Header

Älskar henne så!!

Med babblarna i bakgrunden för att Daniella ska vara nöjd så står jag och dansar lite och sjunger med. Kan säga er att låtarna verkligen fastnar på hjärnan så kommer nog gå runt och sjunga mer under kvällen och även morgondagen haha. Livet med en småtting i närheten! Johanna och Kjell är nere och lämnar en sak i deras lägenhet så fick vara barnvakt en liten skull. Fastän de bara är några minuter så är de sååå mysigt!

Blir min standard mat till kvällsmat: rotfrukter i ugn med kyckling! De är ju så gott och så lätt att göra, finns helt enkelt bara positiva saker med det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tror det till och med kommit lite mer snö under natten, eller så var det för jag kom hem ganska sent och man såg inte lika bra! Var även kallaste dagen på länge nu, stod -7 grader på termometern när jag vaknade imorse. Hur sjukt?! Har dessutom hört att i år kommer vi få en helvetes vinter, liknande den 2012(?) med massa med snö och mycket kalla grader.

Var inte alls lika roligt att bussen var över 10 minuter sen så man fick stå ute och frysa, men då är det extra skönt att få sätta sig i bussen haha! Jag tänkte dock fråga er en fråga här nedan;

Vad skulle ni vilja se mer av på bloggen?

Likes

Comments

Alltså ser ni hur mycket det har snöat här hemma?! Hos Liam var de nästan ingenting, så blev en ganska så stor chock när jag kom hem. Men det är ändå lite mysigt, dessutom är det skönt att det vita lyser upp marken under de mörka kvällarna!

Men nog om det, vi sitter just nu och äter våran kvällsmat; kyckling-wok!! Så gott, dessvärre blev det väldigt sen kvällsmat med tanke på att jag kom hem lite senare än vanligt idag.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Idag är det back to basics med bloggen, så ska börja dagen med att läsa lite bloggar medan jag och Liam morgon myser. Kan nog inte bli en bättre söndag! Dock har denna helgen gått så fort för igår hade jag ju utbildningen i 6 timmar och sen var jag helt slut.

Idag ska jag även hemåt, dock hade jag glömt boka tåg hem och det är slutsålt så måste troligen ta ett senare tåg. Så typiskt, brukar ALDRIG glömma det för bokar hemresan på samma gång som dit resan. Men denna gången glömde jag. Får se hur de löser sig!

Likes

Comments

Nu är det sista tjat inlägget om allt de här med lashlift men alltså shit va kul det var! Till en början var det pillrigt och var så nervös i början så skakade rätt mycket. Efter några minuter släppte det dessutom och i slutet var det så kul att äntligen få se slutresultatet.

Men hur gick det egentligen?! Klarade jag det och har certifikatet lashlift? JA DET HAR JAG!! Alltså åh är så glad och ibland är verkligen spontant bäst. Detta var ett exempel på det, grattis till mig!

Före;

Efter;

Likes

Comments

Sitter i sängen just nu och väntar bara på att klockan ska bli 12.20 och sen ska jag bege mig mot Eskilstuna för utbildningen! Ni får önska mig lycka till och hålla alla tummar och tår att jag får certifikatet i slutet av dagen. Vet inte om de blir fler inlägg idag för kommer vara helt slut när jag kommer hem.

Kanske tittar in här och bara säger hur de gick, om ni vill såklart! Hoppas ni får en super bra lördag, kram på er.

Likes

Comments

Snart kommer ni nog tröttna på mitt tjat om lashlift, dessutom när senaste inlägget handlade om hur fortsatt besviken jag är på att det inte händer något med mina fransar när jag gör lashlift. Men eftersom jag blev så besviken och vill förstå mig på varför de kan gå så fel så ska jag utbilda mig inom det!

Det är väldigt spontant och jag bokade tiden i onsdags och gör kursen nu imorgon, på lördag?! Jag som brukar vilja planera allt in i minsta detalj. Men ska bli sååå kul, så om de är någon som skulle vara sugen på att göra lashlift och bor i närheten av Örebro eller Eskilstuna är det bara att hojta till!

Likes

Comments

Förlåt för den dåliga uppdateringen nu på morgonen! Men har varit hos hon jag gjorde den misslyckade lashliftet och skulle få testa idag igen. Men återigen blev de ingen skillnad så ska få en gratis annan behandling istället. Så det är ju skönt att jag fick något iallafall!

Sen efter det träffade jag @fredrikawirsen på en liten fika! Så trevligt och så trevlig och lättsam tjej. Tror det garanterat blir fler gånger, iallafall om jag får bestämma!

Likes

Comments

Idag var det full rulle på jobbet då vi fick in lite nya saker! Bland annat nya viktplattor, nya hantlar (några hade gått sönder så ena hantelstället hade inte vissa vikter), en kettlebell ställning, viktbollar i mjukt material och ja massa mer. Tycker det är så kul med nytt och det blir så fint och fräschare med nytt. Blir även mer struktur vilket jag ÄLSKAR. Kommer ske ännu mer förändringar på jobbet dock. De ska bland annat målas om i mer neutrala färger, kommer bli så sjuuukt bra! Tror det kommer uppskattas av medlemmarna också, eller vad tror ni?!

Före och efter!

Likes

Comments

Why me?

Hur kommer det sig att mina dagar alltid börjar bra men efter några minuter så går den åt helvete??? Som idag, hade sovmorgon och vaknade precis innan alarmet var ställt. Fixar mig, lyssnar på musik och har värsta feelingen. Sen ska jag gå till bussen och då hör och ser jag att Sigge håller på att spy, så de var bara att plocka upp. När jag väl kommer till köket har han spytt där också, inte nog med det hade han bajsat inne också???

Allt detta resulterade i att jag missade första bussen idag IGEN och kommer sent till första lektionen nu. Vilken bra start på dagen, not.. Men nu är jag iallafall på bussen så kommer ju iallafall in till skolan, man får tänka lite positivt. Sen ikväll har jag en super kul grej att berätta för er, något som är väldigt spontant. Stay tuned!

Likes

Comments

Instagram@idaobberg