Allmänt

Hej!

Då var det fredag igen, så himla härligt! Idag ska jag först vara i skolan från 9.05-11.30 och sen ska jag hem till älskling och hjälpa till inför hans pappas 50-årsfest på lördagen. Mycket att göra men förhoppningsvis går det bra. N'är vi är klara sen tror jag att vi ska mysa och det är så behövligt. 

Hoppas att ni får en bra dag så hörs vi!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Puh.. vilken dag.! Landade liksom i sängen först nu efter att ha varit i skolan, ridit, övningskört och duschat. Har knappt hunnit gå på toa idag liksom men visste att det skulle bli en intensiv dag så nu är jag helt slut. Ska lägga till två saker på svenskan och sen läsa igenom och sen tror jag faktiskt att det är läggdags för min del. Ska upp ganska tidigt imorgon och kontrollera en extra gång att jag hat packat allt som jag behöver och fixa mig inför skola och sånt såklart!

Hoppas att ni får en bra kväll så hörs vi imorgon igen!

Likes

Comments

Fatina

Hej!

Nu tänkte jag uppdatera om dagens ridpass med Fatina. Fixade hö till att börja med, sen mockade jag hagen, tog in och gav henne vitaminer. Borstade henne och sen red jag. Det blev en uteritt idag igen, nästan samma runda fast in på gatorna också. Tog lite försiktig galopp på några gräsställen och sen travade jag och skrittade resten.

Sammanfattning.: Rundan gick bra och det var väldigt fint och härligt väder att rida ute.Jag njöt verkligen av att få sitta på hennes rygg idag för öronen var spetsade framåt hela tiden och det kändes verkligen som att hon tyckte att det var kul. Fina lilla ponnyn ❤ Har verkligen fäst mig vid henne trots att jag bara har skött henne i snart 1 år, men det brukar jag göra.

Ida

Likes

Comments

Allmänt

Hej!
Hade en lite sämre kväll igår det var därför jag inte uppdaterade mer under kvällen. Dels för att jag övningskörde, vilket gick bra trots att det var första gången som jag körde när det var mörkt. och på grund av annat.

Idag har jag en intensiv dag framför mig. Först skola från 8.10-14.55, ev tidigare eftersom vi har prov sista lektionen och sen ska jag med bussen och hinna hem och rida innan jag och pappa ska övningsköra igen. Vet inte hur jag ska hinna med detta men det löser sig förmodligen.Stallet får liksom bara ta 2 h och på den tiden ska jag alltså hinna rida,mocka hagen, fodra osv eftersom jag ska vara borta under helgen.

Hoppas att jag hinner med utan att stressa ihjäl mig. Vi hörs ikväll när allt är klart iallafall och kanske någon gång under dagen.


Likes

Comments

Allmänt

Hej bloggen!

Jag vaknade upp bredvid älskling imorse och för en stund sen kom jag hem. För jag är ledig idag så jag åkte hem för att plugga och hämta kläder till helgen. Idag har jag lite saker att göra:

- Plugga till prov i gränsnittsdesign som jag har imorgon

- Skriva klart svenskan + träna på keynoten.

- Tvätta kläder

- Övningsköra(?)

- Kolla att jag har skor och allt till helgen

- Ev åka till älskling ikväll beroende på övningskörningen.

Hoppas att ni får en bra dag så hörs vi!

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Idag har det varit en flängig dag för mig.. eller ja flängigare än vanligt. Åkte först bil till Malmö C- Lund C sen buss till skolan, buss från skolan- Nova, buss från Nova till centralen, buss från centralen till skolan bara för att få veta att lektionen var inställd, buss från skolan igen till Lund C och tåg tillbaka till Malmö och sen buss till stället där min pojkvän har praktik. och sen bil till honom. Så man kan säga att jag har åkt runt en del idag.

Imorgon är jag iallfall ledig så det är skönt. Måste plugga inför ett prov jag har på torsdag och sen redovisning på fredag(?).

Hoppas att ni har en bra kväll!

Likes

Comments

ATM

Fikade lite på Espresso House 🍇

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Jag uppdaterade inte så mycket igår, I know. Var ju på en annan skola och hade workshops för 8:or och 9:or från 8-13 så hade inte riktigt tid eller vilja att uppdatera er då eftersom jag marknadsför skolan och vill göra det bra. Efter det åkte jag iallafall hem och packade väskan och sen åkte jag till min pojkvän. Vi gjorde inget speciellt på kvällen mer än vara först hos hans mamma och sen åkte vi till hans pappa och vi pratade och myste.

Idag har jag varit i skolan igen och haft en lektion. Åkte och shoppade på den håltimmen jag hade men nu är den sista lektionen inställd så nu känns det onödigt att jag åkte till skolan för då hade jag kunnat shoppa mer. Jaja, ska sitta kvar här på skolan en stund och sen ska jag åka och shoppa lite mer grejer som jag behöver och sen åka till älskling igen.

Hoppas att ni har en bra dag så hörs vi!

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Såhär ser denna veckan ut. Två "lediga "dagar från skolan vilket är himla skönt, ska istället på monterbesök på en annan skola med marknadsteamet på måndagen och sen är det utvecklingssamtal på onsdag så då utgår vanlig undervisning. 

Likes

Comments