Header

Just nu 👇🏼 Sitter i soffan och bleker tänderna och tittat på tv, M och K sover sen några timmar tillbaka. Kvällarna slutar nästan alltid så hemma hos oss, att den av oss som ska lägga Marley också somnar med honom. Trots planer om film mys osv når Marley somnat... Så en av oss alltid hamnar själv i soffan hela kvällen. Det är nästan en omöjlighet att inte somna när man myser ner sig i sängen och gosar med en trött liten Mille!

Men nu ska faktiskt även jag göra kväll och krypa ner i sängen med mina älsklingar. ❤️


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen lite värme igen! Vi startade dagen med frukost ute på altanen, det är så härligt när man äntligen kan äta utomhus. Sedan har vi bara myst, lekt och hoppat studsmatta om vart annat.

Marley hat precis somnat i vagnen, kudret ligger på studsmattan och jag tänkte försöka få lite färg!

Likes

Comments

Eftersom det är lördag idag så stänger byrån kl 19 så ikväll kom jag hem bra precis i tid till middagen. Vi åt hemma hos mamma och pappa där Kudret hade grillat go fisk! Sån fisk som man får i Turkiet i tex dim çay. Çupra heter fisken på turkiska och på engelska sea bass men vad den heter på svenska vet jag faktiskt inte.
Men den är sååå god och till det fick vi hemgjorda pommes och en god sallad.

Till efterrätt hade mamma och pappa fixat en härlig sommar tårta!

Likes

Comments

Vi började dagen med frukost på Ikea och en liten tur på Birsta city innan vi åkte hem igen för att bygga upp en liten efterskotts present till Marley som Kudret for iväg och köpte igår när jag var på jobbet. Vilket var en studsmatta såklart!

Likes

Comments

Min lilla gofis gjorde sig redo för dagis i morse. Nya tandborsten spm han fick när han fyllde år var en succé! Extra troligt med denna är att det finns en app som man laddar ner i telefonen eller som i vårt fall i Marleys iPad som han då när han borstar kan se vart i munnen fast på sin figur Sparkly i appen!

Likes

Comments

Jag fick fin besök på jobbet förut! Älskade lilla mille som var ute och for med pappsen ❤️

Likes

Comments

Vi kom inte först i mål, men inte sist heller och det är ju alltid något!

Bästa pressbyrån! <3

Likes

Comments

Eftersom att jag hade en ledig dag även igår så passade vi på att åka iväg till Ikea för att äta frukost innan varuhuset öppnades och vi kunde sätta igång shoppingen. Det blev en hylla, lite krukor och lite annat smått och gott. På hemvägen var det bara att göra allt i sin makt för att försöka hålla Mille i baksätet vaken, somnar han till i bilen är det omöjligt att få honom att somna igen, men vi fixade det! Väl hemma somnade Marley ute i vagnen och jag kunde börja bygga ihop hyllan och plantera våra plantor!

När Mille vaknade hade jag hunnit klart med allt och blev väldigt nöjd, lite kryddor i de små burkarna bara och kanske något mer planta. Men sedan for vi upp till Isabelle och Elsa och lekte i några timmar. Elsa har fått en studsmatta, Marley var lite skeptiskt i början men det gick över snabbt och vi stod och skrattade ett bra tag åt små trollen när dom levde om på studsmattan!

Likes

Comments

Det blev en riktigt mysig dag för Marley idag, vi har varit på norra berget med Lilly och gammelmormor där vi kollat på djuren och lekt. Sedan fick vi främmande av mormor och morfar som kom för att fira mille. Kalas för släkten blir om två veckor.

Med paketöppning och fika avslutade vi denna födelsedag med. En riktigt nöjd kille som somnade som en stock när klockan slog åtta.

Likes

Comments

Mitt lilla hjärta, idag fyller du 2 år. Det känns både verkligt och overkligt på samma gång att du funnits hos oss så lång – och samtidigt så kort – tid. Kan knappt förstå att det redan är två år sedan du kom till oss, samtidigt som jag knappt kan förstå att det funnits en tid utan dig.

Du ger oss nya minnen för livet, oändligt massa kärlek & fyller våra liv med så mycket glädje att jag måste nypa mig själv i armen då & då. Du Marley är fylld med liv, hela du utstrålar livsglädje!

Att få vara din mamma är den finaste gåvan jag fått. Att få se dig utvecklas från en bebis till den vackra lilla pojken du är idag har varit ren lycka! Att få höra dig andas är att höra livets mening och att se dig le är att känna all världens kärlek!

Jag skulle ge dig regnbågens slut, solen, månen och himmelens alla stjärnor men jag hoppas att du nöjer dig med det finaste jag kan ge, kärlek, respekt och ett löfte om att ALLTID finnas vid din sid!

Ett stort grattis till dig min son, idag är det din dag! ❤️

Likes

Comments