* Jag äter nästan aldrig frukost hemma på vardagarna utan jag gör en macka på morgonen. Sen äter jag den på bussen istället.

* Jag hatar men ändå älskar att läsa böcker. Jag har svårt för att börja läsa böcker för jag tänker "nej böcker suger" men när jag väl börjat läsa så kan jag knappt sluta!

* När jag var liten hade jag jätte svårt för att gå hem efter skolan (typ från lekis till 2an) och istället för att gå hem så var jag kvar på skolan så mina föräldrar blev såklart jätte oroliga.

* Jag har som tur inte varit med om många olyckor, det enda som jag varit med om är att jag ramlat av en häst och fått spricka i nyckelbenet och sen att jag brutit handleden.

* Påtal om ridning så red jag i rätt många år och sen slutade jag bara helt plötsligt. Ångrar det lite eftersom det verkligen är en nästan obeskrivlig känsla att sitta på häst ryggen!

Här hade jag gips efter en cykel olycka och det var då jag bröt ett ben i handleden. Kanske kör en storytime på detta!

Och en super gammal bild från när jag red haha!

Likes

Comments

Har precis kommit hem från jobbet och ska snart äta lite välbehövlig mat, har längtat efter maten enda sen jag slutade praktiken haha! Sen blir de att läsa lite bloggar!

Tänkte iallafall berätta om ett riktigt grymt ben och rump pass jag körde för första gången förra veckan. Kan säga att jag hade träningsvärk i FYRA dagar, hur sjukt??? Så körde även det idag och känner redan att träningsvärken börjar komma! Upplägget såg ut såhär:

Squats 10 x 4 sets
Marklyft 12 x 4 Sets
Gående utfallssteg 10 x 4 på varje ben
SS benpress och leg extension 4 x 12 på båda övningarna!

Likes

Comments

Måndag igen och även slut på sportlovet! Egentligen har jag studiedag idag men eftersom jag ska på röntgen på fredag och kommer vara borta då så går till praktiken idag ändå!

Står även jobb på schemat idag! Ska bli roligt att komma tillbaka till både praktik och jobb, som jag sagt förut så trivs jag så bra på båda platserna så det blir bara roligt att jobba!

Likes

Comments

För er som inte kommer ihåg så var min header såhär tidigare, rätt så tråkig om jag får säga de själv haha!

Och såhär blev den nu! Är hur nöjd som helst och det är super duktiga @eoes som gjort den åt mig! Om ni själva skulle vara intresserade av att göra en BESTÄLLNING kan ni klicka H Ä R för att komma direkt till det inlägget där ni hittar mer information!

Likes

Comments

Tack alla fina ni för all respons jag fick på senaste inlägget, sånt får en att må lite bättre! Idag är det en ny dag med nya tag och jag ska försöka göra det bästa utav den!

Ska ju bland annat åka hem från Liam så vill försöka vara så glad som möjligt innan jag åker. Sen blir det att ta en och en annan Ipren för att lindra mensvärken så mycket som möjligt! Tror på att det kommer bli en toppen dag, har inställningen till det iallafall!

Idag började jag dagen med en sovmorgon, sov ända till 11.20?! What, vad händer haha! Men kände att det var välbehövligt sista dagen på sportlovet! Nu ska jag gosa med Liam och sedan ner och äta lunch!

Likes

Comments

Har jag känt mig rätt nere och låg idag. Mitt temperament ska vi inte ens snacka om och jag går från glad till arg på en sekund. Tror det är min mens som spökar lite, blir alltid så känslig runt den. Tycker det känns så trist och speciellt för de som är i min närhet.

Har även haft sån mensvärk både idag och igår och den verkar inte vilja släppa helt. Värker så i både mage och rygg, suck.. Sist men inte minst tror jag att jag börjar bli förkyld och har haft huvudvärk sen lunch idag.

Kände att jag bara behövde skriva av mig lite och att livet inte alltid är på topp vilket man lätt kan tro genom en blogg där man visar det roliga i livet.

Likes

Comments

Nu var det dags för ett länkbyte! Alltid lika roligt och förhoppningsvis kanske några nya hittar hit? Isåfall, välkomna! Personen jag ska ha länkbyte med @jonnaholgersson!

Jag skulle säga att Jonna har en väldigt allsidig blogg där hon skriver om det mesta, det som skrivs mest om är nog hennes vardag och man lär verkligen känna henne i sina inlägg! Jag får känslan av att hon är äkta och att hon delar med sig av både positivare dagar och även de dagarna som är sämre! Hon vänder sig väldigt ofta till sina läsare och frågar om tips vilket jag tycker gör att bloggen känns mer personlig!

Tycker verkligen ni ska kika in på hennes blogg! Som ni hittar H Ä R

Likes

Comments

Contains affiliate links

Vad mer än skinnjackor är inte vårens must haves? Känns som att jag införskaffar mig en ny skinnjacka varje år, så vem vet, det kanske blir även en ny i år?

1 / 2. / 3. / 4.
1. / 2. / 3. / 4.

Inlägget innehåller adlinks, klicka på länkarna för att komma till plaggen!

Likes

Comments

Idag är jag för en gångs skull uppe i bra tid för att vara sportlov och känner mig rätt utvilad fastän det var hundarna som väckte mig. Har varit vaken sen klockan halv nio! Jag får en tendens att sova mycket längre än vad jag brukar på lov och det kan vara skönt ibland men i slutändan förlorar jag ändå på det.

Idag bär det även hem mot Liam, vi har inget mer planerat för sportlovet och tror vi mest kommer bara vara hemma hos honom och ta det lugnt. Men det är ju skönt det också!

Igår tittade även solen fram och ser nu att den gör det nu med! Blir på sånt bra humör när solen är framme. Igår satt även jag och mamma ute på verandan i lä och det var riktigt skönt!

Likes

Comments

Instagram@idaobberg