Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som rubriken lyder,nytt kapitel i livet är påbörjat!
Lägenheten i Skellefteå är uthyrd,jag har påbörjat nytt jobb,bott i Göteborg snart i 3 veckor,mina två killar är kvar i Skellefteå, 8 januari får vi en lägenhet här i Gbg så då flyttar grabbarna ner. Målet just nu är att fokusera på jobb och hålla ut tills jag får komma hem igen för att krama om min älskade son och sambo❤️ förhoppningsvis ska jag lyckas hålla liv i bloggen så vänner och familj hemma ska kunna följa vår vardag här nere på bästkusten. Hoppas alla har en fin torsdagskväll!

Likes

Comments

Igår vinkade jag av min kära sambo och son på flygplatsen för att spendera en vecka i Göteborg. Jobbansökningar ska lämnas in och förhoppningsvis blir det någon lägenhetsvisning också. Igår när jag hoppade av spårvagnen så stod Lina och väntade på mig,började såklart storböla när jag äntligen fick krama om henne. Sen låg vi i sängen och pratade in på småtimmarna,fan vad jag saknat henne!

Ha en underbar dag!

Finns ingen som du. Världens finaste son!

Likes

Comments

Inatt somnade min farmor in,96 år och ett hjärta av guld.

Likes

Comments

Hej! Längesen nu. Jag är så sugen på att börja blogga igen,få skriva av mig och dela med mig av min vardag till mina nära och kära och sen för mig själv. Tycker det är så kul att ha något att titta tillbaka på! Just nu är det lite grejer på gång i livet,både roliga och tråkiga saker.  Kram

Likes

Comments

Så lika men endå så olika,världens bästa storasyster!❤️

Likes

Comments

Min stjärna,kommer aldrig släppa taget om dig. Min lilla panda❤️🐼

Likes

Comments