Hej!

Jag brukar inte ha nyårslöften då jag inte vill ha löften eftersom jag känner en sådan press att jag verkligen måste klara av det då, så istället har jag en bucketlist med saker som jag vill göra. Har skrivit ner några punkter och tänkte dela med mig av den till er. Kul att summera i slutet av året och se vad man klarade av och inte.

- Skaffa en tatuering

- Ta körkort

-.Klara av matten(ma2a)

- Börja träna 2-3 dagar i veckan utöver ridningen(typ gymma eller börja springa)

- Blogga regelbundet

- Tjäna pengar på bloggen

-Spara mer pengar

-Åka på SPA

-Skaffa ett jobb

-Söka till högskola

​- Umgås mer med vänner

- Rensa min garderob

- Lägga upp en bild i veckan på Instagram.


Gör en del 2 om jag kommer på fler saker.Vad har ni för nyårslöften/punkter på er bucketlist? Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Jag har varit i stallet och pysslat om Manno, borstat och sådär, kommit hem, duschat och ätit lunch och nu ska jag plugga några timmar och sen kolla film och mysa. Alltså göra det som jag brukar göra.

Veckans planer ser ut såhär:

Hoppas att ni har en bra dag!

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Oj det var några dagar sedan jag bloggade. Oops! Jag har ändå inte gjort så mycket kul under dagarna så ni har inte direkt missat något. Idag har jag spelat Sims, gått en runda och duschat. Ja typ det bara. Kvällen blir lugn och måste väl plugga lite idag också, men sen ska jag bara kolla serie och spela.

Hoppas att ni har en bra dag!

Likes

Comments

Manolito

Hej!

Nouw låg nere eller något imorse när jag tänkte skriva morgoninlägget så därför blev det inget inlägg. Kl 9 var jag iallafall i stallet och började med att mocka boxen och sen tog jag in och gjorde iordning Manolito inför träning för Michela kl 10. Tog ut honom på banan och började med att skritta fram honom några varv för hand och sen hoppade jag upp och red.

Vi fokuserade mest på att han inte skulle flyta ut med utsidan vilket han gärna gör. Det är det jag har menat med att han "slingrar" sig. Jag fick några värdefulla tips och han sökte sig neråt då och då och det betyder att vi är på rätt väg iallafall och börjar kanske hitta tillbaka till hur han var när jag provred honom.

Målet just nu är att han ska gå framåt bra och att jag ska bestämma var vi ska gå och inte han.

Hoppas att ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Vaknade vid 6 när älskling skulle iväg till jobbet och somnade om så jag har precis gått upp och ätit frukost och ska plugga matte fram till kl 10.30. Då hämtar farfar mig och så åker vi ut till stallet. När jag är klar där ska jag äta lunch och sen ska jag plugga igen fram till 17.15 och sen ska jag klippa mig, ska bli så skönt

Nu måste jag fokusera på matten så vi hörs senare när jag har ridit.

Hoppas att ni får en bra dag!

Likes

Comments

Manolito

Hej!

Klockan är lite över 13 och jag har precis kommit hem från stallet. Blev ett ridpass idag också och red så gott det gick då banan var frusen. Jag tyckte att han var duktig igår. Lite mer slingrig än sist men ändå fin så han får en stjärna idag.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej!
Jag sitter i skolan just nu och väntar på att provet ska börja. Är jättenervös men får bara göra mitt bästa.

Sen ska jag åka hem och ta det lugnt resten av dagen. Bara släppa matten och göra allt utom att tänka på den. Tänkte att jag ska publicera min bucketlist också så det kan ni se fram emot 😊

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej!
Har pluggat i någon timme nu och nu tänkte jag ge mig för idag. Får helt enkelt göra mitt bästa imorgon på provet. Önska mig lycka till!

Är verkligen supertrött så just nu lyssnar jag på Therese och Zätas podcast och kommer snart somna.

Hörs imorgon efter provet!

Likes

Comments

Allmänt, Manolito

Hej!

Jag har prövning i matten imorgon och har inte direkt haft bloggen som 1:a prio denna veckan, men jag tänkte iallafall kika in nu och uppdatera er om vad jag har gjort idag.

Vaknade, åt frukost och sen pluggade jag fram till lunch ungefär och sen åkte jag, mamma och syrran ut till Manolito. Fixade iordning boxen och hagen och sen red jag. Gjorde volter, tempoväxlingar och ja det jag brukar helt enkelt och tog en liten galopp på slutet. Han var så fin idag och det är så kul att vi har fler bra än dåliga ridpass nu. Det känns verkligen som att vi tar små steg framåt varje gång. Jag har ju ridit honom sedan juni förra året så nu har jag ridit honom i snart 8 månader. Tiden går fort!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det plugg i några timmar till!


Likes

Comments