Header

Hey!:)
Jeg elsker at tage billeder og har altid gjort det. Min instagram startede med at være med meget opstillede billeder, og jeg sørgede for, at de havde god kvalitet og passede sammen. Det er jeg dog kommet fra igen, men jeg har stadig øje for det! Så jeg tænkte, at jeg ville vise jer nogle af mine yndlings billeder. Det er meget lyse sommer billeder, men jeg tænkte det stadig ville være hygge, for Wow hvor jeg glæder mig til sommer!🙋🏽 I får også lige 4 facts, der hører lidt til billederne, så i liige får lidt mere info om billederne og mig. Lækkert


1. Jeg har to katte, Findus og Tequila. Findus er sådan en kat, der jagter Tequila rundt i huset 24/7. Og Tequila er sådan en kat, der sætter ild til sig selv;)

2. Jeg har taget de fleste af billederne med min iPhone 5s

3. Nogle af billederne er taget med et Canon eos 550d kamera. Det er faktisk mine forældres, men det er efterhånden blevet lidt mit;))

4. Feriebillederne er taget i Grækenland, på en lille ø der hedder Ikaria. Eyy hvor jeg savner det

Likes

Comments

Hey;)
Jeg håber, i har haft en opturs-agtig weekend indtil videre. Det har jeg, jeg har nemlig været sammen med min søde veninde Marie. Hun har også en blog sammen med en af vores veninder, så gå da lige ind og følg dem: SillasenandBraa. 
Men ihvertfald. Marie og jeg fik taget nogle billeder i går, så jeg tænkte, at jeg ville smide nogle billeder ind på bloggen af hvad mit OOTD bestod af! Så håber i nyder billederne og får lidt inspiration!:)

Sweater: Puma
T-Shirt: Thrasher
Bukser: Only
Sko: Nike
Ur: Daniel Wellington

Likes

Comments

Hey:)

Jeg havde virkelig ikke forestillet mig, at jeg nogensinde skulle lave en blog. Men her er jeg. Med en blog! Nu hvor dette er mit første indlæg, synes jeg at det ville være passende med et par facts omkring mig.

Jeg går til spring og dans i min hverdag. Og de to ting er noget af det, der virkelig kan gøre mig glad! Jeg er i det hele taget vild med at være aktiv, at der er gang i den, og at der altid er noget at begive sig til.

Jeg går meget op i mode, og hvilket tøj jeg går i til dagligt. Hvilket jeg også har gjort, lige så længe jeg kan huske. Så selvfølgelig vil der helt klart komme noget om mode her på bloggen!

Jeg er et ordensmenneske. Mit værelse er ryddet pænt op, og tingene står som de skal. Dog er min seng aldrig redt, og mine skuffer er proppet. Tihi:)

Jeg elsker at fordybe mig i indretning. Jeg har altid set mange indretnings videoer på youtube, det er klart nogen af mine yndlings. Jeg går meget efter et vintage look på mit værelse.

Jeg glæder mig til at komme i gang med at blogge og forhåbentlig give jer noget inspiration! Jeg håber i vil følge med.

-Ida

Likes

Comments