Vad fick dig att börja blogga?

- Jag hade tänkt på det super länge men aldrig tagit tummen ur. Men det som fick mig att börja var att ha ett ställe där jag har mycket minnen sparade på.

Drömresemål?

- Jag har rätt många drömresmål men ett är Maldiverna. Måste hinna besöka det innan det försvinner??

Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans?

- I 2 år och 1 månad!

Hur träffades ni?

- Genom en gemensam kompis och sen började vi skriva efter det.

Vilket land/vilken stad skulle du helst av allt vilja bo om du fick välja?

- skulle iallafall vilja bo i Sverige, på Gotland skulle vara mysigt! Har ju inte varit på så många ställen i Sverige och skulle nog inte trivas att jobba utomlands.

Vad gör du helst på fritiden?

- umgås med min familj eller tränar!

Vad är din favorit mat?

- tacos alla dagar i veckan!

Hur lång är du?

- 167 cm!

Vilken linje går du?

- Jag går en barn och fritids linje med inrikting träning. Med det sagt så läser jag BF kurser men också tränings inriktade kurser som träningslära!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Första riktiga skoldagen idag och jag känner mig redan skoltrött. Bra jobbat va? haha! Tror dock att de kommer bli en lugn dag eftersom vi bara kommer ha introduktion av kurserna, dock är det ju rätt lång tråkigt och blir många långa raster.

Fyndade för övrigt denna bomberjackan på ONLY för endast 100:-, behövde dessutom en ny eftersom jag använder min marinblå dagligen. Hade tur för det fanns bara en militärgrön kvar, det var ödet att jag skulle köpa den. Tror den militär gröna också kommer användas flitigt.

/ Byxor - Gekås / Tröja - Lager157 / Jacka - Only /

Likes

Comments

/Jeans - gekås / tröja - gekås / klocka - Daniel Wellington /

Detta fick bli första skoldagens outfit! Älskar mina jeans verkligen så mycket. Skoldagen gick för övrigt jätte bra, vi gjorde inte direkt så mycket utan hade lite tävlingar! Men det är ju roligt det med. Men imorgon drar allvaret igång och jag har vanliga lektioner, tror dock det mest kommer vara introduktion av de nya kurserna.

Hade även körlektion idag och känner att jag utvecklats otroligt mycket på bara 2 lektioner! Det sa även körskolelärsren. Så det känns riktigt bra, är dessutom inte alls långt kvar tills det är dags. Bara ynka 1.5 månad. Känns faktiskt helt overkligt.

Likes

Comments

Ni vet det där samarbetet jag varit så hemlig med under en lång tid? Nu kommer det och det är ett samarbete med ingen mindre än: DANIEL WELLINGTON!!

Så i samarbete med Daniel Wellington har jag fått hem denna snygga klocka ur deras kollektion ''classic black''. Skillnaden med den jämfört med andra kollektioner är att själva uret är svart, super snygg! Fick även hem ett nytt klockarmband, så nu kan jag byta armbandet på min senaste klocka därifrån och få som en helt ny klocka, sjukt smart!

Beställer du en klocka mellan den 15:e - 28:e augusti så får även ni ett klockarmband på köpet! Hur bra? Med rabattkoden ''idao'' får ni dessutom 15% rabatt, kan dock inte kombineras med andra erbjudanden.

Likes

Comments

- Jag gick ut med riktigt grymma betyg och fick A i hela 5 kurser!!

- Jag har tränat mer denna sommaren än någon sommar någonsin. Brukar annars ha uppehåll under hela sommaren men i år var motivationen på topp!

- Jag och Hannah har kommit varandra mycket närmre och har saknat att umgås med henne jätte mycket.

- Jag och Liam firade 2 år, tycker det är så sjukt att tiden går så snabbt!

- Har sammanlagt haft 3 sommarjobb denna sommaren! Dock har jag jobbat mest uppe på gymmet och det kommer jag fortsätta med i höst också.

- Jag har njutit av alla dagar det har varit fint väder och aldrig suttit inne de dagarna!

- Jag tatuerade mig!!!

- Köpte tränings och kost program av Jelly-devote! Har sammanlagt gått ner 3 kg nu och mår så mycket bättre.


- Jag har börjat plugga riktigt mycket till körkortet och hoppas på att jag klarar det.

- Påtal om körkort har jag även bokat teori-provet och uppkörningen!

- Umgåtts mycket med familjen!

- Fastän jag inte gjort så mycket denna sommaren är jag även glad att jag varit mycket hemma.

Likes

Comments

Känns helt sjukt att jag börjar 3an på gymnasiet imorgon, förstår det inte ens själv? Ska bli skönt att vara klar med skolan (iallafall för ett tag) och komma ut i arbetslivet! Men ändå känner jag mig inte redo. Jag vet vad jag vill jobba med men samtidigt är jag rädd att jag inte ska få något jobb. Det är iallafall mycket känslor inför sista året, men tror det kommer bli hur bra som helst.

Idag är det faktiskt riktigt fint väder så ska verkligen njuta av sista dagen som ledig. Blir nog att sitta där hela dagen och sen plugga lite körkort efter jag jobbat.

Likes

Comments

Idag var jag lagom irriterad efter att min sjukgymnast ringde mig. Jag har ju problem med min rygg och har bland annat gjort magnet röntgen för det, dock såg man ingenting där. Jag har väntat hela sommaren på att min läkare ska höra av sig ang att jag skulle få en till magnet röntgen, en ordentlig där man ser mer som min sjukgymnast sa.

Men idag fick jag reda på jag inte kommer få någon mer röntgen för de tycker inte det är värt det. Fine om de hade slutat där men nej. Då berättar hon att de inte tänker göra något mer och att detta är sista samtalet vi har.

Hon TRODDE jag hade skav på disken. Är så trött på att de bara ska chansa med diagnoser hit och dit och sen visa sig vara något annat. Att de aldrig kan vara säkra. Hon sa att jag skulle höra av mig om jag fick mer ont men att det var meningslöst att jag skulle fortsätta gå dit eftersom de inte blivit något bättre sen jag började gå dit? Så de menar alltså att jag ska gå här med min onda rygg för att de inte kan hjälpa mig, de ska dessutom vara specialiserade på just ryggproblem. De vägledde mig ingenstans utan här står jag och vet inte vad jag ska göra här näst. Ska jag behöva gå runt med smärta? Vart ska man vända sig när man inte ens kan få hjälp av vården längre? Blir bara så jävla less.

Likes

Comments

MÅNDAG - Sola och bada för det är fint väder! I fredags kunde jag ju inte njuta till 110% eftersom jag skulle till Liam men idag blir det poolhäng. Dock börjar jag jobba vid 5 men det är ju lång tid tills dess.. Ska även ner till banken och fixa mitt bankID så swish funkar!

TISDAG - Jobba och plugga körkort!! Måste plugga, plugga och plugga så jag får körkortet tills min 18 års dag.

ONSDAG - Jag börjar skolan och går in på mitt sista år, fattar ni hur sjukt detta är? Ska även övningsköra.

TORSDAG - Skolan och sen efter skolan jobb. Har för övrigt fått väldigt bra schema för en gångs skull!

FREDAG - Äntligen helg, Liam kommer hit och ska bli skönt att vara hemma-

LÖRDAG - Hannah fyller år och vi är bjudna till hennes kalas, ska bli super kul!

SÖNDAG - Liam åker hem och jag förbereder mig för skolan igen.

älskar mitt smink här!

Likes

Comments

Jag har blivit utmanad av @annahss att denna listan som handlar om hemmet. Listan är gjord av @ssandras och @ThejaCornelia!

1. Bor du själv?
- Nej jag bor med min mamma, pappa och våra 2 hundar.

2. Bor du i lägenhet eller hus ?
- Bor i ett hus på 130kvadrat meter!

3. Berätta en sak du inte är nöjd med i ditt hem?
- Helt ärligt ingenting, allt hemma hos oss är nyrenoverat. Måste jag välja något blir det väl golvet i vardagsrummet haha?

4. Vilken stad bor du i ?
- Örebro, men bor i en liten by som heter Fjugesta!

5. Vad är du mest nöjd med i ditt hem?
- Våran altan, den är så fin och så stor! Men också våran pool!

6. Vilka färger går dekorationerna i ?
- Mycket i grått, vitt, rosa, silver och lite svart!

7. Visa en bild på ditt hem?

Får bli en bild på altanen, dock när vi hade babyshower hehe!
Lägger även in en bild på mitt rum!

Likes

Comments

Mini me!! Finns inte så mycket att säga om denna tiden förutom att jag har världens bästa föräldrar som har gett mig den bästa uppväxten jag möjligen kunnat få!

Alltså shit, mina löshårstider. Kommer ihåg hur jobbigt jag tyckte det var med löshår men jag trivdes inte i kort hår. Av någon anledning trodde jag såg tjockare ut i ansiktet med kort hår och jag kommer ihåg att jag tyckte det var jobbigt för att det blev tovigt hela tiden. Kan även tillägga att det inte var det snyggaste när man dessutom hade två olika färger på håret, hehe..

Och när man insåg att man kunde börja måla ögonbrynen. Frågan är ju hur man kunde tycka att de var snygga?!

Här kommer jag ihåg att jag och Fanny skulle försöka börja träna och det gick lite sådär. Vi började väl mest för uppmärksamhet kommer jag ihåg!

Sen påtal om ögonbryn, plockade de liiiiite för mycket.

Kommer ihåg att jag postade så mycket bilder på Facebook under typ 2013(?)! Spelade även mycket Habbo då haha!!

På högra bilden är en av mina tandställningar! "Nattandställningen" och den skulle jag ha varje natt för att flytta mina bakre tänder, gick ju sådär och slutade med att jag fick ha en i gommen istället!

Den vänstra är när jag gick i 5an!

Och IDAG; Känner att det iallafall gått till det bättre, det ska vi nog vara glada för haha!!

Likes

Comments

Instagram@idaobberg