Vet egentligen inte om jag borde skriva här just nu, vet inte om det är lämpligt eller vad folk kommer tycka. Men jag har aldrig förlorat någon. Aldrig behövt sörja eller ta farväl av någon. Och när jag nu måste göra det, är jag ju som så många andra ingen sån som tycker om att prata om känslor. Så därför är det ganska skönt att skriva av sig, även fast jag gör det på ett ställe där säkert fler människor läser och tar del av mitt liv än vad som hade fått veta om jag tagit upp det med människor privat och face2face. Men att öppna upp sig är läskigt och att visa sig sårbar är ännu läskigare. Jag ser ingens ansikte när jag skriver. Och jag kan skriva nästan exakt som jag känner. Det finns väldigt få människor som man känner så med, även om jag har ett par stycken såna i mitt liv som tur är.

Jag tog farväl av min farmor igår. Hon dog den 4 augusti. Och igår sa vi hej då till henne. Det var det absolut jobbigaste jag varit med om hittills i mitt liv. Verkligen. Och det jobbigaste av allt är att livet inte stannar på grund av något sånt här. För det är ju precis så det känns för mig i alla fall; att det har stannat. Idag skulle jag dock vara på jobbet igen, glad som jag alltid är med ett påklistrat leende mot alla kunder och kollegor vilket kändes helt absurt egentligen. Men livet funkar så, det fortsätter oavsett vad som än händer.

Hur som helst var det en fin begravning och eftersom det var min första var det kanske extra jobbigt, jag vet inte. Det som känns jobbigt just nu är att det inte känns som att det finns tid för att vara ledsen, vilket jag är och måste få vara. Speciellt inte med en jobbhelg framför mig.

Farmor dog av cancer och jag vet inte vad jag tror händer sen, efter man levt och så. Men jag vet att hon inte har ont nu i alla fall och det känns skönt att veta. Såg henne sista gången en vecka innan hon avled och då var hon pigg och jag mamma och pappa hade med oss juice och chips och hon både drack och åt. Hon var glad till och med. Tror inte riktigt jag förstod då att hon skulle dö, sånt är man aldrig beredd på antar jag. Jag är dock väldigt glad att jag har det som sista minne av henne. Kommer alltid komma ihåg dig farmor.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 68 readers

Likes

Comments

Tack för att du är du. Tack för att jag får vara din. Tack för att du älskar mig.

  • 146 readers

Likes

Comments

Har varit ledig idag. Inte gjort mycket, vilket varit skönt. Gick på en promenad vid lunchtid men det började ju såklart regna när jag hade 1 km hem, standard när man är ledig.

Somnade innan 22 igår, var sååå slut efter att ha jobbat 07.30-19.15 igår. Inte mänskligt! Har ett likadant pass framför mig imorgon så det är dags för mig att sova kan jag meddela. Hoppas ni har en bra sommar!

  • 203 readers

Likes

Comments

Hej, längesen. Jag har väl lagt detta på hyllan igen, tror jag inte behöver min blogg nu när livet är så himla bra. För er som följt och mina tidigare bloggar vet ju att jag alltid (åtminstone väldigt ofta) varit ganska deppig i mina inlägg, i alla fall i perioder. Tror mycket att det är därför som jag behövt blogga, skriva av mig. Det säger sig självt. Men jag har inget att klaga på i mitt liv nu. Så himla klyschigt. Inte ens nu när jag fått ta mitt pick och pack och flytta hem till mina föräldrar i Vänge innan Robin och jag får flytta ihop i november/december klagar jag ens på det.

Får semester om 1 vecka. Jobbar måndag onsdag (11.5 timmar båda dagarna) lördag och söndag och SEN är det semester i tre veckor. Mår så bra och är så lycklig och livet har aldrig varit bättre. Lovar. Älskar att leva.

Vi hörs!

  • 234 readers

Likes

Comments

Alltså jag är ju rätt rolig ändå. Så fort jag gör något nytt osv måste jag lägga ut det på alla sociala medier. Twitter Facebook, Instagram. Och så måste jag självklart väcka liv i den här döda bloggen. FÖR DET ÄR SÅ SJUKT. I 9 månader var jag rödviolett. Alltså rödvins färgat hår med lila inslag. Och så bestämde jag och min frisör oss för att se hur blont det kunde bli i slutet av förra månaden, typ den 25:e tror jag det var. Vilket blev typ kopparfärgat. Brunt, med mycket av de röda tonerna kvar. Så jag bokade igen och hon körde balayage folieslingor (penslade fritt) och vanliga slingor och sedan lade vi en mörkare askigare botten och askigare i längderna för att få bort det röda and wow. Jag är mållös. På riktigt. Jag gick därifrån helt lyrisk, kunde typ bara säga wow. Så nöjd. Shit. Nä wow. Just wow.

  • 327 readers

Likes

Comments

Livet är så himla fint just nu. Trivs verkligen med allting och sen är det fint väder också för en gångs skull. Enda är att mitt hår är lite oranget, eller typ guldigt ska jag väl mer säga. Men ska till frisören och lägga i en toning så färgen blir mer kall på måndag så det blir bra.

För övrigt så jobbar jag sista dagen imorgon innan två dagars ledigt. Min syster tar studenten på fredag och jag är så glad för hennes skull. Hon är så fin och så bra och hon har kämpat så hårt för att komma dit hon är idag. Det har hon verkligen. Om jag tycker att jag mådde dåligt under gymnasiet så är det ingenting i jämförelse med henne, mer ska jag inte säga. Ska bli så kul att fira henne! Dock betyder detta att det är tre år sedan jag tog studenten. Och jag har knappt gjort något av livet. Jobbat på samma jobb, inte sett världen för fem öre. Flyttat hemifrån iofs. Men det är olika för alla, antar jag.

  • 452 readers

Likes

Comments

Jag älskade verkligen mitt rödlila hår, har nog aldrig känt mig så snygg under en höst/vinter/vår som annars alltid är så jävla gråa och tråkiga att man mår dåligt. Kände typ att jag lyste upp hela tillvaron med mitt hår (jättetöntigt men ja, så var det). Men i torsdags hos frisören kände jag bara: nä. Det är för mycket pill och fix för att jag ska orka underhålla och hålla det snyggt nu på sommaren. Är så nöjd med resultat och att jag vågade, bestämde mig ju praktiskt taget i frisörstolen out of nowhere att jag ville ha lite förändring så så fick det bli!

  • 488 readers

Likes

Comments

Förra måndagen hade min kära lillasyster Maja skiva på flustret. Temat var typ "party like your parents did" och hennes klädsel säger väl ungefär allt om vad hon tycker om att spexa till sig. Vilket hon och jag i och för sig delar åsikt om, MEN jag fick äran att sminka henne.

Jag är den enda av oss tjejer i familjen som sminkar sig nämligen. Mamma och Maja är alltid osminkade, jag tror knappt jag sett mamma i mascara. Det var sååå svårt att sminka någon annan och då ska vi inte snacka om hur svårt och pilligt det var att sätta på lösögonfransar på någon annan!?!?! Om ni ska göra det på någon inom en snar framtid så kan det vara bra att öva lite innan är väl mitt tips. Men åh så fin hon blev min fina syster alltså, vilket hon fick höra under kvällen med!

Jag var lite tveksam till att gå på hennes skiva från början, men det slutade med att jag, Robin, Sanna och Robins kompis Oskar gick ändå. Jag hade ju ändå bytt bort mitt stängningspass på jobbet pga visning av lägenhet (SOM JAG JU FAKTISKT FICK OCKSÅ!!!!) och var ledig dagen efter, så hade ju inget argument till varför jag inte skulle gå. Dessutom var det perfekt att dricka öl på Unicos uteservering innan.

Likes

Comments