If you don't fight for what you want, don't cry for what you lost

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

FÖLJ @1daa @1daa @1daa Blogg: www.nattstad.se/Andrietta Kik: andrizz

Likes

Comments

Jag har nu skaffat en ny blogggggg!

Jag och Ida kommer inte längre ha en blogg tillsammans för jag kände att jag hellre ville ha en själv heheh!

Jag är inte riktigt säker på hur Ida ska göra men hon får göra ett inlägg sen!


MIN NYA BLOGG

www.nattstad.se/andrietta

Likes

Comments

Jag och Petronella när vi försökte göra en best friend tag??? Ganska bra va

Likes

Comments

Imorgon är det alla hjärtans dag och vi går i skolan som vanligt på dagen, efter skolan ska jag och 6 kompisar åka hem till mig och mysa, vi ska äta pizza, kolla på film, ta bilder och säkert maaaassa fler saker men det ska bli askul iaf!
Vet dock inte hur jag ska få med mig all packing för jag är hos pappa nu och vi ska till mamma, för jag måste ha med mig kläder för 2 dagar, skolsaker, stativ och min kamera.. Vet inte hur det ska funka, får antagligen lämna kameran och stativet hemma, men vi klarar oss nog utan den så!

Sitter nu och pluggar inför Samhällskunskapsprovet vi har imorgon, jag är jättenervös och det känns som att jag kommer faila totalt, men men, går bara i 7:an så har faktiskt 2 år på mig att det ska förbättras!Vi hörs imorgon, PuuuuussLikes

Comments

Ser och låter jäääätte uttråkad, men jag är jättetrött så det är därför! ??

Likes

Comments

I Fredags sov Aurora över hos mig, vi hade det jättekul även fast vi inte gjorde något speciellt!
Vi bara pratade en massa och kollade på Paradise Hotel, sen på lördagen bowlade jag med några kompisar, har redan gjort ett inlägg om det så bläddra ner om ni vill läsa om det!

Igår var jag och Aurora på gränby centrum och gick runt och kollade i affärer, sen helt plötsligt såg vi att Mås Zelmerlöw skulle uppträda och signera där så självklart lyssnade vi, tog bild och autograf! Sen åt vi lunch där och jag köpte en ny sportbh och sporttröja!

 

Just nu sitter jag och kollar på tv, faktiskt ska jag snart gå och lägga mig, har lite ont i huvudet och känner mig snurrig så får vi hoppas att det känns bättre imorgon! Kram

Likes

Comments

Vi glömde filma när vi lottade men det blev såhär: Aurora: Kaviar, nutella, blåbär, senap och ketchup Min: Mjölk, saft, smör, beasås och sylt

Likes

Comments

Idag var jag och bowlade med Maja, Sonia, Linn, Agnes, Alva och Jennifer! Det var som ett "kalas" eller vad man ska kalla det! Så GRATTIS Jennifer om du läser det här!
Iallafall så var det jättekul på bowlingen, tror att jag vann men är inte säker, men det gick bra ändå eftersom att jag inte alls har spelat bowling många gånger.

Efter vi hade bowlat åkte vi hem till Jennifer och åt tacos och hade det askul, sen kollade vi självklart på mello och jag tyckte lungt att Jem och Panetoz va bäst!

Likes

Comments