Har precis avslutat 2017 års midsommar på ett mycket bra sett. Dagen var precis lika bra som igår. Jag startade den med att ta en lång och god frukost framför tv:n, vilket var längesedan sist. Jag gjorde sedan i ordning mig i lugn och ro innan jag tillsammans med min mamma och mormor gick fram till Hälsö hamn för det traditionella midsommarfirandet. Väl där tog vi lite lotter, kollade på alla barn som dansade runt midsommarstången och till sist tittade vi på ankracet, men de blev tyvärr ingen vinst i år heller...

När det var slut gick vi bara hem och åt upp tårtan från gårdagen och nu sitter jag i bilen på väg hem, vilket ska bli skönt att bara ta det lugnt åtminstone ikväll..

Hoppas eran dag har varit bra!!

Likes

Comments

Har spenderat denna midsommarafton som varje år på västkusten hemma hos mormor. Jag åkte ut hit tillsammans med mamma vid halv två tiden och var framme en timma senare. Vi tog det lugnt när vi kom fram då vi skulle äta först vid 6-tiden, så passade på att ta lite kort under tiden ;)

Vi tände sedan grillen och la på lite kött, korv, majs och annat gott och satte oss sedan och började äta av allt gott som stod på bordet. Idag var det bara jag, min mamma, mormor och moster till skillnad från andra år då det varit fullt vid bordet. Efter maten satte vi i oss jordgubbstårta och annat gott dagen till äran.

Det "riktiga" midsommarfirandet sker för våran del imorgon på Hälsö där dom har dans runt midsommarstången och lotteri mm som tradition på midsommardagen istället vilket är kul för då tar vi maten ena dagen och själva firandet andra dagen vilket inte blir lika stressigt. Nu ska jag sätta på en film innan jag ska sova.

Hoppas eran midsommar har varit lika bra som min, kram!!

Likes

Comments