Hverdag

I denne uge er der musik favoritter. De er lige en uge senere, men det går vel nok. Jeg har prøvet at finde sange jeg har hørt i juli og prøvet at gå udenom dem jeg havde i juni. I kan også finde juni favoritter inde på min Spotify HER. Hør dem og måske føje dem til din egen playliste.

IDA <3

Likes

Comments

1. DAG

VI var lige landet og defor lavede vi ikke meget den dag. Vi var rundt og kigge i en by tæt ved vores lejlighed. Vi spiste i byen og gik lidt ned til stranden. Vi boede i en meget lille by, som så rimelig fattig ud, men ide lejligheder vi boede i var rimelig lækre. Om aftenen spiste vi aftens mad med denne flotte udsigt.

2. DAG

Vi var på 2 strande. Den første var en stor og lang strand med flot vand og mange liggestole. Den anden var en mindre strand, som en bugt. Der var virkelig lækkert og klart vand.

3. DAG

Vi var på en meget populær strand den dag. Stranden var super lækker og har været med i en James Bond film engang. Der var sindsygt mange mennesker og meget blåt vand. Vi gik op fra stranden ved middags tid fik en drink op på en strand bar og kørte hjem til vores lejlighed.

4. DAG

Den dag var en slappe af dag i poolen, fordi vi alle var blevet solskoldet. Men vi tog ind i en by kaldt Castelsardo, hvor vi spiste aftensmad og så på solnedgang.

5. DAG

Vi var inde i en by kaldt Alghero. Den var super hyggelig, med små butikker på de smalle gader og lækre restauranter. Efter vi havde spist frokost kørte vi hen til en lille strand og badede indtil vi kørte hjem og fik aftensmad.

6. DAG

Den 6. dag var vi på en båd tur, rundt til forskellige små strande. På båd turen skulle vi hen til 2 strand dykke og in til en by. Det var en tur rundt på nogle meget så øer der ligger vedsiden af Sardinien. Da vi var færdige med båd turen kørte vi hen til en skjultstrand, som min mor rigtig gerne ville se. Stranden var også super flot. Vi spiste aftens mad tæt på den strand. Sidste dag skulle vi flyve hjem igen.

Likes

Comments

I dag tænkte jeg at i skulle lære min stil lidt bedre at kende. Så jeg laver et lille style tag eller hvad man kalder det. håber i kan lide det<3

Navn: Ida Nygaard Opauka

Alder: 14 år

Hvor du fra: Kolding/Vonsild

Socialemedier: Instagram, Facebook, Pinterest, Snapchat,

Beskriv din stil med 3 ord: Det er svært, men skandinavisk, stilren og cool/street

Hvad er dit yndlings item i dit klædeskab? Min grå hoodie fra champion, fordiman ser super godt ud i den, den er behage lig og den var ogsålidt for dyr til at lade være med at elske.

Hvad er et helt almindelig hverdags outfit for dig? Nogle lækre løse bukser og en lækker fed T-shirt.

Hvad er dit største ønske til dit klædeskab lige nu? Jeg får hele tiden nye ønsker, men hvis jeg skal vælge er det et bar jeans, som bare skal sidde perfekt og når jeg tager dem på skal jeg tænke "holdkæft hvor sidder de godt".

Tre pigers/drenges stil du ser op til: Jeg synes Astrid Olsen som er youtuber har en helt fantastisk stil. En pige der hedder Marthamaria her på NOUW,som har den fedeste stil i verden.

Hvad er et godt go out outfit for dig? Det afhænger af lejligheden. Men man kan ikke gå forkert i byen med nogle fede bukser og en skjorte, og selvfølgelig en masse smykker, det gør altid noget.

Hvor køber du størstedelen af dine items? Det ved jeg faktisk ikke, fordi det er forskelligt alt efter hvad jeg går efter. Jeg køber bare det der ser fedt ud, men elsker f.eks. MONKI, Weekday og Samsøe Samsøe

3 gode outfit råd. 1. føle sig tilpas i dit outfit 2. peppe det op med smykker 3. find noget basic og put en farve ind.

Et item som du ikke syntes klæder dig. Croptops eller en hel lige kjole uden form.

Hvilke farver er dine yndlings at gå med. Mørke grøn, mørke blå eller rød

Hvad for en “stilart” som f.eks. street, girly, farverig, cool osv er din yndlings og hvorfor? Jeg er ikke helt sikker er vild med noget vintage street agtigt, men har ikke så meget vintage tøj i mit skab.

Får du tit inspiration fra andre youtubere, bloggere, instagrammere osv? Jeg får inspiration for nogle youtubere f.eks. Astrid Olsen, Emilie Brtting og Louise Madsen. Ellers har jeg dem jeg følger her på NOUW. Eller når jeg åbner min pinterest . Gå ind på min Pinterest og kig på My style.

Likes

Comments

1. Clean parfume. Dat er min yndlings parfume så selvfølgelig skal den med. den dufter tungt af noget eksotisk, men også lidt mandlig.

2. Prime time. Et er let og sommerlig primer, fra bareminerals. DEn har sol factor i så den er super ti ferie og sommer.

3. Hydrating lotion. Det er den bedste fugtigheds cream du kan få (tror jeg/synes jeg). den er fra Start clear, til ungt hud. Den er fantastisk og bruger den altid før jeg lægger makeup.

4. Maroccanoil treatment light. Det er en fantastisk hår olie som giver en luftigt hår med glans i. Denne treatment er til lyst hår, men kan også få en til mørkt hår.

5. Bronzing powder. Den er god til at få sin "bronze on" med. Den er fra mac og ligger super fint. Du kan få den i andre nuancer, men tror jeg har den anden mørkeste nuance.

6. Hand cream. En super lækker hånd cream, som giver dig fugt, men den trækker ind i huden så du ikke har helt fedtede fingerefter du har brugt den. PERFEKT!

7. Black mask. Det er en peal off maske, som hiver det hele væk. Den kommer fra JorgeObé, som er et dyrt, men lækkert mærke. Du skal lægge et tykt lag på for at den tager fat når du skal hive den af.Men giver et virkelig flot resultat. <3

8. Argon oil. Du kan bruge den her til mange ting, makeup fjerner, fugt både i hovedet og kroppen og til dit hår, som en hår maske. Jeg bruger den til at fjerne makeup. Det kan være hvilken som helst argan oil, men den her er god. Den er fra Cosmos co. Som laver en masse naturlige produkter.

9. Lip scrub. Jeg bruger den i badet på mine læber. Det fantastiske ved den her er at du kan tag den på, skrubbe på dine læber og så kan du spise den efter, fordi det er lavet af sukker og en smags variant f.eks. Min er med mint.

10. brow pencil.Min elskede brow pencil fra NYX er super nem, lille og så kan du have den med overalt. Først tænkte jeg hol da op den er lille, men den er super god/det bedste jeg har haft.


Likes

Comments

I dag får i første måned af mine musik favoritter.

Det bliver en serie, som kommer i den første uge i hver måned. Her kan du høre hvad jeg har hørt af musik, i forrige måned og i kan få inspiration til sange og album og måske tilføje nogle sange til jeres egen playliste.

Jeg har lavet en juni favoritter playlist hvor jeg har tilføjet sange fra min hygge, feeest og great af playliste. Jeg har også taget et album med, fordi jeg har opdaget Sinead Hartnett i denne måned.

Likes

CommentsMit Mest brugte item

Mine sorte widebukser, som jeg har fået af min mor fordi hun ikke havde brugt dem i lang tid.

_____________________________________________________________________________________Mit ældste item:

Er et par hvide blondeshorts fra H&M, som jeg nok ikke kan passe mere.

_____________________________________________________________________________________
Mit mest betydningsfulde item

Min konfirmations kjole. Den er fra luca. Hvis man tænker på noget jeg bruger, så er det en sort bluse, jeg fik af mine bedste veninder til min 14års fødselsdag.

_____________________________________________________________________________________

Mit ynglings eje lige pt:

Er enten mine grå og hvid stribede short fra H&M, eller min grå hoodie med mærket champion.

_____________________________________________________________________________________


Min yndlings taske:

Det er min flotte taske, fra GUEES. Den fik jeg til min konfirmation, af mine forældre

_____________________________________________________________________________________Min Yndlings top

Jeg er ikke den størst fan af toppe.

Men det bliver min sorte top med nogle søde blonder ved brystet.

_____________________________________________________________________________________Mine Yndlings bukser

Det ville være mine sort wide bukser, men hvis jeg skulle tage nogle andre, er det mine navi business bukser med lidt wide for neden. man får bare en flot numse i dem.

_____________________________________________________________________________________Min yndlings kjole

Er en fest kjole. Det er en sort, stram, blonde kjole, som jeg har haft på til nytår og en anden fest.

_____________________________________________________________________________________
Min yndlings sweatshirt

Det er min sort hvide strik, fra MONKI. Den er blød og har den perfekte længde.

_____________________________________________________________________________________
Mine yndlings tshirts

Er to T-shirts fra Ganni, den ene har rød skrift hvor der står "Cherry bomb" på, den anden har Bordeauxrødt skrift hvor der står space cowboy.

____________________________________________________________________________________
Andet yndlings påklædning

Min blå og hvid stribet skjorte fra H&M, som bliver så flot her her til sommer.

Likes

Comments

Om IdaOpauka

Min mening om nudes er ikke god. Jeg synes det er for dumt at sende nudes, bede om nudes eller ligge nudes ud til offentligheden. Jeg synes det er latterligt at have behov for at få et nøgenbillede.

Folk har forskellige meninger om personerne der får delt nøgenbilleder, men der er også forskel på hvordan historien lyder.Hvis du har sendt et nøgenbillede til din kæreste, i slår op og han ligger det ud. Forstår jeg godt at det kan ødelægge. Hvis du har sendt et nøgenbillede til en fremmede, som spurgte om etog han ligger det ud, synes jeg at det er ens egen skyld og at man godt kunne have tænkt sig lidt mere om.

Når jeg læser historier om piger der har fået lagt et nøgenbillede op, tænker jeg ”tænk dig dog om!” Nogen af de piger er da også for dumme. Hvis du ikke vil have at hele verdenen skal se dig nøgen, så lad være med at sende et nøgenbillede, fordi man ved ikke hvem man kan stole på. Vi har hørt så mange historier om piger der har fået delt et nøgenbillede, at man næsten ikke kan være så dum at lægge et ud.

Jeg forstår på en måde, at man godt kan være fanget i stemningen. En sød fyr skriver til dig, du tænker ”endelig er der en som er interesseret”, han spørger om et nøgenbillede, du tænker hvad kunne der ske, men du tænker ikke over at hele verden kan komme til at se dit nøgenbillede og ikke kun ham den søde fyr, som egentlig ikke var sød.

Min konklusion er, at du skal lade være, selvom du er overbevist om, at ham du skriver med, ikke kan finde på sådan noget. 

Hvis du ikke ved hvad du skal skrive hvis nogle spørger dig så klik HER og så 12 ting du kan skrive hvis han beder om et nøgenbillede

Likes

Comments

Mode

I går var jeg på Upcomers market. Der var nogle virkelig fede smykke mærker og fik derfor ideen at lave et indlæg om disse lækre smykke mærker. Så her er en lille top 5. Jeg har ikke andet end tjek det ud.

1. Kivilai

Kivilai er første pladsen fordi det er enkelt, nyt og originalt. F.eks. øreringene på det største billede købte jeg, de sidder på en måde jeg aldrig havde set eller tænkt på før. De sidder med bladet så man kan se hvordan det ser ud, istedet for at man kun kan se siden, som sådan nogle runde øreringe.


2. NORE

NORE har et super råt og nyt design. Der var i sær en af deres øreringe, som jeg var vildt fascineret af, og det var der kæde ørering som man kan sætte op så der ommer en bue eller du kan lade den hænge ned som en kæde, men hvis du har to huller kan du sætte den over i en anden ørering. det synes jeg var virkelig sødt.


3. By Thiim

By Thiim har et super sødt design med perler og farver. Jeg kan specielt rigtig godt lide den blå kollektion der er på billeder med bladene. Jeg har ikke så meget mere at sige fordi jeg ikke selv har nogle af deres.


4. Bella Bella Denmark

Belle Bella har et megetgeometrisk design som set på billedet, har øreringen mange cirkler, men det er noget jeg synes også er super fint pået smykke. Jeg har ikke meget andet at sige end det er super flot.


5. Miss Cantik

Miss Cantik tror jeg er til dem som elsker det romantiske blandet med lidt råt, jeg synes personligt det er super sødt men jeg vil gerne have idt mere stilrene smykker end det med kruseluere og mange små fine ting. Men det er super fint ellers ville den heller ikkevære på min top 5.


Jeg kan kun anbefale at gå ind og tjek deres sider ud eller kom til Upcomers næste år.

IDA <3

Likes

Comments