En av dagarna i Grekland åkte hela familjen på dagsutflykt. Nämligen till lagunen balos och gramvousa. Vi tog buss från Agii Apostoli (alltså där vi bodde) till kisamos där färjorna gick. Väl på båten åkte vi först till Balos där vi stanna en timme för bad.

När vi kom fram gick det fiskebåtar in till stranden och för de som ville stanna på båten gick det att hoppa och bada därifrån.

Tips är att ta med badskor för själv skar jag upp foten rätt rejält på den ojämna stenbotten som var närmast stranden innan det blev sandbotten. Förutom det var vattnet helt klarblott och inte allt för mycket människor.

Efter någon timme och alla 750 pers var på båten igen åkte vi en kvart för att komma till gramvousa. Även där var det klarblått vatten och det enda sättet att ta sig dit är just genom båt därav mycket välskött strand.

Jag och två till i familjen valde att vandra uppåt på ett berg där utsikten var helt magisk!

Jag gick dock inte allra lägst upp då jag ville hinna med att bada lite innan det var dags att åka tillbaka. En riktigt bra dag på havet helt enkelt och stort tips om ni någon gång är på Kreta KRAM Olivia.

  • TIPS
  • Nära Örebro

Gillar

Kommentarer

Hejsan! Tyvärr har det ekat lite tomt här i några dagar men nu sitter jag här med datorn och lyssnar på "cold water". Om det är oklart vill jag börja med att säga att jag är hemma från en minst sagt fantastik vecka i Grekland och har till och med hunnit gått mina två första dagar på gymnasiet.

Jag önskar jag hade någon pinsam berättelse att berätta om första dagen men icke. Än så har inte så mycket hänt utan vi har lekt lite lekar, gått rundvandring och sett schemat som för övrigt föll mig i smaken. Har hittills en bra känsla så hoppas den håller i sig! KRAM Olivia.

Gillar

Kommentarer

Gillar

Kommentarer