Postad i: Vardag

Nu återstår bara en lektion sen helg, veckorna bara susar förbi. Jobbar dock hela helgen men fortfarande skönt helg. Det är vi värda. Nu har vi just käkat lunch hos My & en kaffe på det. Vi börjar inte om för ens 12.35 så får se vad vi gör tills dess. Ha en bra fredag alla! ❤️

/ Ida

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Är verkligen inne i en film period, ser film hela tiden. Gråter, skrattar och ler för mig själv bakom datorn, älskar verkligen film. Vet inte varför men blir ofta väldigt berörd & känner verkligen med karaktärerna , oj vad jag låter som en nörd men är nog bestämt en liten filmnörd haha. Problem: har nog sett alla bra filmer som finns att se och en massa dåliga för den delen, så ser om filmer jag redan sett tre gånger. Snälla ge mig film tips!!

Mötte upp Ida på sensia, sprang en sväng på stan och följde Ida och handlade. En lugn torsdag utan plugg, den bästa sortens torsdag de vill säga. Sovmorgon och två lektioner imorgon, life asså. Direkt efter skolan beger jag mig till golfen för några få jobbtimmar innan jag tar helg och åker till Luleå med Hanna & Linnea. Vi har bokat bord på Cg's där vi bara ska mysa & äta gott, en fredag i min smak.

Hörs & syns, natti !!

/ My

Likes

Comments

Postad i: Nytt

Självklart blev det lite produkter från Avene. En påfyllning av min rengöring som håller på att ta slut + en ansiktsmask som jag aldrig prövat förut. Köpte även hem en Luna play från Foreo som jag hört mycket om, den ska ta bort 99.5 % av alla orenheter i ansiktet. Låter toppen enligt mig!

/ Ida

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Provet idag gick som förväntat, alltså inte så jätte bra. Men ibland när det känns dåligt går det ändå förvånansvärt bra så hoppas på de!

Efter middag for vi till gymmet för ett benpass & nu är vi på stan och inhandlar lite nödvändigheter som jag tänkt visa sen. Innan hemfärd har jag även tänkt hinna med att handla lite. Fredag imorgon hörni!

/ Ida

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hur fina är inte alla höstens tecken? Rött, grönt och gult överallt, älskar det! Igår gjorde jag de bästa man kan äta under denna årstid - Soppa!

Inatt grät jag till "the intern", asså hur fin film?? Se!! Trots för få timmars sömn tog jag mig upp tidigt, för att åka till skolan 3 timmar innan vi börjar och akutplugga Spanska. Lite mer förbered nu kanske men oj vad skönt de ska bli när spanska kursen är över efter höstlovet. Spanska är inte min grej alltså.

Snart helg hörni, kämpa! ❤️

/ My

Likes

Comments