Om allt man inte väljer, men ändå tvingas ta
Om stoltheten jag sväljer för att klara varje dag
Och allt som jag ska gömma i mitt hjärta utav glas
Om allt det där ska rymmas går jag av

Så ta mig med till drömmarnas land, jag kan väl få följa med på din axel

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Spenderar ju tid rehab 3 dar i veckan, ligger precis vid älven här i stan! Sååå underbart. Denna vecka har en dag gått åt i 2 timmar hos psykolog så efter en tankerensare där, känns det mer än skönt att få ställa sig i strålande sol och blåsig vind

Likes

Comments

Det är oktober månad och jag fryser och har ont, ändtarmen smärtar och blöder så jag har svårt att vara utan smärtis och den tröttheten jag upplever av den här kraftiga inflammationen jag bär på och har gjort i 5 år nu gör mig utmattad och trött, trötthet man aldrig kan vila eller sova bort. Vissa dagar kan jag sova 16-17 timmar och vakna lika utmattad ändå! Men det ordnar sig alltid och vi hittar ljusglimtar i vår dag om vill det!

  • 281 readers

Likes

Comments

Emma stannade kvar efter pinchosmiddagen och idag åkte vi till Sunne och jag fick äntligen träffa Gabriel, guuuud så go och underbar! Men vad skulle det annars bli med dom bästa föräldrarna!

  • 281 readers

Likes

Comments

Igår invigde vi Pinchos, eller iallafall jag! Vi firade Emma 2 månader för tidigt, eller 10 månader försent. Haha! Jo så var det faktiskt, hon fick en spadag med oss men den rann ut i sanden och blev en kväll på pinchos, sådär några månader försent. Men det passade bra för hon åker iväg till andra sidan jorden om några veckor och blir borta på obestämd tid. Så hennes nästa födelsedag blir utomlands för henne! Supergott, och supermysigt!

  • 281 readers

Likes

Comments

I helgen åkte Philip och ett grabbhäng upp till Åre och åkte downhill, så jag och tjejerna passade på att MYSA. På fredagen blev det idol och på lördagen bjöd Erica på brunch hemma hos henne och dagen och kvällen försatte i samma MYSIGA anda :u) idag äntligen kommer han hem så jag ska passa på att fixa lite käk och ÄPPELPAJ, underbart!!

  • 281 readers

Likes

Comments

Idag tändes många levande ljus och jag inskaffade en ny mysig filt inför hösten! Inte riktigt höst än, men som den mysmänniska jag är, för att just min kropp inte har så mycket energi, så är det nått speciellt med hösten och den där krispiga känslan i luften. Det är mera okej att vara så sliten som min kropp alltid är för alla runtomkring en blir mera mysigare dom med, mera lugn, mera mys, och kanske känner jag mig mindre stressad av att se att majoriteten av människor börjar släppa "sommarpressen", så som sommaren är för många. Det ska göras så mycket, medans jag till största del inte orkar det och då känner jag mig mera jämnställd, mindre sjuk när andra också släpper den! Förstår ni mig?Hursomhelst, mys är det bästa för mig, troligtvis för alla andra med! :) fick detta fina betongljus och kuddar från kremmerhuset att fylla soffan med av Jossa, Daniel och Victor när jag fyllde år. Älskar dom!

  • 693 readers

Likes

Comments

När man spytt i dagarna 2 får man använda sig av snyggfilter. Nej men det ligger en tuff helg i baksätet, en tuff men en helt vanlig helg. Mängder morfin, svåra smärtor i både Svante, tarmar och livmoder, migränarnas migrän, feber och SPYOR. En vanlig mensvecka så att säga. Kombon mens+stomi+tiotal bukoperationer+buk full i sammanväxtningar= tungt lass att dra

Men i helgen var det årets (so far) värsta helg, var helt säker på att mängden morfin och mängden spyor hade krullat ihop ett tarmvred för jag var helt borta! Yes, jag var faktiskt livrädd, Philip likaså.

Men ack ack ack. Det var bara en helt vanlig helg i ett helt vanligt stomiliv.

Idag slutade jag leva på glass och gick över till riktigt mat!

Nu blir det OITNB resten av kvällen!

  • 770 readers

Likes

Comments

Svante fyllde 4 år den 14 augusti. Vilket betyder 4 år extra i livet. Dom 4 mest fruktansvärda, smärtsamma och bergodalbaniga åren i mitt liv. Men också dom mest värdefullaste, insiktsfullaste och kärleksfullaste åren i mitt liv. Jag både skrattar och gråter för det idag! Länge leve livet!

  • 778 readers

Likes

Comments

Likes

Comments