Känns som vårdcentralen är mitt andra hem haha.. Var ju hos sjukgymnasten förra veckan och fick akupunktur och sen var jag även där idag och fick också akupunktur. På torsdag ska jag också tillbaka till sjukgymnasten, tisdag nästa vecka ska jag till barnmorskan och sen fredag nästa vecka tillbaka till sjukgymnasten haha! Som tur är så är de flesta tiderna vid klockan 8 (alla utom barnmorsketiden) så jag missar inget speciellt i skolan! Tar bara en senare buss och är framme ca 30 minuter efter vi börjat.

Annars idag händer det inte så mycket. Har engelska nu på morgonen sen håltimme och sist naturkunskap. Efter skolan tänkte jag antagligen träna, om ryggen tillåter det så att säga. Har jätte ont för tillfället men det brukar försvinna under dagen! Blir nog att gå upp till intersport på håltimmen och se ifall jag kan få min praktik där!

Tog några riktigt fina bilder på himlen när jag var påväg till vårdcentralen!

Likes

Comments

Ikväll blev det hemmagjorda hamburgare och det är ju sååå gott! Tryckte i mig min nästan lite alldeles för snabbt.. hehe.

Likes

Comments

Har riktig lyx varannan måndag med sovmorgon och skjuts till skolan eftersom då är Liam hos mig och han börjar inte förens 12 ungefär. Då kan han skjutsa mig till skolan i samma vända med att han åker hem! Så nu sitter jag i bilen påväg till skolan!

Jag tycker faktiskt om måndagar rätt mycket bara för att vi oftast tränar då på träningsläran och då är det skönt att slippa träna på kvällen då det redan är gjort på morgonen! Sen har vi även idrott så måndagar är en väldigt aktiv dag för mig. Dessvärre har vi svenska efter alla praktiska lektioner och då är man helt slut = man jobbar knappt för man är så trött och vill bara hem!

Igår gjorde jag och Liam blackmask och den var faktist riktigt bra och drog verkligen bort pormaskarna!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen landat i sängen efter maten och efter träning så nu blir det att mysa ner sig i sängen framför ett avsnitt av shooter! Rekommenderar återigen den serien! Känns som de dagar när jag tränar är så mycket mer effektivare än dagar då jag inte tränar alls fastän jag gör andra saker hehe. T.ex städade rummet igår så känns det ändå som att idag - söndag då jag tränade var mer effektiv än gårdagen!

Idag stod det iallafall ben på schemat och det gick riktigt bra, älskar känslan när man precis blivit klar på gymmet och när man känner hur duktig man faktiskt varit! Tror nog de flesta vet den känslan!

Jag och Liam träffade Hannah igår och då pratade vi om bilden till vänster som är från 2013 när vi precis hade börjat träna. Vi kom fram till att vi borde ta en ny för att se förändringen hhaha! Så det gjorde vi idag!

Likes

Comments

Såhär blev resultatet på mina fransar! Skrev ju att jag skulle testa volym för hon jag gör hos hade precis börjat göra volym så de var lite billigare! Win-Win situation alltså hehe;-). Dessvärre gjorde hon bara en naturligare volym och till en början var jag rätt besviken för ville ha det lilla extra men nu tycker jag om de massor! Vill även tillägga att jag tog bilder på de igår och då var de 5 dagar gamla, därför kan jag ha tappat några fransar här och där.

Likes

Comments

Innehåller adlinks

Hur snygga underkläder har inte NA-KD? Blir sugen på att beställa hem alla och måste jag välja en favorit så är det nog 5an! Älskar verkligen färgen på den. Klicka på länkarna för att komma till bh-arna.

1 / 2 / 3
4 / 5 / 6

Likes

Comments

Denna helgen har jag inget planerat förutom att vara med Liam, familjen och gå på kalas för min kusin som fyller 18 idag! Dock brukar vi inte göra så mycket på helgen men nu har vi verkligen ingenting planerat och det är jätte skönt. Så skulle vi känna för att hitta på något så är det ju bara att göra det!

Känner att jag just nu har lite brist på vad jag ska skriva om så tänkte sätta mig nu och förbereda några inlägg för de dagarna jag absolut inte har något att skriva om. Hoppas ni får en super bra helg, kramis💗

Likes

Comments

Eftersom det är fredag så är det självklart taco-fredag! Finns nog ingen maträtt som jag tycker om lika mycket och som jag aldrig skulle kunna tröttna på som tacos! Har ni någon obligatorisk fredags maträtt? Berätta gärna, kramis💖

Likes

Comments

Man måste ju bara älska bussen jag åker med.. Andra gången den här veckan som bussen krånglar / halvt går sönder. I tisdags ville inte dörren man går ut i funka men tillslut så stängdes dörren. Idag så var först bussen sen och så stannade den ca 10 meter innan busshållsplatsen och bara stod, jag anade att något var fel på den redan då. Iallafall så efter ca 25 minuters busstid så är det någon som ska gå av och så ville inte dörren stängas idag heller. Han försökte köra iväg men då åkte bara dörren upp. Nu har vi stått still i ca 15 minuter så jag hoppas att det går att lösa!

Blir bara så trött och irriterad på när nästan allt ska krångla. Kände redan imorse när jag vaknade att jag var stressad.. Jag hoppas det blir bättre under dagen iallafall! Efter skolan ska jag till mammas jobb och sen ska vi vidare till Marieberg och så ska jag försöka fixa praktik på Intersport!

Likes

Comments

Gick super bra hos sjukgymnasten och fick ha kvar mina vanliga övningar. Vi gick igenom samma som vi gjorde sist och gjorde samma kontroller för att se om det hade bättrats på något och det hade det! Förut hade jag ont i hela ländryggen och sen gjorde det lite ondare på vänster sida och nu var det bara vänster sida, alltså har det förbättrats lite, YAAAAY!!!

Dock när jag väl var där för kontrollerna tog bara 20 minuter så frågade hon om vi även skulle testa akupunktur och jag sa ja, tänkte då att jag skulle få en tid snart men sjukgymnasten menade direkt haha! Har aldrig gjort det förut men det är alltså att man sätter nålar i ryggen för att få musklerna mer avslappnade, blev lite nervös men det var inte alls farligt och gjorde knappt ont, det sved mest. Så nu ska jag tillbaka på tisdag och torsdag nästa vecka och sen även fredagen om 2 veckor. Spännande att se om detta hjälper mig på traven! Hoppas det iallafall.

Likes

Comments

Instagram@idaobberg