Hej på er. Jag är så glad idag. Robin och jag adressändrade igår! Så kul. Det blev liksom mer verkligt då, har velat gjort det hur länge som helst men har väl känts lite onödigt när det varit typ 40 dagar kvar. Nu är det endast 19 kvar! Och idag bokade jag hisstid med (varit väldigt sen med det så får vänta till 18.30 på kvällen innan vi får bära upp sängen, soffan osv.) blir nog bra ändå!

Idag tänkte vi dessutom gå på lägenhetsvisning. Vår lägenhet är inte helt klar än (inte långt kvar) men de har ordnat så man får se en visningslägenhet så att man kan kolla in materialet och allt sånt där. Ska bli kul att få en bild i huvudet. Svårt att inreda i huvudet när man inte vet exakt hur det ser ut. Ääääär så taggad på detta 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 283 readers

Likes

Comments

Hej på er. Senast jag bloggade var den 27 augusti, vilket är mer än två månader sen. Mitt liv har stått rätt så still känner jag, det enda som rört på sig är nedräkningen tills jag och Robin flyttar ihop, 24 dagar kvar idag, helt sinnes!

Nej då, lite har ju hänt. . Jag har försökt smälta att farmor inte finns bland annat och idag är det tre månader sen hon dog. Vi hade ingen bra kontakt men jag har ändå alltid kunnat säga att jag har en farmor vilket jag inte kan nu. Och ledsen är jag även fast vi inte kände varandra så bra. Mycket känslor så som ånger kryper fram i kroppen och det är väldigt jobbigt. Men jag drömmer mycket om min barndom just nu och jag tror det är lite för att hon hade en rätt stor del av den. Farmor och farfar hade ett landställe i Järlåsa där vi alltid hängde på somrarna vilket var så kul. Jag får helt enkelt leva på dom minnena.

Sen har jag fått uppleva min födelsedagspresent från Robin som jag fick när jag fyllde år (i februari), att gå på Justin Bieber i tele2! Det var så bra, han var så duktig. Sen har jag och Robin firat 1 år tillsammans. Min älskling, blivande sambo och andra halva. Bästa jag har.

Nu är det verkligen nära tills vi flyttar och jag är så exalterad över det! Ska bli så mysigt. Hoppas verkligen det går bra, att flytta ihop är ett stort steg men samtidigt känner jag att det känns så naturligt med Robin att jag glömmer bort att det faktiskt är ett stort steg. Lovar att jag ska hålla er uppdaterade om flytten när det väl är dags, så kul!

  • 265 readers

Likes

Comments

Vet egentligen inte om jag borde skriva här just nu, vet inte om det är lämpligt eller vad folk kommer tycka. Men jag har aldrig förlorat någon. Aldrig behövt sörja eller ta farväl av någon. Och när jag nu måste göra det, är jag ju som så många andra ingen sån som tycker om att prata om känslor. Så därför är det ganska skönt att skriva av sig, även fast jag gör det på ett ställe där säkert fler människor läser och tar del av mitt liv än vad som hade fått veta om jag tagit upp det med människor privat och face2face. Men att öppna upp sig är läskigt och att visa sig sårbar är ännu läskigare. Jag ser ingens ansikte när jag skriver. Och jag kan skriva nästan exakt som jag känner. Det finns väldigt få människor som man känner så med, även om jag har ett par stycken såna i mitt liv som tur är.

Jag tog farväl av min farmor igår. Hon dog den 4 augusti. Och igår sa vi hej då till henne. Det var det absolut jobbigaste jag varit med om hittills i mitt liv. Verkligen. Och det jobbigaste av allt är att livet inte stannar på grund av något sånt här. För det är ju precis så det känns för mig i alla fall; att det har stannat. Idag skulle jag dock vara på jobbet igen, glad som jag alltid är med ett påklistrat leende mot alla kunder och kollegor vilket kändes helt absurt egentligen. Men livet funkar så, det fortsätter oavsett vad som än händer.

Hur som helst var det en fin begravning och eftersom det var min första var det kanske extra jobbigt, jag vet inte. Det som känns jobbigt just nu är att det inte känns som att det finns tid för att vara ledsen, vilket jag är och måste få vara. Speciellt inte med en jobbhelg framför mig.

Farmor dog av cancer och jag vet inte vad jag tror händer sen, efter man levt och så. Men jag vet att hon inte har ont nu i alla fall och det känns skönt att veta. Såg henne sista gången en vecka innan hon avled och då var hon pigg och jag mamma och pappa hade med oss juice och chips och hon både drack och åt. Hon var glad till och med. Tror inte riktigt jag förstod då att hon skulle dö, sånt är man aldrig beredd på antar jag. Jag är dock väldigt glad att jag har det som sista minne av henne. Kommer alltid komma ihåg dig farmor.

  • 366 readers

Likes

Comments

Tack för att du är du. Tack för att jag får vara din. Tack för att du älskar mig.

  • 423 readers

Likes

Comments

Har varit ledig idag. Inte gjort mycket, vilket varit skönt. Gick på en promenad vid lunchtid men det började ju såklart regna när jag hade 1 km hem, standard när man är ledig.

Somnade innan 22 igår, var sååå slut efter att ha jobbat 07.30-19.15 igår. Inte mänskligt! Har ett likadant pass framför mig imorgon så det är dags för mig att sova kan jag meddela. Hoppas ni har en bra sommar!

  • 480 readers

Likes

Comments

Hej, längesen. Jag har väl lagt detta på hyllan igen, tror jag inte behöver min blogg nu när livet är så himla bra. För er som följt och mina tidigare bloggar vet ju att jag alltid (åtminstone väldigt ofta) varit ganska deppig i mina inlägg, i alla fall i perioder. Tror mycket att det är därför som jag behövt blogga, skriva av mig. Det säger sig självt. Men jag har inget att klaga på i mitt liv nu. Så himla klyschigt. Inte ens nu när jag fått ta mitt pick och pack och flytta hem till mina föräldrar i Vänge innan Robin och jag får flytta ihop i november/december klagar jag ens på det.

Får semester om 1 vecka. Jobbar måndag onsdag (11.5 timmar båda dagarna) lördag och söndag och SEN är det semester i tre veckor. Mår så bra och är så lycklig och livet har aldrig varit bättre. Lovar. Älskar att leva.

Vi hörs!

  • 512 readers

Likes

Comments

Alltså jag är ju rätt rolig ändå. Så fort jag gör något nytt osv måste jag lägga ut det på alla sociala medier. Twitter Facebook, Instagram. Och så måste jag självklart väcka liv i den här döda bloggen. FÖR DET ÄR SÅ SJUKT. I 9 månader var jag rödviolett. Alltså rödvins färgat hår med lila inslag. Och så bestämde jag och min frisör oss för att se hur blont det kunde bli i slutet av förra månaden, typ den 25:e tror jag det var. Vilket blev typ kopparfärgat. Brunt, med mycket av de röda tonerna kvar. Så jag bokade igen och hon körde balayage folieslingor (penslade fritt) och vanliga slingor och sedan lade vi en mörkare askigare botten och askigare i längderna för att få bort det röda and wow. Jag är mållös. På riktigt. Jag gick därifrån helt lyrisk, kunde typ bara säga wow. Så nöjd. Shit. Nä wow. Just wow.

  • 606 readers

Likes

Comments

Livet är så himla fint just nu. Trivs verkligen med allting och sen är det fint väder också för en gångs skull. Enda är att mitt hår är lite oranget, eller typ guldigt ska jag väl mer säga. Men ska till frisören och lägga i en toning så färgen blir mer kall på måndag så det blir bra.

För övrigt så jobbar jag sista dagen imorgon innan två dagars ledigt. Min syster tar studenten på fredag och jag är så glad för hennes skull. Hon är så fin och så bra och hon har kämpat så hårt för att komma dit hon är idag. Det har hon verkligen. Om jag tycker att jag mådde dåligt under gymnasiet så är det ingenting i jämförelse med henne, mer ska jag inte säga. Ska bli så kul att fira henne! Dock betyder detta att det är tre år sedan jag tog studenten. Och jag har knappt gjort något av livet. Jobbat på samma jobb, inte sett världen för fem öre. Flyttat hemifrån iofs. Men det är olika för alla, antar jag.

  • 729 readers

Likes

Comments

Jag älskade verkligen mitt rödlila hår, har nog aldrig känt mig så snygg under en höst/vinter/vår som annars alltid är så jävla gråa och tråkiga att man mår dåligt. Kände typ att jag lyste upp hela tillvaron med mitt hår (jättetöntigt men ja, så var det). Men i torsdags hos frisören kände jag bara: nä. Det är för mycket pill och fix för att jag ska orka underhålla och hålla det snyggt nu på sommaren. Är så nöjd med resultat och att jag vågade, bestämde mig ju praktiskt taget i frisörstolen out of nowhere att jag ville ha lite förändring så så fick det bli!

  • 766 readers

Likes

Comments