Postad i: Vardag

Godmorgon vänner.

Igår spenderade jag kvällen med Vilma på bio för att se fifty shades darker en andra gång.
Imorse har jag städat hela huset (nackdelen med att vara hemma själv). Efter det gick jag en promenad, älskar vädret ute!!

Ikväll väntas mellomys hemma hos mig med härliga vänner.

Ha en bra helg!

/ Ida

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Glad alla ❤ dag, allihopa!

I söndags var jag & My och såg fifty shades darker, den var verkligen super bra tyckte vi båda. Planerna lutar mot att gå och se den igen nu på fredag.

Igår var det plugg på stadsbibliotek som gällde, fick faktiskt mycket gjort så nu känns det lite lugnare inför matte provet som närmar sig.

Idag har jag tänkt ta tag i vår religionsuppgift som ska vara inlämnad på torsdag, träna hade jag också tänkt hinna med.

Ha en bra tisdag vänner!

/ Ida

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Halloj, måndag igen och vi har redan slutat!! Att det dessutom är plusgrader gör det hela mkt bättre.

Helge bjöd på fint vänder vilket resulterade i en mysig lång promenad på isen med Sanna . Var välbehövligt att ta sig ut i solen . Spenderar verkligen för lite tid utomhus! Fredagen spenderades i tennis hallen med vänner, vilket var väldigt roligt men oj vad tennis är svårt hahah. Lördag kväll hängde vi ett gäng hemma hos mig och räknade matte. Är fortfarande i chock, matte hos mig en lördag kväll är en ekvation som om något inte går ihop. Men prov på torsdag så behövligt var det väll.

Igår var det som vanligt grit aka det jobbigaste passet i mitt liv. Usch vad det är tufft alltså. Träningsvärken idag är ett kvitto på det. Men kan ändå varmt rekommendera grit för det är så himla kul och effektivt trots gråten är nära ibland.

Nu ska jag få i mig nå lunch, plugga lite och sen hinna med en promenad ev gymmet innan jobb ikväll!!

Ha en fortsätt härlig måndag !!

/ My

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Lunch och fika på stan denna fredag, firar att det äntligen är helg. Jobbar dock både ikväll och imorgon, men sen så tar jag helg.

/ Ida

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Godmorgon

Torsdag vänner, alltså snart helg! Igår jobbade jag kväll och blev riktigt panikslagen då jag kom hem och märkte att jag hade glömt mobilen på jobbet. Hatar att säga det men var riktigt jobbigt att vara utan mobilen en hel kväll och natt..

Nu har jag iallafall tryckt i mig en god frukost och ska snart iväg och träna. Två lektioner idag som all torsdagar, tror dock jag måste stanna på skolan och plugga matte till provet på onsdag.

/ Ida

Likes

Comments