Wiii! Soffan är på plats, mattan är på plats och soffborden är på plats. Sen ett malsjöskåp att fylla med alla våra fina glas vi fått av nära och kära i presenter satt väldigt bra här hemma! Älskar det. Jag som kommer från ett hem där mat för dagen var det vi kämpade för är så otroligt tacksam över att jag ens har möjligheten att få skapa ett mysigt hem, en oas där jag kan hitta ett lugn i allt det som är olungt i mitt liv. Bästa med allt är han jag delar det med!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag sover jag bort många timmar, men har även blivit några minuter på altanen när solen tittade fram bland molnen! Inatt kommer Philip äntligen hem från Norge och i helgen händer det grejer i huset. Verkar som kroppen börjar bli lite mera sig själv igen dessutom! Det är bra.

Hejsvejs!

  • 286 readers

Likes

Comments

Godmorgon! Vi bor fortfarande kvar i våran källare. Meningen var ju att vi skulle flyttat upp nu men allt händer och detta gång var det ju såpass smärtfritt som en väntetid på lister och Som jag skrivit har jag ändå inte mått så bra senaste tiden så hade inte kunnat njuta av att flytta upp ändå. Vi ska ha lister i en 0500 kod, en vit färg som INTE bryter i gult. Vi är allergiska mot det, HEMMA HOS OSS vill säga. Har man väl börjat med det kan man inte då köra en list i 0502 som är mera äggvit, för då ser den gul ut. Kan man såklart om man vill men vi vill inte köra på det. Standard förr var nämligen 0502 men som jag hört, börjar standarden bli mera 0500. Ett tips att tänka på iaf om ni renoverar och ska ha vitt! Tänkte dela med mig av en mera rättvis bild på färgen i vårat sovrum. Fortfarande lika nöjd, ska bli kul att se när alla möbler kommer upp. Kök, hall, "korridor" och vardagsrum har öppen planlösning så där valde vi att måla vitt överallt förutom sovrummet. Just nu är även de två andra sovrummena också målade i vitt. Tills vi vet vad vi ska ha i dem. Ett gästrum och ett kontor är vell tanken men är så sugen att måla ett rum i mörkblått? Vet inte vad som hände med mig och färg? Alla som känner mig vet att jag annars är VIT. Allt var vitt hos oss förut men nu har åsikter ändras, men tiderna ändras och vad man tycker om ändras vell hela tiden. Viktigast för oss är att skapa ett hem som vi trivs i! Vi renoverar och skapar inte för att imponera utan för att trivas. Tänk om alla bara kunde tänka så! Sen är det vara kul att höra så många tycka det blir bra! :)

Ha en bra dag!

  • 301 readers

Likes

Comments

Har haft mamma här på förmiddagen som pysslat i min trädgård, själv har jag en dag med mycket smärta så ligger inne och vilar. Fixade ihop ett ett litet kollage på idéer jag har till vårat vardagsrum. Vi har ju öppet planlösning så allt kommer ju smälta ihop, men det lutar åt färger och möbler på detta kollaget iaf till just "vardagsrumsdelen" :)

Hejsvejs.

  • 310 readers

Likes

Comments

Det har varit en vecka jag fort vill glömma. Jorden under fötterna försvann och allt bara rasade! Jag är trött idag, efter denna vecka.. så just idag pratar vi inte om den! Ville bara visa dom så underbara blommorna jag fick av min älskade vän som piggade upp och kanske piggar dom upp dig med.

Ta hand om er 💗

  • 318 readers

Likes

Comments

Fick mig en ny kamera häromdagen som jag ska använda flitigt framöver! SOM jag längtat efter en ny kamera! Idag hänger jag på höglundagatan. Standard när jag bodde här, innan jag flyttade till Karlstad var tisdagar, onsdagar, tosdagar (!!??) med Emma och Lovisa och lunch och massa godsaker. Kan säga att den standarden var tillbaka direkt jag flyttad hem igen, tisdagar har blivit våran dag. Underbart! Mysdag! Nu är vi en till i gänget dessutom! Gabriel 😍😍

  • 521 readers

Likes

Comments

GODMORGON! Tänkte visa lite status på vårat kök. Just nu är köket användbart, men som ni ser så finns det inga foder runt fönstren än, inga kanter är fogade och det saknas en väggskena på 18 cm som kommer sitta längs väggen! Men jag kunde inte hålla mig från att få upp en vas eller två. Det KLIAR i inredningsfingrarna nu, haha. Älskar vårt kök, det blev större än vi trodde vilket är superbra och vi har ju öppen planlösning i vårt hus så vi får plats med en köksö i framtiden om vi vill. Jag tror dock att det blir bäst utan en när man ser hur det blir när alla möbler kommer på plats! Vi får se helt enkelt. Köket och bänkskiva är från Ikea, blandare är från Nivito (ÄLSKAR DEN) och även vägguttagen är lite specialare och dom är från switchbox. Så fina, dom har flera olika och i kök där dom är synliga tycker jag dom blev jättefina.

Hejsvejs!

Likes

Comments

Något vi visste från första stund var valet av golv. Ett mörkt trägolv. Vi älskar det! Vet att många drar sig mot ljusa golv men vi har aldrig gjort det. OCH.. man renoverar för sig själv, inte för att imponera på andra. MEN är det nått som folk är imponerade på som hälsar på så är det vårat golv. Kul att fler än vi själva tycker det är fint är det alltid :)

Likes

Comments

Ännu en helg har gått. Huset står lite stilla och vi bor kvar i våran källare. Med nattduksbord som TV-bänk och en alldeles för stor tv. Haha! Men det funkar och är varmt och mysigt här nere. Vi skulle ha listat denna helg enligt planerna men eftersom våra lister hade en leveranstid på drygt en månad blev det lite förseningar i renoveringen. Dålig framförhållning där, men så är det! Köket är inte klart men såpass klart att vi kan används det iaf. Småfix kvar! Philip har skruvat lite Ikea-möbler och rensar garaget på skräp, fixar smågrejer som behövs och lite sånt ist. Det finns alltid att göra. Men denna helg har varit lugnare. SKÖNT! Idag blir det vila för min del, är hängig och har ONT då biverkningar från veckans Entyvio dropp fortfarande hänger kvar!

Likes

Comments

Dom här fula gamla garderoberna blev rätt bra tillslut ändå! Tills vi i framtiden kanske byter ut till skjutdörrar. Men som sagt, blev rätt nöjd ändå! :)

Likes

Comments