Header

Vad ska man säga? god natt eller vad? Hej, jag är tillbaka, med ångest och mår dåligt. Sist ni hörde från mig var ju att jag missat telefontiden och att vårdcentralen skulle ringa upp mig, vilket dom aldrig gjorde, tyvärr. Ringde då igår ( fredag) och sa att nu vill jag ha en tid, för nu har jag gått utan sömn alldeles för länge. Efter en halvtimme ringer min läkare upp, jag får utskrivet Atarax, det är egentligen en allergitablett men kan användas till lindrig ångest, men det jag inte visste var att man inte ska ta dom om man tar medicin för hypertoni, vilket jag gör. Men har pratat med en på apoteket och en på 1177 som säger att det inte ska vara någon fara, så vi får hoppas att jag får sova på dessa tabletter. Jag ska börja med dom på lördag, så vi ser ju helt enkelt då, hur det går om dom fungerar bra annars har jag en ny telefontid 14 februari. Jag tänkte skriva ett inlägg om mina sömnproblem och vad jag brukar göra när jag inte kan sova, kanske några andra kan försöka med dom tipsen om ni också har svårt att sova? Men hur som helst, god natt.

Likes

Comments

Men ja, jag hade visst tid till vårdcentralen, eller ja telefontid och jag missar den pga jag blandat ihop datumen dom skrev. Så nu väntar jag på att vårdcentralen ska ringa upp mig så jag förhoppningsvis kan få en ny, och det är fort för nu har jag inte sovit bra på flera veckor. Vad ska ni göra idag? jag ska bara ta det lugnt, har studiedag så ska väl sitta hemma och glo lite, haha. Ha en bra dag babes! Bjuder på en bild på mig och lillebror från i somras, när vi var på fotbollsmatch. Åååh vad jag längtar till sommaren.

Likes

Comments

God morgon älskade ni, hoppas ni vaknar på ett bra humör och startar dagen med ett leende. Kämpa på med det ni ska göra, ni kommer fixa det.

Likes

Comments

God kväll alla underbara människor där ute. Jag har inte orkat blogga idag, har helt enkelt mått för dåligt. Jag sov typ 1-2 timmar inatt, och är så trött då jag sovit så dåligt i någon vecka, har ni också haft såna perioder? Var i alla fall och tränade idag och jäklar vad det var skönt, hoppas jag vaknar med träningsvärk imorgon, hehe. Nu ska jag försöka fixa med några saker sen ska jag faktiskt sova, det behöver nog jag.

Likes

Comments

Kära vänner, ni har inte hört från mig idag, men det är ingen bra dag idag. Jag fick sova kanske 2 timmar inatt, mått illa, kallsvettas konstant & är väldigt irriterad, tror jag börjar bli sjuk eller så börjar min kropp säga ifrån när det gäller sömnen, usch. Tänkte strax göra iordning lite middag, orkar inte göra värsta grejen. Har ni haft en bra dag? jag har som sagt bara tagit det lugnt, skolan osv. Vi hörs senare, puss & kram.

Likes

Comments

Hej kära ni, jag tänker försöka med bloggen, jag tänker ha den som en ventilation. Jag går igenom väldigt jobbiga saker just nu & jag känner att bloggen kan bli min ventilation. Tänkte presentera mig, för nya läsare.

Jag heter då Ida, bor utanför Västerås i en tätort som heter Dingtuna, jag går på gymnasiet & jag läser vård, älskar det, men jag har väldigt stora problem med skolan, dessvärre. Annars så är jag en vanlig tjej, har 2 sjukdomar vid namn Hypotyreos och Hypertoni, jag kommer skriva om dessa ibland, & hur de påverkar mig ibland. Mina sjukhusbesök & allt möjligt. Ni kommer få läsa om negativitet men även positivitet. Jag har min pojkvän som jag är förlovad med 54 mil ifrån mig, han bor i Helsingborg men en dag, då ska vi bo tillsammans, han & jag. Har två katter hos min pappa & en liten vovve hos min mamma, jag älskar dessa djur oerhört mycket, så bilder på dom kommer ni få se, i överflöd. Jag hoppas att ni kommer trivas, ni är välkomna in i värmen eller vad man ska säga, välkomna in i stugan eller vad som helst. Stanna om ni vill, för ni är mer än välkomna.

Likes

Comments