Postad i: Vardag

Från i våras då vi fira Vilma // Från en härlig sommarkväll

Då var torsdagen över och fredag närmar sig. Ska på ett sätt bli skönt med helg men är så mycket som ska hinnas med denna helg. Jobb både fredag och lördag samt två evenemang där vi ska stå med UF. Inte förns söndag efter 15 kan jag ta vara på ledigheten. Gud vad jag ska vila då kan jag meddela innan jag laddar upp för ännu en skolvecka.

/ Ida

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Tisdag som vanligt den längsta dagen, börjar tidigt och slutar sent, alla jobbiga lektioner hinna med så mycket glad att tisdag är över. Förutom skola har jag hunnit med körlektion , matteplugg i 1,5 h och nästintill färdigställt min Au Pair application! Ovanligt produktiv dag från min sida.

Imorgon har vi företagsfika med UF och sen ska jag träna och plugga svenska, same as always. Torsdag fredag lördag väntas jobb och jag ser frammeemot en ledig dag på söndag. Fast nä då ska vi stå på skyltsöndagen med uf, vilket dock kommer bli super mysigt! Det var veckan kort & gott.

OCH Förresten Ida, du vann inte överlägset alls, inte alls alltså!

/ My

Inför skyltsöndagen

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Igår var nog bästa måndagen på länge. Endast en lektion och sen bar det av till Luleå. Vi började med en lunch på Friends sedan en tur i lite butiker. Innan vi avslutade med Thai till middag var vi hos Viktor ett tag där vi spelade FIFA och kort. Jag vann förövrigt överlägset över My i FIFA. Innan vi tog bussen hem gick vi förbi Hemmakväll för lite färdkost. Verkligen en bättre måndag utöver de vanliga.

/ Ida

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Igår vankades det brunch hemma hos Emma, otroligt mysigt och fruktansvärt gott. Mer sånna här bruncher tack. Kl två började jag jobba ända till stängning så det var allt jag hann med igår.

Ny vecka idag och den inleds med endast en lektion, efter matten tänkte vi att vi skulle passa på att hälsa på Viktor. Så eftermiddagen och kvällen kommer att spenderas i Luleå. En bra måndag!

/ Ida

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Efterlängtad reunion igår då Emma är hemma från Stockholm över helgen !❤️❤️

Vi åkte till Luleå för middag på Tapas de papa, god mat & trevligt sällskap är ju alltid en vinnande kombo! Tror faktiskt inte jag skrattat så mkt som jag gjorde igår på länge, så behövlig kväll!

Ikväll väntas jobb igen och så även resterande helger fram till jul, fem veckor kvar till jul & ledighet. Det ser jag fram emot!

Ha en mysig lördag!

/ My

Likes

Comments