Idag vaknade jag 15.00 inte sovit på 2 dagar pga olika anledningar, så antar att kroppen behövde sova.. Nu sitter jag bara här vid datorn och har precis spelat lite ärligt talat så funderar jag på att sova lite mera jag är fortfarande galet trött antar att det har att göra med att jag sovit för mycket. Men ska vila ut mig ordentligt för att jag jobbar tisdag - torsdag. Min vecka kommer bli så lugn jobb, spel och förmodligen umgås med Angelica gissar jag på? haha.

här är min favorit människa, utan henne hade mitt liv varit otroligt tråkigt... ​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardagsrummet blev klart igår. Känns rätt skönt att få det klart här hemma.

Likes

Comments

Våran lördag blev riktigt lugn, en riktig mysdag. Skruvat ihop mitt nya skrivbord, kollat på film och byggt en koja. Vi avslutade kvällen med pizzamys framför soffan och även masses pappa kom förbi en sväng. Nu sover masse och jag sitter bara här vid datorn och gör inget speciellt. Slänger upp en bild imorgon på hur mina nya plugghörna eller kanske ska säga spelhörna blev haha. Imorgon blir det biopremiär för masse, han kanske är för liten men vafan vi testar.

Likes

Comments

God morgon på er!

här ligger vi i soffan efter att ha ätit frukost, vi tänkte ta en liten mysmorgon. Sjukt hur mycket jag uppskattar dessa stunder nu då han bara vill ligga och mysa det händer ju inte direkt varje dag längre, brukar ofta vara full fart från morgon till kväll.

Likes

Comments

Klockan 11 var jag as trött, låg och kollade på serier men helt plötsligt fick jag ett ryck och bestämde mig för att kliva upp tydligen, vilket var väldigt dumt av mig. För nu är jag pigg och kan inte sova och jag gissar på att masse bestämmer sig för att vakna tidigt... Men egentligen gör det ingenting för vi har inga större planer för imorgon utan det vi planerat än så länge är att hämta ut mitt skrivbord så jag slipper ha datorn på köksbordet (haha)  Men nu ska jag faktiskt göra ett försök till att lägga mig igen, brukar ofta funka om jag slår på en serie jag sett 1000gånger för då är jag inte lika intresserad så jag gissar väl på att det får bli gossipgirl, kan nästan alla repliker där så då kan ni ju bara gissa hur många gånger jag sett den hehe. God natt. ​

Likes

Comments

Perfekt fredag, hämta masse vid 2 på förskolan och efter det kom Angelica och aivi förbi på middag och vi körde lite dans (våra barn älskar att dansa) kommer bli precis som oss.. haha! Nu ligger masse däckad i sängen och jag ligger bredvid och kollar på serier.

Likes

Comments

gör ett nytt försök att få igång denna blogg, kände att det var dags igen. Så nu ska jag försöka uppdatera så mycket som möjligt framöver.

Likes

Comments