har öppet och korsdrag och haft det hela dagen. Jag klagar verkligen inte på att sommaren äntligen är här, men ibland blir det bara för mycket. Dessutom är vi ju inte vana med att det blir såhär varmt eftersom resterande månader på året är det antingen snö eller massa regn och blåsväder.

Imorgon är det ett dagspass som gäller för mig och sen kommer även Angelica hit och stannar ett par dagar, blir inte att vi ses så ofta i och med att jag jobbar så som jag gör. Vi passar på när det funkar för oss bägge helt enkelt.

Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Hej! Sitter på jobbet nu och dör av värmeslag! Våra gamlingar lider sååå mycket just nu. Man får hitta på lite allt möjligt för att underlätta för dom, annars är allt okej. Har shoppat lite kläder och skor idag med, behövdes verkligen! Imorgon jobbar jag dag och sen kommer eventuellt Angelica på eftermiddagen och om vi bägge orkar ska vi kanske ta ett dopp vid näset.

Badade i sandviksbadet igår med mamma och thomas, malick njöt så och chica med! ☺️

Här är tre bilder en ifrån igår när vi badade och en från idag när vi var på promenad allihopa ner till mormor och morfars grav. Den sista är på lunchen vi åt idag på Joans!

Likes

Comments

Hej igen.
Tji fick jag när jag skrev imorse att jag skulle sluta 16.00, jag hade delad tur! Det var en annorlunda kväll emot vad jag brukar vara van med, fötterna värker och benen likaså. Jag får se det som träning helt enkelt haha. Imorgon slutar jag alltså 16.00 och på något sätt spelar det inte så stor roll för jag jobbar ändå måndag och tisdag också. Men det gör mig inte värst mycket för på dagarna håller vi oss inne när det är sån värme ute Malick tycker inte det är behagligt ens märker man utan det blir för varmt, då kan man vara inne lika gärna och gå ut en sväng på eftermiddagen när det är lite svalare ute.

Godnatt så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Godmorgon!
Sitter just nu på jobbet och ska strax börja, känner mig super seg och trött idag men det brukar gå över när man väl kör igång. Jobbar till 16.00 idag och efter jobbet skulle pappa komma in till oss en sväng och hälsa på, får se vad vi hittar på för kul.

Vi hörs lite senare, ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej! Jag tänkte dra lite kort om mig bara. Ida heter jag och jag är 21 år, bor i Karlskoga tillsammans med min andra halva och vi har en son som heter Malick. Jag jobbar just nu på ett demensboende här i stan men är väldigt sugen på att studera vidare inom en snar framtid.

Likes

Comments