Hverdag

Berlin er en en dejlig by

- men hvis man ikke skal se Tv-tårnet, Brandenburger tor eller Berlinmuren, hvad skal man så se? Det vil jeg fortælle jer, fordi min familie har set de ting man "skal" se, så vi tog til Berlin, så nogle andre ting og spiste meget godt.

IDA<3
Caféer i lange baner

Hvis du skal ind og have god mad, så tag på Oderberger Strasse, hvor der er caféer på hele gaden. Du kan finde alt muligt f.eks. Sushi, en burger, italiensk eller den bedste vaffel i byen. På "Kauf dich Glücklich" kan du få den bedste vaffel i byen, både sunde og søde.

Cykeltur i Berlin

Jeg synes man skal tage en cykel taxi hvis du har muligheden. Det er mega dejligt, hvis der er godt vejr og du vil se byen fra en anden vink, så skal du tage en cykeltaxi. Man kommer også til at se helt andre gader og køre igennem små parker, fordi i jo køre på en cykel.

Helt klart et most.

MAD MAD MAD!

Der er nogle super gode restauranter og caféer i Berlin.F.eks. En café der hedder Oliv er helt vildt lækker. jeg fik en pulled pork burger, men det var lidt mere en sandwich. Det smagte super godt og det var meget nordisk mad. Lækkert

BRLO er et mere specielt sted, som primært er et bryggeri, altså øl. Men de servere også mad i masterchef niveau, synes jeg. Det er meget lækkert. Du skal ikke være kræsen, fordi der er nogle rimelige anderledes smage.

Sushi & sticks er en dansk kæde, så selvfølgelig skulle vi ind og prøve det! Det var den bedste service - Vi startede med at få et håndklæde med en varm form for sprit, som skulle rense vores hænder, inden vi spiste. Vi fik vores egen tjener, som kunne dansk og senere kom den bedste sushi jeg nogensinde har smagt. Kig også lige på billedet mmmhhhhh. Men det var dyrt, så det skal man lige være opmærksom på at det hurtigt kan koste 1000 kr for 4 personer.
RITTERSPORT!

Hvis man elsker chokolade skal man tage i Ritersport Berlin, hvor du kan købe en masse chokolade og endda lave din egen Rittersport plade, som vi gjorde . der er også en café, hvor du kan få varm kakao og en god kage.

Men glemte dessvære at tage et billede der indefra.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

I dag siger jeg Hej fra Berlin, hvor jeg har været på den hyggeligste café.
Jeg kunne ikke lade være med at fortælle om en lille hyggelig café, som jeg har fået den bedste vaffel på. Caféen ligger på Oderberger straße og hedder "Kauf Dich glücklich".
Jeg har læst at de har de bedste vafler i Berlin, og det lever de stærkt op til. Jeg synes ihvertfald de er gode.
Jeg anbefaler denne cafe stærkt, og man kan både få sunde og dessert vafler.
Tjek det ud hvis du kommer til Berlin.

IDA<3

Likes

Comments

I dag bliver det en ny lækker musik favoritter.

I denne måned har jeg hørt en masse lækre kvindelige kunstnere, men har også nogle gode mandlige kunstnere, som De Danske Hyrder, Post Malone og Xander selvfølgelig. Jeg har som altid fundet nye sange og synes de er mega fede i denne måned.

tjek dem ud HER

IDA <3

Likes

Comments

UNDSKYLD!

Jeg har ikke lagt noget ind i lang tid, undskyld for det. jeg har ikke haft meget inspiration til hvad jeg skal lægge ind på min blog, men jeg prøver at få lagt noget spændene op og håber i stadig vil læse med.

I dag vil jeg fortælle om en side jeg har opdaget for 2 dage siden, som hedder Hvisk. Jeg har kigget på smykker på Hvisk før, men nu har jeg opdaget, at man kan have en profil på noget der hedder HVISK COMMUNITY. Der kan man lave alle mulige sammensætninger af tøj eller lægge dine egene billeder op af outfits.

Så jeg synes i skal gå ind og tjekke min ud HER og lave jeres egen profil

IDA<3

Likes

Comments

Min drøm er at opleve fashion week inde fra varmen.

Jeg har den drøm at sidde der hjemme og høre min mor råde "der er et brev til dig Ida". Jeg får brevet, åbner det og det står at jeg er blevet inviteret til fashion week. Jeg ville skrige, græde og løbe 100 gange rundt om jorden. Jeg ville ihvertfald blive sindsygt glad.

Jeg elsker fashion week. Fashion på gågader, i butikker og i hele byen, elsker det.

Min drøm er at være en af de store fårbilleder for designerne, som bliver inviteret til flere forskellige modeshows. En af dem som kommer til at sidde på første række og hvor ens mening bliver hørt og ventet på. og et plus kunne være i New York, men det er lidt for usansynligt.

Det er min støste drøm. IDA<3

Likes

Comments

Hverdag

I denne uge er der musik favoritter. De er lige en uge senere, men det går vel nok. Jeg har prøvet at finde sange jeg har hørt i juli og prøvet at gå udenom dem jeg havde i juni. I kan også finde juni favoritter inde på min Spotify HER. Hør dem og måske føje dem til din egen playliste.

IDA <3

Likes

Comments

1. DAG

VI var lige landet og defor lavede vi ikke meget den dag. Vi var rundt og kigge i en by tæt ved vores lejlighed. Vi spiste i byen og gik lidt ned til stranden. Vi boede i en meget lille by, som så rimelig fattig ud, men ide lejligheder vi boede i var rimelig lækre. Om aftenen spiste vi aftens mad med denne flotte udsigt.

2. DAG

Vi var på 2 strande. Den første var en stor og lang strand med flot vand og mange liggestole. Den anden var en mindre strand, som en bugt. Der var virkelig lækkert og klart vand.

3. DAG

Vi var på en meget populær strand den dag. Stranden var super lækker og har været med i en James Bond film engang. Der var sindsygt mange mennesker og meget blåt vand. Vi gik op fra stranden ved middags tid fik en drink op på en strand bar og kørte hjem til vores lejlighed.

4. DAG

Den dag var en slappe af dag i poolen, fordi vi alle var blevet solskoldet. Men vi tog ind i en by kaldt Castelsardo, hvor vi spiste aftensmad og så på solnedgang.

5. DAG

Vi var inde i en by kaldt Alghero. Den var super hyggelig, med små butikker på de smalle gader og lækre restauranter. Efter vi havde spist frokost kørte vi hen til en lille strand og badede indtil vi kørte hjem og fik aftensmad.

6. DAG

Den 6. dag var vi på en båd tur, rundt til forskellige små strande. På båd turen skulle vi hen til 2 strand dykke og in til en by. Det var en tur rundt på nogle meget så øer der ligger vedsiden af Sardinien. Da vi var færdige med båd turen kørte vi hen til en skjultstrand, som min mor rigtig gerne ville se. Stranden var også super flot. Vi spiste aftens mad tæt på den strand. Sidste dag skulle vi flyve hjem igen.

Likes

Comments

I dag tænkte jeg at i skulle lære min stil lidt bedre at kende. Så jeg laver et lille style tag eller hvad man kalder det. håber i kan lide det<3

Navn: Ida Nygaard Opauka

Alder: 14 år

Hvor du fra: Kolding/Vonsild

Socialemedier: Instagram, Facebook, Pinterest, Snapchat,

Beskriv din stil med 3 ord: Det er svært, men skandinavisk, stilren og cool/street

Hvad er dit yndlings item i dit klædeskab? Min grå hoodie fra champion, fordiman ser super godt ud i den, den er behage lig og den var ogsålidt for dyr til at lade være med at elske.

Hvad er et helt almindelig hverdags outfit for dig? Nogle lækre løse bukser og en lækker fed T-shirt.

Hvad er dit største ønske til dit klædeskab lige nu? Jeg får hele tiden nye ønsker, men hvis jeg skal vælge er det et bar jeans, som bare skal sidde perfekt og når jeg tager dem på skal jeg tænke "holdkæft hvor sidder de godt".

Tre pigers/drenges stil du ser op til: Jeg synes Astrid Olsen som er youtuber har en helt fantastisk stil. En pige der hedder Marthamaria her på NOUW,som har den fedeste stil i verden.

Hvad er et godt go out outfit for dig? Det afhænger af lejligheden. Men man kan ikke gå forkert i byen med nogle fede bukser og en skjorte, og selvfølgelig en masse smykker, det gør altid noget.

Hvor køber du størstedelen af dine items? Det ved jeg faktisk ikke, fordi det er forskelligt alt efter hvad jeg går efter. Jeg køber bare det der ser fedt ud, men elsker f.eks. MONKI, Weekday og Samsøe Samsøe

3 gode outfit råd. 1. føle sig tilpas i dit outfit 2. peppe det op med smykker 3. find noget basic og put en farve ind.

Et item som du ikke syntes klæder dig. Croptops eller en hel lige kjole uden form.

Hvilke farver er dine yndlings at gå med. Mørke grøn, mørke blå eller rød

Hvad for en “stilart” som f.eks. street, girly, farverig, cool osv er din yndlings og hvorfor? Jeg er ikke helt sikker er vild med noget vintage street agtigt, men har ikke så meget vintage tøj i mit skab.

Får du tit inspiration fra andre youtubere, bloggere, instagrammere osv? Jeg får inspiration for nogle youtubere f.eks. Astrid Olsen, Emilie Brtting og Louise Madsen. Ellers har jeg dem jeg følger her på NOUW. Eller når jeg åbner min pinterest . Gå ind på min Pinterest og kig på My style.

Likes

Comments