Header

1. Stuart Weitzman sko, 3995kr 2. Thomas Sabo charm, 549kr 3. Marshall Stanmore Bluetooth högtalare, 3995kr 4. Mango väska, 349kr 5. Embryolisse fuktkräm, 250kr 6. Edblad Glow Bracelet, 599kr 7. LUSH Mask of Magnaminty, 95kr 8. Moschino Fresh parfym, 385kr 9. Moshino klänning, 4930kr (nu 2460kr)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vad har hänt sedan senast? Jo, jag har fått ett jobb också har jag sagt upp mig... efter fem timmar. Det berodde väl mest på att jag inte riktigt hade koll på vad jag sökt. Trodde att det var äldreboende men när jag kom dit insåg jag att det var hemtjänst. Arbetsuppgifterna är väl i och för sig nästan detsamma, men det känns ju mer obehagligt att vara i någon annans hem helt ensam. Det värsta var nog dock att se hur ensamma alla gamla var. Strax efter lunch kände jag att jag inte klarade mer så jag sa upp mig.

Resten av gårdagen hängde jag med Sabina. Gjorde mitt första secondhandköp; en fejkad Burberry-hatt som drog till sig många respektingivande blickar på Navet. Är mycket nöjd med den! Sedan gick vi på Ica och köpte sallad och snacks för att sätta oss vid ån. Blev en mysig vändning på en till en början mycket traumatiserande tisdag.

Likes

Comments

Igår var planen att vi skulle på tivoli, men när vi kom dit höll de redan på att plocka ner det. Istället åkte vi till donken och hälsade på Sabina som hade rast. Sedan åkte vi hem till mig för att plocka upp badkläder och bror också begav vi oss till dyket. Blev årets andra och definitivt längsta bad hittills för mig. Men om det var skönt? Njae, det är tveksamt. Efteråt tog vi ytterligare en sväng förbi donken och begav oss till Birsta för att driva lite med Media-Markt-kulturen (ni som vet, ni vet). Kul söndag helt enkelt!

Likes

Comments

Då var studenten och allt firande över. Min dokumentation av studentdagen och resten av veckan är inte den bästa. Men så kan det bli när champangefrukost, lärarlunch, utspring, flakåk, mottagning och utgång står på schemat på en och samma dag. Haft en riktigt kul vecka iallafall även om det kanske inte alltid blev som jag tänkt mig. Vissa människor har jag nog sett för sista gången i mitt liv och vissa kommer jag nog hitta på fler roliga äventyr med framöver.

Likes

Comments

Efter vi förlorat klassikeravslutningen idag begav jag, Yasmine och Lollo oss till Birsta. Fick med mig ganska mycket småsaker. Sminket är dock från när jag var med David och Yasmine förra veckan, men kul att visa ändå tänkte jag!

Monki, 200kr

Monki, 80kr/st

H&M, Lindex, Gina Tricot

Studio Skin Concealer, 215kr - Studio Skin Foundation, 340kr - Photo Filter Powder Foundation, 360kr Allt från Smashbox

Likes

Comments

Igår var det lärarmiddag på Aveny. Det började med mingel och cava följt av trerätters. Jag satt bredvid fysik-Lennart och fick ta selfies med honom.

Under middagen var det uppträdanden av både klasser och lärare. Skulle nog säga att lärarna utklassade oss elever ganska rejält när det kom till det. Efter middagen blev det mer fest och dans. Man fick skämmas lite idag när det var dags att träffa mentorerna, men har ju bara tre dagar kvar på skolan så vad gör det?!

Likes

Comments

Är just tillbaka på skolan efter cykelklassikern. Det är en del av vår skolas klassiker-tävling som avgör vilken klass som får gå ut först på studenten. Min klass ligger inte så bra till men jag kände att jag var tvungen att delta ändå eftersom jag skippade förra tävlingen. Ångrade mitt beslut efter första uppförsbacken, fast det känns ganska skönt nu när det är gjort! 2 mil är ändå bra jobbat!

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från balen i lördags. Var ju mobillös under kvällen då jag som sagt tappat bort min telefon under mösspåtagningen. Men hade ju hela balgänget som kunde ta bilder så det löste sig. Vi alla samlades en stund hos "min officiella baldejt" Yasmine innan vi begav oss upp på södra berget för trerätters. Talen var pinsamma och efterfesten kändes mest som ett lågstadiedisco, men det var hyfsat kul ändå!

Likes

Comments

I onsdags var det mösspåtagning för alla studenter här i Sundsvall. Firandet började klockan tre på torget och klockan fyra släppte alla sina ballonger. Tror egentligen traditionen från början gick ut på att man skulle kasta upp mössan men det var väl för många som tappade den helt enkelt. Runt fem drog jag hem och fixade till mig lite inför kvällen, sedan väntade förfest hos Nisse och därefter utgång på Oscars. Blev med min två veckor gamla telefon så kvällen gick mest ut på att utan framgång leta efter den. Hade iallafall kul tills telefonen försvann.

Likes

Comments

Pluggat i princip hela dagen idag. Har mitt sista skriftliga prov någonsin imorgon. Nu är verkligen slutet nära. Jag borde vara glad, men känner faktiskt mest ångest över att gå ut gymnasiet. Vad ska jag hitta på nu liksom? Plugga vill jag inte än men jag har heller inget jobb. Vad har jag då att fira? Kommer vakna dagen efter min student med fler problem än någonsin. Och då handlar problemen inte längre om att lära in strukturformeln för någon kolförening, det handlar om mitt liv. Samtidigt ska jag inte vara alldeles för negativ för det är ju nu jag har chansen att bestämma själv vad jag vill göra. Det som oroar mig är dock att svaret på den frågan är att jag vill ligga hemma i min säng och äta chips.

Likes

Comments