Header

Jag är nog inte ensam om att älska Instagram, så idag tänkte jag tipsa om ett par av mina favorit konton/personer - för man följer verkligen mer än "bara ett feed". Jag gillar att man känner att det finns en tanke, en orsak, en känsla bakom varje bild.

Mode, skönhet och livsstilsbloggerskan Josie har ett mycket glamoröst och fint feed. Hon postar foton som är kopplade till hennes blogg , men även YouTube då hon har en stor kanal där också. Hennes fokus på Instagram är mode, skönhet, mysiga miljöer och hennes bilder ger en mycket lyxig känsla, vilket jag gillar!

En annan engelsk YouTuber som förgyller mitt feed är Freddy Cousin-Brown. Hennes ljusa, pastellfärgade och nästan lite guld-skimriga foton skapar ett urfint feed som också ger en mycket lyxig känsla. Hennes fokus är bland annat mode och skönhet, då Freddy även jobbar som modell!

Om ni vill följa mig på Instagram, tryck HÄR!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På vintern är det viktigt att man trivs inomhus i sitt sovrum, kök, vardagsrum etc. när man spenderar så mycket dit där under de långa mörka kvällarna. För att skapa en mysig stämning kan man lyssna på lite skön jazz, eller julmusik så klart! Ett annat tips är att ställa ut doftljus eller någon slags potpourri. Det doftar så gott i hela rummet och kan bytas ut efter årstid, högtid eller smak helt enkelt. Vissa gillar inte starka parfymerade doftljus och är till och med känsliga för dem medan andra älskar dofter som vanilj, choklad, citrusfrukter m.m.

Här mina favoriter! Ljuset är från Bath & Body Works och potpurrin är faktiskt från IKEA.

Likes

Comments

Denna fina väska hittade jag på Gina Tricots höstrea. Vilket fynd! Det är en brun axelremsväska i imitationsmocka. Hur snygg? Detta var den sista kvar i butiken, så jag är så glad att jag fick upp ögonen för den! Jag tycker att alla bör ha en sådan typ av väska i sin kollektion. Det behöver inte vara en likadan men en lite mindre, snygg, axelremsväska - perfekt när man inte vill släpa runt på en stor klumpig väska - men ändå inte vill gå hemifrån tomhänt. Voilà!

↓ Save VS. Splurge 

Likes

Comments