Postad i: Vardag

Igår kände jag för att färga mitt hår vilket jag tog tag i och gjorde. Var meningen att det skulle bli lite mörkare & lite kallare vilket jag ändå tkr att det blev. Eftersom jag inte är någon frisör kan jag inte påstå att det är helt jämt överallt. Men någorlunda bra blev de, sjukt hur mkt man kan åstadkomma själv ändå, där sparade jag en 1000 lapp istället för att gå till frisören!

/ Ida

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Bjuder på lite halv charmiga bilder från dagen. Har hunnit med en lång skoldag, ett IW pass & psykologi plugg. Känner nu såhär i efterhand att jag skulle ha ägnat kvällen åt matteplugg med tanke på att vi har prov på torsdag. Aja får ta igen de imorgon. Juste för varje pass man är på i veckan på Step In går 10 kr till bröstcancerfonden så hade tänkt försöka hinna med ett pass på torsdag också. Snart halva veckan gjord sen är det ärligen lov!

/ Ida

Likes

Comments

Postad i: Tankar, Vardag

Skoltrött? Svar Ja . Cirka en fjärde del av läsåret är gjord och jag vill helst ge upp nu. Vill kasta alla böcker, glömma allt vad prov, inlämningar, rapporter innebär och aldrig mer behöva sitta i ett kallt klassrum och frysa. Japp skoltrött var ordet, veckorna spenderas i skolan och väll hemma ligger alltid plugg tungt över axlarna. På helgerna jobb , samma visa vecka efter vecka. Fast även fast man verkligen inte vill skriva, plugga eller räkna så gör man ju det, man tar sig igenom det och i efterhand var det ju inte så jobbigt. Så till alla er som är lika skoltrötta som jag, VI KOMMER KLARA DET! Det gäller bara att ta sig igenom det sista nu, tack och lov för att det är sista året dock! Men min poäng är att även när de känns tufft så löser det sig, man klarar det. Treor, 8 månader kvar nu tills vi välförtjänt får springa ut genom skola för en sista gång!!! Wow alltså!

/ My

Kom ihåg detta!! ❤️

Likes

Comments

Postad i: Nytt

Brukar vanligtvis aldrig bära ring men denna blev jag kär i, köpte ett matchande halsband också. Älskar guld asså ❤️❤️

/ My

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Äntligen måndag hörni, skämt & sido. Lite skönt med ny vecka men samtidigt jobbigt med skola osv. I veckan är en hemsk vecka rent utsagt. Nationella i spanska är det enda som hittills kan bockas av. Jobb ikväll återstår följt av två prov och en vetenskaplig rapport. Plus att jag inleder lovet med jobb både fredag & lördag.

Trots detta känns det dock lite skönt att snart få bocka av allting och om drygt en vecka sitter vi på planet till Paris. Ska bli så otroligt skönt alltså!

/ Ida

Likes

Comments