Header

Idag har ju NOUW gjort en ny uppdatering med helt nu design och rent spontant känner jag bara; NEJ. Gillar inte alls så som det är nu och tycker det blir jobbigt när det blir så stora förändringar på en och samma gång. Men är ju ändå kul med förändring, men känns som att det inte är NOUW längre hehe.. Verkar dock som statistiken blir lättare att följa men att kommentera bloggar blir jätte luddigt.

Ni som bloggar på NOUW, vad tycker ni om den nya uppdateringen?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lyx torsdag!

Har faktiskt redan slutat för dagen, hur lyxigt?! Vi hade lika behandlingsdag och tanken var att vi skulle vara ute och köra brännboll. Men med tanke på det ur usla vädret så fick vi som tur var vara inne istället. Vi gick igenom ordningsreglerna vi har och sen körde lite lekar, så som man brukar göra!

Men senare idag så står det jobb på schemat och ska bli riktigt kul! Är ju inte själv längre så kommer verkligen se framemot jobbet nu, iiiih!! Ska även fota mina galet snygga träningsskor som jag köpte igår, stay tuned!

Likes

Comments

Att följa mig på instagram?

Har börjat uppdatera där mer ofta nu, förut var det bara ett inlågg kanske varannan månad. Men äntligen så har jag börjat lägga ut mer! Så in och kika om ni vill, infogar en länk HÄR så kommer ni direkt till min instagram.

Likes

Comments

Mitt drömyrke!

Det kan ta väldigt lång tid innan man vet vad man vill jobba med. Vissa hittar aldrig det rätta yrket för dom. Jag har skrivit ett tidigare inlägg om vad jag vill jobba med efter studenten, mitt drömyrke. Det inlägget kan ni hitta HÄR! Men nu har det blivit så att jag ändrat mig.

Visst jag älskar träning och älskar att jobba inom handel / service branschen men det är troligen inget jag vill göra hela livet. Därför har jag insett att jag faktiskt vill utbildad mig till polis! Har börjat läsa på rätt mycket om vad som behövs, iallafall i betyg väg. Om det skulle bli så att jag söker till Polishögskolan så måste jag även lägga i en till växel i träningen. Kul med lite nya mål, right?!

Vet ni vad ni vill jobba med? Berätta super gärna!

Likes

Comments

Onsdag - Idag alltså, ska gå i skolan och ha lite introduktion av kurser jag inte haft än. Sen efter det blir det att åka hemåt, möjligen köra ett träningspass och även gå på promenad med mamma! Ska även upp till gymmet och fixa gymkort till en tjej.

Torsdag - skola och jobb! Måste börja fundera på hur jag ska göra mitt gymnaisearbete. Klämmer nog in ett träningspass också.

Fredag - Liam kommer hit och han ska troligen åka och kolla samt köpa en ny bil då! Annars blir det att kolla på bilen på söndag istället.

Lördag - Dop för lilla fisan. Vi ska faktiskt vara hemma hos oss och inte i kyrkan. Blir säkert någon promenad med mamma!

Söndag - Liam åker hem i sin nya bil ;-) och sen kommer jag nog bara ta det lugnt. Har dock sovmorgon sen på måndag men kommer vilja lägga mig i tid!

Likes

Comments

Äntligen!

Tror inte ni förstår lyckan efter att ha stressat ihjäl sig hela förra veckan och i måndags och få reda på att min gamla kollega Marie ska börja jobba med mig igen!! Alltså lättnaden över att de inte alls kommer bli lika mycket stress känns så bra. Även skönt att slippa vara ensam, nu ser jag verkligen framemot arbetspassen mycket mer! Alltså åh va kul de ska bli!!

Sen är det skönt att kunna dela upp arbetsuppgifterna på två personer. På så sätt slipper man oroa sig att när man har ett intro att det kommer in folk samtidigt som ska skaffa medlemsskap. Så idag har vi hunnit med väldigt mycket och nu är gymmet som nytt!

Likes

Comments

Outfit of the day!

Detta var min outfit igår och visst är mina nya jeans och min nya tröja så snygga?! Har letat efter en korsett tröja väldigt länge och äntligen fyndade jag en för ynka 89kr på newyorker! Jeansen är från lager 157. Tänkte lägga upp en haul från grejerna jag köpte i Kalmar och växsjö! Så håll ögonen öppna.

Likes

Comments

I samarbete med Daniel Wellington

/ Vill bara påminna er om att idag är det sista dagen att beställa en klocka från Daniel Wellington och få ett extra klockarmband på köpet. Sen med rabattkoden ''IDAO'' får ni 15% rabatt på hela sortimentet, länk till deras hemsida hittar ni HÄR /

Likes

Comments

Det är ju alltid kul med en förändring och kände att det var dags att ändra något på bloggen! Har inte riktigt gillat bilden jag hade som jag hade som header innan men nu äntligen tog jag orken till att göra en header själv. Första gången dessutom. Tycker den blev fräsch och gillar att det är rätt så starka färger i bilderna!

Men eftersom jag försökte göra den själv så blev den ganska suddig så bästa @linaakesson hjälpte mig att få den lite bättre och nu är jag så nöjd. Det är ju iallafall nästan så att man kan förstå att min favorit färg är blå haha! Men vad säger ni, blev det bra?

Före;
Efter;

Likes

Comments

Illa till mods

Man tror aldrig att det kommer hända en själv, att man är säker i sitt hus och känner man sig iakttagen känner man sig som säkrast i sitt egna hus. Men att veta att det är någon som brutit in sig i vårt hus inatt gör mig rädd. Mitt hem är min safe zone och den vill jag inte att någon ska ta ifrån mig.

Om ni inte förstår vad jag menar så hade vi inbrott i vårt hus inatt. Mest känner jag en lättnad att jag inte var hemma men rädsla över att mamma och pappa var hemma. Förstå känslan att när man sover och någon tar sig in i huset, usch säger jag bara. Hade haft svårt att sova efter det. Så jag vill varna alla i iallafall Fjugesta och även Sverige att alltid hålla ögonen öppna, man vet aldrig vem som här näst faller offer.

Likes

Comments

Instagram@idaobberg