Header

Mitt liv

Hej fina! Har inte bloggat idag då jag gick upp 05.00 för jag skulle till praktiken, nu har jag precis haft lunch och tar det lugntHade besök utav min lärare idag, pratade lite om några val man ska göra inom en snar framtid. Nu måste jag fortsätta jobba och hålla mig vaken. Puss & kram.

Förresten, rockar ni sockorna idag? #internationelladownsyndromdagen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mitt liv

Hej mina fina. Nu är jag äntligen hemma, jag har haft en bra dag, fick jobba lite med min klasskompis T, det var härligt att få träffa henne igen och få prata ur sig med någon man känner. Fått lära mig lite nya saker och det är alltid kul. Hur har ni haft det idag? jag hoppas att ni haft en väldigt bra dag. Nu ska jag ta något att äta sedan ska jag sova, jag börjar 08.00 imorgon, tröttsamt. Puss & kram.

Likes

Comments

Inspiration, Mitt liv

God kväll, jag har rast nu med min matlåda, inte alls lika lockande som på bilderna nedanför, hur gott ser inte det ut? blir man inte så hungrig och bara vill äta upp och dricka upp? Skulle man själv försöka sig på att göra det där skulle det bli så fult och säkert inte lika gott, haha! Puss & kram.

Bilderna är från weheartit, ja jag är torsk på den sidan.

Likes

Comments

Mitt liv

God morgon, äntligen måndag eller vad säger ni? jag hurrar inte lika högt, jag vill helst vara ledig och sova. Har praktik den här veckan och nästa, men det är ok. Jag börjar 13.00 idag, skön tid i alla fall. Dessutom får jag skjuts till praktiken idag, värsta lyx! Jag jobbar till 21.00 så det blir inte mycket skrivande idag men självklart flikar jag in när jag har rast. Vad ska ni göra idag? jobba? gå i skolan? eller kanske vara ledig? Ni får ha en så bra dag som möjligt och kämpa på med det ni ska göra för jag vet att ni klarar det. Puss & kram.

Likes

Comments