Hej venner!

Jeg starter i skole om 6 dage (d. 10/08), så jeg tænkte at jeg lige ville fortælle hvad jeg har levet i min sommerferie. I den første uge (uge 26) var jeg til landstævne i Aalborg. Det startede ud med at det pissede ned og de røde regnslag var ikke til at undgå at få øje på. Min familie fra Sjælland kom og lørdag skinnede solen.

Uge 27 så jeg pll og var sammen med min bedsteste veninde. Ellers skete der ikke en skid.

Uge 28 var jeg på ferie på Rhodos. Vi drog afsted mod Billund, lørdag (uge 27), sidst på eftermiddagen og vi var fremme på Rhodos om aftenen. Vi boede på et rigtig fint hotel, hvor maden var elendig udover morgenmad, som var ok, heldigvis ;) Min far havde rund fødselsdag fredag, så den skulle selvfølgelig fejres med stor stil. Vi besøgte en lille by, Lindos, og var inde i den gamle bydel af Rhodos. Ellers var det bare badeferie og masser af is. Kulør blev der ikke så meget af, men kilo blev der masser af.

Uge 29 var jeg i Tyskland fra torsdag til fredag. Vi fik købt en masse slik og gået en tur i Flensborg. Søndag stod den på Grøn i Nørresundby, hvor det også regnede og det var ret sur røv.

Uge 30 skete der ikke det store, jeg var sammen med en veninde en af dagene, men ellers en ret kedelig uge.

Uge 31 er i denne uge, så vi må se hvad den har at byde på.


XOXO// Ida

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey venner!

Jeg synes ikke rigtig i kender mig. SÅ jeg har fået mine veninder til at hjælpe mig med at finde 10 facts om mig.

Here we go babes.

1. Mit fulde navn: Ida Møller Øberg.

2. Jeg bor i Aalborg, og har gjort det hele mit liv.

3. Jeg går i 8. klasse, jeg skal i 9. klasse efter sommerferien.

4. Jeg elsker at spise, det sådan set min eneste hobby.

5. Som skrevet ovenover jeg går ikke til noget i min fritid.

6. Min yndlings serie på Netflix er, enten The O.C eller the vampire diaries.

7. Jeg elsker at bruge ironi.

8. Mine øjne er forskellige.

9. Min bedste ven er Shaban.

10. Jeg har et meget klamt grin.


XOXO//Ida

Likes

Comments

En hel normal hverdag starter ud med ingen mad. Ja, jeg spiser ingen morgenmad, det går ikke. Jeg burde gøre det, men føj jeg hader morgenmad.

Så spiser jeg lidt mad i skolen. Jeg spiser ofte noget brød med pålæg. Jeg går ikke så meget op i sundheden, fordi man kun lever en gang, og så kan man jo bare være fed i det ene liv. NYD NU DET SATANS LIV!

Så når jeg kommer hjem, er det meget forskelligt hvad jeg spiser. Det er lige hvad jeg har lyst til og hvad vi har. F.eks, kan jeg spise et æble, eller en bolle.

Så kommer vi til aftensmad. Jeg kan ikke så godt lide varm mad. Men aftensmad skal man jo spise, så jeg spiser bare det vi får. Vi får ofte meget dansk mad, såe det jo dejligt.


XOXO//Ida<3

Likes

Comments