Så er det ved at være jul og der skal selvfølgelig nogle ønsker til.

Så i dag kommer jeg med nogle forslag til dine jule ønsker. 1. Du kunne ønske dig en taske jeg har denne taske, men det kunne være hvilken som helst anden taske. 2. Et abonnement på et blad kunne være en super gave. for det første er det en gave du har i længere tid og du kan få inspiration hver måned. 3. Et par sko er en ting, som altid står på min ønske liste. I år er det Nike air max 95, fordi jeg manglede et par gode sko, men de skulle også være smarte. Og så er Nike altså din bedste ven. 4. Et makeup produkt er også altid en ting som står på ønske listen. I dette tilfælde er det en highlighter fra Bare minerals. 5. Et smykke er et virkelig godt ønske, på billedet er det stine a' Big Croissant Creol Earring.

Håber i kunne bruge det til noget.

Ida <3


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Ny musik favoritter!

I denne måned har jeg hørt noget rimelig chill musik -sammen med noget Disney musik. Har som altid fundet nogle sange i ikke har hørt på bloggen. F.eks. Phlakes mega gode nye album, som i bliver nød til at checke ud.

håber i kan lide sangene og hvis i vil checke min spotify ud så klik HER .

IDA<3

Likes

Comments

Første video på bloggen!

I dag får i lov til at se den første video på bloggen. Jeg er blevet nogenlunde glad for resultatet. Jeg mangler bare en bedre location og så synes jeg den er super. Jeg viser to outfits med nogle af mine nyeste efterårs køb. Både de to par bukser og den hvide hoodie har jeg købt i Berlin. Jeg kunne ikke finde den trenchcoat jeg har på i første look, men har fundet en vinter jakke der ligner.

Håber i kan lide den.

IDA<3

Likes

Comments

Hverdag

Berlin er en en dejlig by

- men hvis man ikke skal se Tv-tårnet, Brandenburger tor eller Berlinmuren, hvad skal man så se? Det vil jeg fortælle jer, fordi min familie har set de ting man "skal" se, så vi tog til Berlin, så nogle andre ting og spiste meget godt.

IDA<3
Caféer i lange baner

Hvis du skal ind og have god mad, så tag på Oderberger Strasse, hvor der er caféer på hele gaden. Du kan finde alt muligt f.eks. Sushi, en burger, italiensk eller den bedste vaffel i byen. På "Kauf dich Glücklich" kan du få den bedste vaffel i byen, både sunde og søde.

Cykeltur i Berlin

Jeg synes man skal tage en cykel taxi hvis du har muligheden. Det er mega dejligt, hvis der er godt vejr og du vil se byen fra en anden vinkle, så skal du tage en cykeltaxi. Man kommer også til at se helt andre gader og køre igennem små parker, fordi man jo køre på en cykel.

Helt klart et most!

MAD MAD MAD!

Der er nogle super gode restauranter og caféer i Berlin.F.eks.

En café der hedder Oliv er helt vildt lækker. jeg fik en pulled pork burger, men det var lidt mere en sandwich. Det smagte super godt og det var meget nordisk mad. Lækkert

BRLO er et mere specielt sted, som primært er et bryggeri, altså øl. Men de servere også mad i masterchef niveau, synes jeg. Det er meget lækkert. Du skal ikke være kræsen, fordi der er nogle rimelige anderledes smage.

Sushi & sticks er en dansk kæde, så selvfølgelig skulle vi ind og prøve det! Det var den bedste service - Vi startede med at få et håndklæde med en varm form for sprit, som skulle rense vores hænder, inden vi spiste. Vi fik vores egen tjener, som kunne dansk og senere kom den bedste sushi jeg nogensinde har smagt. Kig også lige på billedet mmmhhhhh. Men det var dyrt, så det skal man lige være opmærksom på at det hurtigt kan koste 1000 kr for 4 personer.


RITTERSPORT!

Hvis man elsker chokolade skal man tage i Ritersport Berlin, hvor du kan købe en masse chokolade og endda lave din egen Rittersport plade, som vi gjorde . der er også en café, hvor du kan få varm kakao og en god kage.

Men glemte dessvære at tage et billeder der indefra.

Likes

Comments

I dag siger jeg Hej fra Berlin, hvor jeg har været på den hyggeligste café.
Jeg kunne ikke lade være med at fortælle om en lille hyggelig café, som jeg har fået den bedste vaffel på. Caféen ligger på Oderberger straße og hedder "Kauf Dich glücklich".
Jeg har læst at de har de bedste vafler i Berlin, og det lever de stærkt op til. Jeg synes ihvertfald de er gode.
Jeg anbefaler denne cafe stærkt, og man kan både få sunde og dessert vafler.
Tjek det ud hvis du kommer til Berlin.

IDA<3

Likes

Comments

I dag bliver det en ny lækker musik favoritter.

I denne måned har jeg hørt en masse lækre kvindelige kunstnere, men har også nogle gode mandlige kunstnere, som De Danske Hyrder, Post Malone og Xander selvfølgelig. Jeg har som altid fundet nye sange og synes de er mega fede i denne måned.

tjek dem ud HER

IDA <3

Likes

Comments

UNDSKYLD!

Jeg har ikke lagt noget ind i lang tid, undskyld for det. jeg har ikke haft meget inspiration til hvad jeg skal lægge ind på min blog, men jeg prøver at få lagt noget spændene op og håber i stadig vil læse med.

I dag vil jeg fortælle om en side jeg har opdaget for 2 dage siden, som hedder Hvisk. Jeg har kigget på smykker på Hvisk før, men nu har jeg opdaget, at man kan have en profil på noget der hedder HVISK COMMUNITY. Der kan man lave alle mulige sammensætninger af tøj eller lægge dine egene billeder op af outfits.

Så jeg synes i skal gå ind og tjekke min ud HER og lave jeres egen profil

IDA<3

Likes

Comments

Min drøm er at opleve fashion week inde fra varmen.

Jeg har den drøm at sidde der hjemme og høre min mor råde "der er et brev til dig Ida". Jeg får brevet, åbner det og det står at jeg er blevet inviteret til fashion week. Jeg ville skrige, græde og løbe 100 gange rundt om jorden. Jeg ville ihvertfald blive sindsygt glad.

Jeg elsker fashion week. Fashion på gågader, i butikker og i hele byen, elsker det.

Min drøm er at være en af de store fårbilleder for designerne, som bliver inviteret til flere forskellige modeshows. En af dem som kommer til at sidde på første række og hvor ens mening bliver hørt og ventet på. og et plus kunne være i New York, men det er lidt for usansynligt.

Det er min støste drøm. IDA<3

Likes

Comments