Har haft mamma här på förmiddagen som pysslat i min trädgård, själv har jag en dag med mycket smärta så ligger inne och vilar. Fixade ihop ett ett litet kollage på idéer jag har till vårat vardagsrum. Vi har ju öppet planlösning så allt kommer ju smälta ihop, men det lutar åt färger och möbler på detta kollaget iaf till just "vardagsrumsdelen" :)

Hejsvejs.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det har varit en vecka jag fort vill glömma. Jorden under fötterna försvann och allt bara rasade! Jag är trött idag, efter denna vecka.. så just idag pratar vi inte om den! Ville bara visa dom så underbara blommorna jag fick av min älskade vän som piggade upp och kanske piggar dom upp dig med.

Ta hand om er 💗

Likes

Comments

Fick mig en ny kamera häromdagen som jag ska använda flitigt framöver! SOM jag längtat efter en ny kamera! Idag hänger jag på höglundagatan. Standard när jag bodde här, innan jag flyttade till Karlstad var tisdagar, onsdagar, tosdagar (!!??) med Emma och Lovisa och lunch och massa godsaker. Kan säga att den standarden var tillbaka direkt jag flyttad hem igen, tisdagar har blivit våran dag. Underbart! Mysdag! Nu är vi en till i gänget dessutom! Gabriel 😍😍

Likes

Comments

GODMORGON! Tänkte visa lite status på vårat kök. Just nu är köket användbart, men som ni ser så finns det inga foder runt fönstren än, inga kanter är fogade och det saknas en väggskena på 18 cm som kommer sitta längs väggen! Men jag kunde inte hålla mig från att få upp en vas eller två. Det KLIAR i inredningsfingrarna nu, haha. Älskar vårt kök, det blev större än vi trodde vilket är superbra och vi har ju öppen planlösning i vårt hus så vi får plats med en köksö i framtiden om vi vill. Jag tror dock att det blir bäst utan en när man ser hur det blir när alla möbler kommer på plats! Vi får se helt enkelt. Köket och bänkskiva är från Ikea, blandare är från Nivito (ÄLSKAR DEN) och även vägguttagen är lite specialare och dom är från switchbox. Så fina, dom har flera olika och i kök där dom är synliga tycker jag dom blev jättefina.

Hejsvejs!

Likes

Comments

Något vi visste från första stund var valet av golv. Ett mörkt trägolv. Vi älskar det! Vet att många drar sig mot ljusa golv men vi har aldrig gjort det. OCH.. man renoverar för sig själv, inte för att imponera på andra. MEN är det nått som folk är imponerade på som hälsar på så är det vårat golv. Kul att fler än vi själva tycker det är fint är det alltid :)

Likes

Comments

Ännu en helg har gått. Huset står lite stilla och vi bor kvar i våran källare. Med nattduksbord som TV-bänk och en alldeles för stor tv. Haha! Men det funkar och är varmt och mysigt här nere. Vi skulle ha listat denna helg enligt planerna men eftersom våra lister hade en leveranstid på drygt en månad blev det lite förseningar i renoveringen. Dålig framförhållning där, men så är det! Köket är inte klart men såpass klart att vi kan används det iaf. Småfix kvar! Philip har skruvat lite Ikea-möbler och rensar garaget på skräp, fixar smågrejer som behövs och lite sånt ist. Det finns alltid att göra. Men denna helg har varit lugnare. SKÖNT! Idag blir det vila för min del, är hängig och har ONT då biverkningar från veckans Entyvio dropp fortfarande hänger kvar!

Likes

Comments

Dom här fula gamla garderoberna blev rätt bra tillslut ändå! Tills vi i framtiden kanske byter ut till skjutdörrar. Men som sagt, blev rätt nöjd ändå! :)

Likes

Comments

Kan inte ta på mig äran alls att jag gjort speciellt mycket i renoveringen, jag har inte kraften.. Men lite har jag allt lyckats få ihop. Vi gjorde det enkelt med dom gamla garderoberna vi har och målade dem i samma gråa färg som väggarna var i, även dörrarna men det var för vi ville ha det så. DET har jag fixat iaf. Annars har jag varit med som en hjälpande hand, och varit med och tagit alla miljoner beslut som ska tas. I början vrider man och vänder på allt, i beslutet om vad man ska ha.. i slutet väljer man material av bara farten. Haha!

Svårt att se nyansen på vårat sovrum, här har inte golvet kommer på plats. Nyansen är en grå kulör i NCS koden : 5500-n. Vi är sååå nöjda med den och vi ska ha den på våran ytterdörr också. Har tänkt måla ett Ivar skåp från ikea i samma nyans så man får den lite genomgående i huset men vi får se hur alla Idéer ser ut när man väl kommit på plats. Mera bilder kommer!

Likes

Comments

Golvet hade kommit på plats, så det var dags att börja skruva kök. Inte bara och bara. Philip har fixat ihop hela köket själv. Spottarna i köket och hallen är också upp och även innerdörrarna har kommit på plats. Alla väggar och tak är målade. Imorgon kommer bilder på hur köket ser ut idag, dessa bilder är från förra helgen.

Likes

Comments

Skulle ju ta så mycket bilder på renoveringen lovade jag mig själv men man glömmer bort sig. Några bilder har jag lyckats fånga på kaoset och tänkte det kanske är kul att dela med sig för att se utveckligen! Såhär såg de ut för ungefär en månad sen.

Likes

Comments