Header

Körde dubbelpass i onsdag på min lediga dag som jag gjorde för två veckor sen också! Så först kör jag ett CX-WORX pass på 30 min och sen ett bodypump pass, tar verkligen ut allt ur musklerna och är helt slut i musklerna efteråt! Rekommenderar det verkligen om det finns på ert gym!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen är det fredag! Har varit så trött denna veckan så det ska faktiskt bli riktigt välbehövligt med helg. Ska verkligen ta vara på den och ta en ordentlig sovmorgon imorgon så jag känner mig utvilad, ska nog även försöka få in en promenad eller två, vet att jag blir pigg av att röra mig så!

Idag är det även min tur att åka till Liam, vi kör ju varannan helg hos mig och varannan hos honom. Men jag måste vänta först på tåget 1.5 timme och sen 1.5 timme väl framme i Eskilstuna eftersom jag slutar så tidigt idag. Så tänkte även sola lite solarium direkt efter skolan, älskar att bara ligga där och slappna av. Liksom inte behöva tänka på något! Förstår ni vad jag menar?

Likes

Comments

// i samarbete med Daniel Wellington //

I samarbete med Daniel Wellington så har jag fått hem denna ursnygga klockan från deras senaste collection! Vad tycker ni om den? Har även skaffat en rabattkod till mina läsare och den är "Idaoberg" som är giltig till den 30e april och den ger dig 15% på hela sortimentet, vart du än på bor på jorden! Klicka HÄR för att komma dit.

Likes

Comments

Vet inte vad jag tänkte med imorse, packade ner legitimationen men inte min datorn som jag verkligen behöver idag och jag blev så arg på mig själv. Så väl påväg till bussen kommer jag på att jag inte har med mig datorn och det är bara 3 minuter kvar tills bussen ska gå så jag säger hejdå till mamma och hon åker hemåt igen. Men i samma sekund som bussen kommer så ser jag våran bil och då har alltså mamma åkt hem och hämtat min dator, hur underbar är inte hon? Tack bästa mamsi💗

Nu är jag iallafall framme på skolan, får passa på att blogga när jag kommer hit. Min surf på mobilen är slut vilket suger så det är därför det har kommit upp inlägg lite senare på morgonen denna veckan! Idag ska jag även förbi banken för att fixa mitt BankID så jag kan använda min swish igen. Min mobil har nollställts på något sätt så alla mina inloggningar på sociala medier och allt annat har loggats ut!

Likes

Comments

Idag var det dags för årets första grillning och fy vad gott det var! Har verkligen längtat efter denna maträtten och den är ju lika god varje gång!

Likes

Comments

Alltså hur drömmiga bilder och hem???

/ bilder från we<3it /

Likes

Comments

Det här var verkligen så gott! Känns som att detta är riktig husmanskost och får sån nostalgi till när mak var liten när jag äter detta. Har ni någon maträtt som påminner er om eran barndom?

Likes

Comments

Fick precis ett samtal från vårdcentralen och de hade fått svar från röntgen. Svaret jag fick var att de såg jätte bra på provsvaren och att de inte såg att något diskbråck eller något annat som låg löst i ryggen. Helt ärligt så blev jag lite ledsen, leds på att aldrig få svar på vad det är. Bisst det är jätte skönt att det inte var något men nu har de ingen aning vad de beror på IGEN.

Jag har ju gått hos sjukgymnast i 3 månader, testat akupunktur och nu även röntgen och de har varken hittat något eller blivit bättre av något. Nu fick jag recept på antiinflammatoriska värktabletter och ska testa de i 2 veckor i hopp om att de ska funka. Dock vill jag inte behöva bli beroende av värktabletter för att jag inte ska ha ont. Hoppas ni förstår hur jag resonerar!

Nu ska även min läkare prata med sjukgymnasten och sina andra kollegor och diskutera vad de kan göra för min rygg i nästa steg. Hoppas verkligen de kommer på något för orkar snart inte med den här ryggsmärta jag går runt med hela tiden.

Likes

Comments

Körde ett så sjukt bra träningspass idag! Fick otroligt bra kontakt och som ni alla vet så känns passet 10x bättre då! Jag tänkte även eftersom det var längesen jag la ut träningstips igen så passar de perfekt med detta inlägget!

Upplägget såg ut såhär:
Uppvärmning 5 min på cykeln

Stretch;
- pigeon pose
- squat to stand
- sittande lutande över benet, ett ben i taget.

Övningarna;
  • Benböj - 4x10
  • Marklyft - 4x10
  • Bulgariskt utfall - 4x10 på varje ben
  • SS1 - Höftlyft med viktplatta 4x12
  • SS1 - abduktor maskinen, först i sittande läge 4x12 och sen när man står upp 4x12.
  • SS2 - Benpress, först i smalt läge 4x12 och sen i brett läge 4x10
  • SS2 - Jumping squats 4x10

Likes

Comments

Helgen går så sjukt snabbt! Idag är det redan måndag liksom, känns som det var fredag igår haha! Just nu sitter jag i bilen med Liam och han är snäll och skjutsar mig till skolan när han ändå ska hem! Varannan måndag är riktig lyx med andra ord. Dock blev de ingen sovmorgon för våran del för att hundarna skällde hur mycket som helst så det var bara att gå upp då haha!

Idag blir det en väldigt lång dag i skolan med både träning på morgonen och efter lunch. Måndagar är nog ändå den mest intensiva dagen i skolan! Sen efter skolan är det jobb som står på schemat som vanligt, hoppas verkligen inte bussen är super sen som vanligt så jag kan komma i skaplig tid till jobbet! Har ju kommit sent de två senaste måndagarna..

Likes

Comments

Instagram@idaobberg