View tracker

Vi fixar allt och lite till sa han innan han somnade i luren i Norge ikväll, saknar han precis hela tiden. Och jag vet redan att det han säger är sant för precis det har vi varit med om så många gånger. Jag vore död utan han. Död. Död. Död.

Men tack vare han lever jag, och jag vill inte spendera en minut utan honom när jag vet att för inte alls längesen låg jag på gränsen att försvinna ifrån honom och den här jorden! Det känns som att vi är helt sammanlänkade. Jag kan liksom känna av hans ångest oro glädje och lycka från vart han än i världen är! Jag önskar ingen att behöva kämpa som vi gjort, liv och död, men jag önskar alla att få känna den känslan av kärlek!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 198 readers

Likes

Comments

View tracker

Det regnade bort den där snön och vinterkylan vi fick, lite så gjorde jag med. Men piffade upp tillvaron med kaktusar och lite choklad idag. Borde inte frossa så i choklad när sockret får min kropp att bli lite sämre, men troligtvis blir min knopp lite bättre. Har tid hos doktorn imorgon. Troligtvis måste jag börja med en ny medicin som heter entyvio, vi får la se. Har aldrig någonsin haft en bra erfarenhet eller respons på dessa olika mediciner mot min sjukdom, ingenting har funkat och har de gjort det har jag blivit immun eller fått svåra cellförändring.. det är ju också anledningen till att jag idag är stomiopererad och gått igenom ett tiotal operation och år av kämpande. Känner att jag har varit så uppgiven och bitter över hela min livssituation och kropp de senaste veckorna, och så måste jag också få vara. I'M NOT A ROBOT! Men i hörnet på alla dessa känslor och tankar har jag alltid min styrka och positiva inställning. Nu glittrar jag ner mig i levande ljus och vampire diaries resten av dagen, ungefär det min kropp orkar med idag. Har också en överflödig pinterest att skrolla och spinna på idéer och inspiration till kommande huset vi ska renovera! Spännande.

PUSS

Likes

Comments

View tracker

Shit! Det är på riktigt nu, det händer! Vi sålde vår älskade lägenhet i fredag. Vi är sålt, och nu ska vi köpa huset som väntar på oss!

  • 210 readers

Likes

Comments

Tillvaron blir lite ljusare att ro om sig själv med finare blommor, tycker jag iallafall! Snittblommor och doftljus!

  • 290 readers

Likes

Comments

Blev inte som tänkt, inget rehab idag. Kroppen krigade för hårt. Har svårt att få ro vardagligen, men med abstinens är det omöjligt! Gör så gott jag kan och nu landar jag i sängen för att spendera tiden med vampire diaries. Har sett det en gång förut men har börjat om. Är det någonting jag har som ett slag "koppla bort tankarna moment" så är det tv-serier. Herregud vad jag har sett många tv-serier! Började om för att njuta av nya säsong 8 som kommit ut, brukar aldrig börja om på serier av nån anledning, vill alltid börja snabbt på nått nytt direkt jag är klar med en men med vampire var det inte svårt.

Kollar dessutom på HBO nya serie Westworld. Herrejävlar vad bra! Sinnessjukt bra!! Se den! Nytt avsnitt varje måndag!

  • 297 readers

Likes

Comments

Vit ljung i ett iskallt Värmland är ändå lite värmande! Behövde göra altanen lite fin inför visningarna och Ljung passade fint! Kontrasterna mellan lila och vitt är perfekt tycker jag! Idag väntas några timmar på rehab!

Likes

Comments

Fick bilder från dessa två älsklingar som var hemma hos mamma igår! Längtar efter dom jämt. Snart kommer vi bor närmare dom och det blir underbart! Dom gör mycket för hjärtat dom där minsta.. när dom ringer och säger Ida...kom hit! Åh!

Har varit 2 dagar med visning här hemma nu, såklart har jag luggigt i kramper och smärta i samband med detta så det har varit lite slitsamt! Men nu är det över. Känns konstigt att sälja en bostad man älskar så mycket men nu går vi mot andra tider. Igår var värsta dagen med abstinens efter flera dagar med starka smärtstillande och lungnande, och det i samband med stress blir kollaps. Men som jag alltid säger till Philip!!

Vi biter ihop, vi kör, vi spyr och vi kämpar tillsammans! Tacksamheten och min postiva inställning är min drivkraft och identitet och den får mig att överleva! Jiha!!!

Likes

Comments

Solen tog sig fram tillslut och lyste med sin närvaro, precis innan den försvann ikväll!

  • 296 readers

Likes

Comments

Spenderar ju tid rehab 3 dar i veckan, ligger precis vid älven här i stan! Sååå underbart. Denna vecka har en dag gått åt i 2 timmar hos psykolog så efter en tankerensare där, känns det mer än skönt att få ställa sig i strålande sol och blåsig vind

Likes

Comments

Det är oktober månad och jag fryser och har ont, ändtarmen smärtar och blöder så jag har svårt att vara utan smärtis och den tröttheten jag upplever av den här kraftiga inflammationen jag bär på och har gjort i 5 år nu gör mig utmattad och trött, trötthet man aldrig kan vila eller sova bort. Vissa dagar kan jag sova 16-17 timmar och vakna lika utmattad ändå! Men det ordnar sig alltid och vi hittar ljusglimtar i vår dag om vill det!

  • 690 readers

Likes

Comments