Header

Jag är förlovad, har inte vart det länge, bara en månad och 2 dagar, häftigt enligt mig. Jag har sagt att jag bara vill förlova mig med en, skaffa barn med en och gifta mig med en. Kanske blir det inte så men just nu vill jag det. Vara förlovad med Linus och att ens fästman bor 54 mil ifrån en? det känns ju i hjärtat, om man säger så. Saknar honom konstant när han inte är här, för den mannen är den bästa som finns. Jag kan vara ledsen fast jag har honom, det är normalt tror jag. Vi har våra uppförsbackar och våra nedförsbackar men huvudsaken är att han vet att jag älskar honom och att det är bara honom jag vill leva med. Är ni förlovade? eller har ni vart? eller vill ni?

Likes

Comments

Jag ska ta tag i bloggen till helgen, för att ta tag i den på en vecka där man är stressad, de blir svårt, eller kanske hinner nu? Vi får se, jag lovar att något kommer hända i alla fall. Idag har jag vart i skolan på en lektion, har bara en lektion på tisdagar, skönt. Sedan har jag bara vart hemma och halv sovit, och nu är jag inte alls trött... hmm. Senare på kvällen gjorde mamma naglarna på mig, skönt! Nu ska jag sova och fixa med bloggen, puss.

Likes

Comments

Inget bloggande idag heller, fast jag hade planer på det igår men vet ni? min kära pojkvän åkte ju hem igår och vet ni vad han gör? Han skulle byta tåg i Hässleholm till Helsingborg men istället råkar han sätta sig på ett tåg till Markaryd och grejen var den att sista tåget hade gått så han skulle få sitta i Markaryd helt själv, ingen tågstation eller något, stackarn. Men jag och några andra fina människor fixade en jätte snäll tjej som skjutsade hem Linus så han slapp sitta i Markaryd 3 timmar till och jag kunde få sova i alla fall en timme innan jag skulle upp. Var till läkaren idag, mina provsvar såg bra ut så inget ska ändras mer än att dom ska kolla upp mina binjurar hur dom fungerar eftersom man oftast har problem med dom när man har problem med sköldkörteln. Nu måste jag sova, har skola imorgon, sov gott kära ni.

Likes

Comments

Det där gick ju inte alls bra, men jag skyller på min ångest idag. Jag brukar ha ångest ibland och idag var en dag full med glädje och ångest. Skulle ta vara på denna dag eftersom min käraste åkte hem till Helsingborg. Söndag och det är ju inte min bästa dag, tyvärr. Dels för att skolan väntar dagen efter och för att oftast innebär det att jag eller Linus åker ifrån varandra, inte alltid men oftast så är det söndagar. Hur som helst, vi var till Vallby friluftsmuseum och kollade i gamla stugor och vad dom hade att sälja, vi köpte brända mandlar med smak av, kanel, saffran och kardemumma. Efter så åt vi mat och bara strax därefter så skulle vi lämna min käraste vid tåget, usch jag hatar det. Tåget rullade vidare mot Norrköping och jag, mamma och hennes sambo åkte vidare till domkyrkan och kollade en snabbis då dom hade något adventsfirande. Var där ca en halvtimme för sen orkade vi inte vara kvar då vi fick så dåliga platser. Efter då? nej inget, suttit här i sängen och lyssnat på musik, ska strax sova då jag har läkartid imorgon klockan 10.00. God natt kära ni.

Likes

Comments

Hej kära vänner, ska vi testa igen? jag vill verkligen gå all in för detta, så följ med mig nu! Hur som helst, nu är det kväll och egentligen brukar man nog vara ganska trött och typ sova tidigt eftersom det är söndag imorgon, i alla fall jag så min dygnsrytm inte förstörs helt, men det lär det ju göra eftersom jag ska på bio idag. 22.30 ska jag, Linus, mamma och min lillebror på bio, äntligen något kul att göra tillsammans. Vi ska se på Bad santa 2, vi får hoppas att den är bra, trailern tilltalar mig i alla fall att den är bra. Nu ska jag fixa det sista, vi hörs!

Likes

Comments