Känner att förkylningen börjar bli värre och värre så jag försöker att inte anstränga mig så mycket och ska ta det lugnt med träningen den här veckan. Tycker alltid de är så jobbigt att bli sjuk iallafall träningsmässigt. Har ju som sagt kommit in i ett sånt bra flow och då känns de så tråkigt att behöva ta ett litet uppehåll. Speciellt när det går så bra just nu!

Idag händer inte alls mycket, idag har vi bara två lektioner och det är bara engelska och naturkunskap. Så det är min lugnaste dag i skolan på hela veckan. Vet inte om vi kanske skulle äta ute idag bara för vi har håltimme men vet inte hur det blir med det!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kroppsvikt träning!

Idag på träningsläran fick vi 40 minuters fri träning i gymmet så jag och Fanny körde ett pass för rumpa och ben! Som faktiskt var riktigt jobbigt och det brände ordentligt så tänkte tipsa er om det! Perfekt att köra när man t.ex är utomlands och det inte finns något gym, det är snabbt och även effektivt!

Vi körde 3 varv och 10 repitioner på varje övning!

Benböj

Donkey kicks

Kissande hunden

Raka marklyft med ett ben

Liggande adductor ''maskin'' (Man ligger på sidan och för benet upp i sidled och sedan ner)

Jägarvila i 40 sekunder

Likes

Comments

Inte alltid så lätt

Vissa helger är lättare än andra att säga hejdå och idag var en sån dag då det tog verkligen emot att säga hejdå. Ville bara stanna minst en dag till, som tur är så ses vi igen på fredag och då är det även långhelg eftersom det är Valborg! Och det är = 2 dagar mer tillsammans, yay!! Men nu sitter jag iallafall på tåget och är snart framme!

Ännu mer tråkiga nyheter är att jag börjat få en förkylning, typisk influensa. Det är alldeles stramt i halsen och varje gång jag sväljer så har jag sån sjuk halsbränna. Nu var de längesen jag var sjuk men det är alltid lika tråkigt när man väl lyckas bli det. Liams småsyskon började även också bli lite krassliga så vet inte om jag blivit smittade av dem.

Likes

Comments

Mardröm

Usch jag hade en sån konstig dröm och vaknade nyss i panik och kände mig jätte ledsen, nästan så tårarna kom. I drömmen så hade jag drömt att Liam gjorde slut med mig utan anledning och att han inte ens var ledsen, jag själv var helt förkrossad och det slutade med att han berättade att han hade träffat en ny tjej och det var därför han gjorde slut.

Tur att det bara var en dröm och inte verklighet! Men tänk ändå att en dröm kan göra en så ledsen och påverka en så mycket! Pga drömmen så kommer jag idag vilja pussa och visa att jag älskar L extra mycket för att få bort den är känslan!

Min<3

Söndag = hemgång 

Även söndag idag och det menas att jag ska åka hem. Är inte alls sugen på de, men frågan är ju om man någonsin är det. Skönt iallafall att tåget går vid 6 så vi har ju några timmar kvar!

Det som är skönt med distansförhållande är att det blir inte jobbigt att åka längre sträckor. Samma sak med att åka utomlands! Förut var de jätte jobbigt att sitta still längre än 2-3 timmar och nu är de inte alls jobbigt längre.

Likes

Comments

The perfect dress

Igår när jag väntade på att Liam skulle sluta på praktiken så gick jag in på bikbok och det första jag såg var denna fina klänningen! Testade den direkt och visste att jag var tvungen att ha den, så fin och så somrig! Dessutom i blått som är min favoritfärg. Längtar till varmare dagar så jag får rocka denna snyggingen!

Kolla bara ryggen! Så snyggt!
Den är så fin!! Färgen är perfekt!

Likes

Comments

My plans today;

- Jag ska faktiskt ta det lugnt idag och försöka att inte stressa. Fastän det är helg har jag svårt för att slappna av ibland!

- Försöka få in ett träningspass, säger detta varje helg när jag är hos Liam men ändå så blir det aldrig av haha!

- Om träningspasset inte skulle bli av så blir de nog en promenad istället, solen är framme och det är alltid lika skönt att komma ut och röra på sig!

- Vi ska kolla med våra kompisar Louise och Hampus om de vill ses! Vi pratade om det förra helgen så jag hoppas de blir av iallafall.

Ska ni göra något roligt idag? Berätta gärna! Alltid lika roligt att höra!

Älskar verkligen fransarna!

Kan vi bara ta ett ögonblick för mina lösögonfransar som jag köpte från wish?! De är så himla fina så ska lätt beställa hem massor haha!!

Likes

Comments

Blir alltid så stolt och glad över mig själv när jag gör goda gärningar för andra människor. Idag påväg till tåget så kom en tjej fram till mig och hon såg riktigt förtvivlad ut. Hon frågade om jag hade 20kr som hon kunde gång och eftersom jag hade det så gav jag det till henne.

Hon lös upp i största leendet och tackade mig jätte mycket och sa att hon var förvånad att hon fick pengar. Men då sa jag att om jag hade haft det dåligt ekonomiskt ställt så hade jag velat att mina medmänniskor hade gjort samma sak för mig. Då sa hon "jag har inte tänkt så förut, när jag har de bättre ekonomiskt ställt så kommer jag göra samma sak"

Likes

Comments

Contains affiliate links
Före

Innan var de väldigt ljusa och såg därför ganska glesa och ''livlösa'' ut. Speciellt eftersom jag knappt målar mina ögonbryn utan brukar bara fylla i de lite lätt.

Efter

Såhär blev resultatet! Blev verkligen så nöjd och formen blev hur bra som helst! De blev även så fylliga och nu behöver jag inte ens fylla i mina ögonbryn, jag är verkligen jätte nöjd!

/ Jag använder mig av depends ögonbryns färg / HÄR kan ni köpa samma, jag har färgen brun-svart.

Likes

Comments

Leg day!

Uppvärmning: 10 minuter på cykeln
Stretch av ben, 30 sekunder på varje övning; Pigeon pose, heals to stand, stretch av baksida lår.

Övningar

Benböj 10x5 (ett set uppvärmnings set)
Marklyft 10x5 (ett set uppvärmnings set)

SS1 Stepups med hantlar - 10x4 på varje ben
SS1 Gående utfallssteg med hantlar - 8x4 på varje ben

SS2 Benpress med ett ben 10x4 på båda benen
SS2 Benpress med båda benen 10x4

SS3 Vadpress i smithmaskinen 10x4
SS3 Vadpress med ett ben, kroppsvikt 10x4 på varje ben

Likes

Comments

Instagram@idaobberg