Header

Träffade en vän som bor i närheten, vi bestämde oss för att ta cykeln och cykla runt lite. Det finns så fina ställen här vi bor, vi hittade även ställen vi aldrig varit på förut. Älskar verkligen spontana sommarkvällar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

skönhet

Något jag verkligen kan rekommendera är mineralpuder! Dom har jag är ett från Tikei och Bare minerals, båda är så bra.

Det som är bra med mineralpuder är att mineralerna inte innehåller konserveringsmedel eller andra skadliga ämnen, lugnar irriterad hud, liten allergirisk, bra för känslig hud, täcker sjukt bra och ser ändå naturligt ut, man känner sig inte "spacklad" i ansiktet, täpper inte igen porerna, oorganiskt - bakterier kan inte växa i mineraler, låter huden andas, håller hela dagen och massa mer!!
Det som också är bra med dom här är att dom har lock för hålen så det inte kommer puder överallt om man skulle ha med det i väskan, hur smart?
Bare minerals skiljer på pris beroende på vilken sida man köper ifrån, man kan köpa den i butik på Kicks men även beställa från t.ex cocopanda.
Tikei, som är precis lika bra men mycket billigare köpte jag på deras egna hemsida. Där har dom även en jättebra guide för hur man ska hitta rätt färg och så kan man beställa små prover.

Likes

Comments

jag

3 saker jag tycker om:
Sommarkvällar
Musik
Att vara ledig

3 saker jag tycker mindre om:
Falska människor
Djurplågeri
Just nu när jag kollar ut måste jag nog säga det dåliga vädret.. suck

3 saker jag vill göra i framtiden:
Resa
Hitta ett jobb jag verkligen tycker om
Skaffa familj med "the one", haha så klyschigt!

3 bloggar jag läser:
http://kissies.se
http://andreahedenstedt.se
http://blogg.veckorevyn.com/hiilen/

3 ord som beskriver mig:
Pålitlig
Omtänksam
Oftast blyg

3 platser jag tycker om att vara på:
Hemma
London
Vid havet

3 saker jag är rädd för:
Döden
Att förlora någon nära
Krig

3 saker jag ser fram emot:
Justin konserten
Att börja sommarjobba på sjukhuset, känns som att jag kommer lära mig så mycket av det!
Allt man har planerat på sommarlovet

Likes

Comments

allmänt

en från igår / två från idag

​Igår hade en kompis grillkväll för att hon har fyllt, så vi va ett gäng hemma hos henne. Så kul det var! Vi grillade lite gott, va ute och satt inne och bara pratade i timmar. Tiden bara rann iväg?? Känns som att den gör det fortare än vanligt nu för tiden.. Kom hem runt 12 iallafall. Idag ​grattade vi mina 2 kusiner som har fyllt 26 och min moster som fyllt 51. Var väldigt kul att få träffa släkten igen.

Likes

Comments

allmänt

Har varit hos min mormor i Stockholm, vi kom hem igår efter att ha varit där några dagar. Har varit hur trevligt som helst, dom bor så himla fint där också.

​Vi åkte även till Nynäshamn. Vi (familjen) åker till Stockholm till mormor varje sommar och är där några dagar och det har vi gjort sen jag var liten. Och nästan varje gång så har vi åkt till Nynäshamn över dagen, köpt glass och kollat runt lite på båtar och i alla småbutiker, så mys! Och det är så himla fint i Nynäshamn. Men nu åkte vi lite längre bort till utsiktsvägen, går inte att beskriva hur fint det är att åka på den vägen. Bara massa vatten ,lite småöar här och där, små klippor och stränder. Älskar att vara vid havet, blir så avkopplad på något sätt?? 

Likes

Comments

foto, allmänt

Har haft en såå bra midsommar med väldigt bra folk. Tog inte så jätte mycket bilder men hoppas dessa duger ändå. Vi åt god mat, gick till sjön och badade lite och bara hade de kul. Vi va några stycken hos några kompisar till familjen i deras sommarstuga och det är så fint och mysigt där.

Likes

Comments

Hej på er! Har precis kommit hem efter en lång men bra dag. Började med att jag var på vårdcentralen för att ta lite prover. Efter det åkte jag till Linnéa då vi bara var ute, vi köpte oss en varsin glass och gick runt lite å bara pratade om livet. När jag kom hem gjorde jag inte mycket tills en kompis ringde och fråga om jag ville ut på en promenad, jag gjorde ju ändå inget så jag följde med. Det var väldigt trevligt :)

Nej nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen och hoppas på att Sverige sätter något mål! Vi hörs

Likes

Comments

foto, allmänt

Idag överraskade vi bästa Linnéa eftersom att hon fyller år snart, så vi grattade henne lite i förskott. Hon hade verkligen ingen aning, hon blev så chockad! Så kul var det. Vi hade köpt presenter, hängt upp massa ballonger och köpte hamburgare som vi grillade på deras super mysiga uteplats. Sånt här blir så kul när det blev lyckat, och det blev det verkligen.

Likes

Comments

Instagram @idanymans